Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kormos Angyalok napja a Fehérvári Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 19.

Image Bármily furcsán hangzik is, a fekete színű állatoknak sokkal nehezebb szerető gazdát találni, mint más egyedeknek. Ezzel a helyzettel igen sokszor szembesülnek a Fehérvári Állatotthon dolgozói és önkéntesei. Március 24-én, vasárnap egy olyan családi programsorozattal készülnek, melynek nyomán a tévhitek, a babonák elillannak, és másként alakul a jövőben az örökbefogadás.

Tovább...
 
Elismerés és köszönet a példamutató helytállásért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 19.
A márciusi, tomboló hóviharban a Fejér megyei utakon és számos településen emberfeletti küzdelmet folytattak a katasztrófavédelmi szakemberek, a tűzoltók, a rendőrök, a közútkezelő szakemberek, a katonák, a mentők, az önkéntesek, a járási és helyi védelmi bizottságok, a polgármesterek, a jegyzők, a polgármesteri hivatalok köztisztviselői az elmúlt napokban.
Tovább...
 
Felesleges pénzkidobástól mentesül az, aki figyel a határidőkre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 19.

Image Április 30-ig talajterhelési díj fizetési kötelezettség nélkül csatlakozhatnak a szennyvízcsatorna gerincvezetékre azok a székesfehérváriak, akiknek ingatlanja előtt a szennyvízcsatorna 2012-ben épült ki. Az elkészült bekötések ellenőrzését 2013. június 30-ig ingyenesen végzi a Fejérvíz Zrt. A lakosság kötelezettségéről és a határidőkről közleményben ad tájékoztatást a Székesfehérvár Város és térsége – Pákozd, Pátka, Seregélyes – Szennyvízcsatorna Hálózat Bővítési Önkormányzati Társulás projektmenedzsere, Hullay Gyula.

Tovább...
 
Tiszti értekezletek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. március 18.

Image Elmúlt éves tevékenységét értékelte a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a hivatásos tűzoltó-parancsnokság a Civil Központban. A rendezvényen részt vett Magosi Lajos tű. alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Deák Lajosné, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselője, valamint az illetékességi területhez tartozó önkormányzati tűzoltóságok parancsnokai és önkéntes tűzoltó egyesületek vezetői.

Tovább...
 
Rangos elismerés dr. Müller Cecíliának és Várnagy Mihálynak Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2013. március 18.

Image Nemzeti ünnepünk alkalmából a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánytisztviselői közül rangos elismerésben részesült dr. Müller Cecília megyei tiszti főorvos és Várnagy Mihály, a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság főosztályvezetője.

Tovább...
 
Sükösd Gézáné Schuller Erzsébet : Janka és József titka Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 18.

Sükösdné Schuller Erzsébet, nyugdíjas könyvtárvezető, írónő lesz a Fejér Szövetség vendége a Hétvezér Esték 165. előadássorozatán.

Tovább...
 
KEZDŐDIK A KÖZFOGLALKOZTATÁS A VÁROSGONDNOKSÁGON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. március 18.

Image A mai napon megkezdi a 2013. évi közfoglalkoztatásokat a Városgondnokság. A közfoglalkoztatásra jelentkezhetnek az önkormányzat által folyósított, aktív korú ellátásra jogosult személyek. A foglalkoztatásokat a tavalyi évhez hasonlóan 6 órás munkaidőben szervezik, többnyire 3 hónapos munkaszerződésekkel. Ezzel a foglalkoztatással meg lehet szerezni a szociális ellátás további folyósításához szükséges 30 napos munkaviszonyt.

Tovább...
 
KÖSZÖNETET MONDOTT A VÁROS POLGÁRMESTERE A PÉLDAÉRTÉKŰ ÖSSZEFOGÁSÉRT Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 18.

Image Az elmúlt napok időjárása miatt kialakult rendkívüli helyzetben mintegy 800 emberről gondoskodtak négy melegedőben. A város környéki utakon több mint ezer úton lévőnek nyújtottak segítséget. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András vasárnap, sajtótájékoztatón értékelte a rendkívüli helyzetben végzett munkát és mondott köszönetet a magánszemélyek, szakmai szervezetek, civilek által tanúsított összefogásért.

Tovább...
 
FOTÓZTASS! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 13.

Image Fotóztass! - Szülinapi meglepiként, a pasidnak ajándékba, portfólióként, a „nagy napot” megörökítve, vagy csak emlékbe magadnak, hogy mindig tudd, milyen tökéletes modell vagy egy profi sminkmester és fotós segítségével! Ha gyermekedről szeretnél szép képeket távoli rokonoknak, a nagyszülőknek, vagy "csak úgy", illetve a baba érkezését, az áldott állapotot megörökíteni, vagy a pici szülinapi zsúrját képekbe önteni - arra is van lehetőség!

Tovább...
 
"INTELLIGENS OTTHONOK" - TELTHÁZAS SZABADEGYETEMI ELŐADÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. március 13.

Image Várakozáson felüli volt a szabadegyetem márciusi előadásának látogatottsága, melyen Dr. Seebauer Márta ”Intelligens otthonok” című előadását hallgathatta meg a közönség.

Tovább...
 
Társadalmi konfliktusok-társadalmi jól-lét és biztonság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 13.

Image Elkezdődött a "Társadalmi konfliktusok- társadalmi jól-lét és biztonság - Versenyképesség és társadalmi fejlődés" című projekt megvalósítása a Kodolányi János Főiskolán. TÁMOP 4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0069 pályázaton nyert forrásból közel 280 millió forint áll rendelkezésre kutatásra és fejlesztésekre, amelyről fontos tudni, hogy 100%-os támogatásként jelenik meg a megvalósításban. A projektben részt vevő konzorciumi partnerek: Kodolányi János Főiskola /kedvezményezett/, Széchenyi István Egyetem, MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete (MTA KRTK RKI).

Tovább...
 
<< Első < Előző 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15676 - 15686 / 20337