Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A szakszervezetek képviselőinek részvételével tartottak fórumot Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 12.

ImageFórumot tartottak tegnap a Városházán, ahol Székesfehérvár polgármesterével és alpolgármesterével találkoztak a szakszervezetek képviselői. A megbeszélésen elhangzott, hogy a Polgármesteri Hivatal referenst jelöl ki az érdekképviseletekkel való kapcsolattartás erősítésére, illete szó volt arról is, hogy a szakszervezeteket is bevonják a város hosszútávú fejlesztési stratégiájának kidolgozásába.

Tovább...
 
Lázár: A sikerhez konzultációk kellenek Nyomtatás E-mail
Írta: TV2   
2011. május 12.

Image"Orbán Viktor értékelte a frakció egyéves munkáját, és kijelentette, abban, hogy a kormány helyt tudott állni, kiemelt szerepe volt a frakciónak." - jelentette ki Lázár János a tv2 Tények este című műsorában kedden. A Fidesz újraválasztott frakcióvezetője emellett beszélt az Országgyűlés előtt álló feladatokról, a rendvédelmi dolgozók tiltakozásáról, a gyöngyöspatai helyzetről, a különadókról, és hangsúlyozta a konzultációk szükségességét is.

Tovább...
 
A Vasvári Pál Gimnáziumban tartott bejárást Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 11.

ImageA Vasvári Pál Gimnáziumot kereste fel kedden délelőtt dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki október óta folyamatosan látogatja a városi fenntartású bölcsődéket, óvodákat, általános és középiskolákat, szociális és kulturális intézményeket. A bejárást követően a polgármester elmondta, hogy a látottak is bizonyítják: komoly felújításra szorul az épület.

Tovább...
 
"Az állammal foglalkozó hivatások legyenek átjárhatóak" Nyomtatás E-mail
Írta: inforadio.hu   
2011. május 11.

ImageA vegyes, egyfordulós választási rendszert jó modellnek tartja a közigazgatási és igazságügyi miniszter. Navracsics Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a korkedvezményes nyugdíjról, és arról is, hogy mikortól áll fel a járási rendszer.

Tovább...
 
együttműködés a mobilszolgáltató és Székesfehérvár között Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. május 11.

ImageSpeciális együttműködési megállapodást kötött Székesfehérvár és a Vodafone. A mobilszolgáltató 22 új bázisállomást épít a városban, melynek köszönhetően gyorsabb internetezési lehetőséget kínál, helyi szinten is bevezetik a mobil jegyértékesítést, továbbá az Alba Régia Sportcsarnok az-az Vodafone Sportcentrum névadó szponzora lesz négy éven keresztül.

Tovább...
 
Kerékpáron érkezik Chorleyból Székesfehérvárra Alan Whittaker Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. május 11.

ImageKét keréken indult útnak angol testvérvárosunkból, Chorley-ból Alan Whittaker. Székesfehérvárig kerekezik a város tiszteletbeli polgára, hogy ezzel tisztelegjen a két település testvérvárosi kapcsolatainak 20 éves évfordulója előtt. Útközben adományokat gyűjt és egy blogban folyamatosan minden élményt megoszt az érdeklődőkkel. Több iskola is bekapcsolódott a programba, akik lefordították az angol cikkeket, illetve közösen figyelik az úti beszámolókat.

Tovább...
 
Gyóni András fogadóórát tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 11.

ImageGyóni András, a 2-es számú választókörzet önkormányzati képviselője, családvédelmi és közbiztonsági tanácsnok 2011. május 16-án (hétfőn) 17.00 órára fogadóórára várja a körzet lakóit a Ciszterci Szent István Gimnáziumban.

 
Minőségi váltás az önkormányzati táborokban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. május 11.

ImageSzékesfehérvár önkormányzata idén is két helyszínen rendez tábort az általános iskolások számára. A Bregyó-közben az eddigiekhez képest bővebb programkínálattal, sokrétű kulturális tevékenységgel, a Velencén megvalósuló Székesfehérvári Gyermek- és Ifjúsági Táborban pedig kalandokat ígérő tematikus összeállítással várják a gyerekeket. Jelentkezni május 17-ig lehet az iskolákban.

Tovább...
 
Főhajtás a világháború áldozatai előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. május 10.

ImageKoszorúzások a második világháború európai befejezésének évfordulóján. - A második világháború európai befejezésének évfordulójára minden évben koszorúzásokkal készülnek városunkban. Az Európa napi megemlékezéseken Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata, valamint az Összhaderőnemi Parancsnokság közösen vett részt. Idén négy helyszínen tisztelegtek a világháború áldozatainak emléke előtt.

Tovább...
 
Rágcsálóirtás kezdődik - ne érintsék a dobozokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. május 10.

ImageA Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Mérgezés esetén vérzékenységet vagy belső vérzést okoz.

Tovább...
 
Lázár: Köszönöm a bizalmat! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. május 10.

Image"A frakció ismét kitüntetett a bizalmával és megválasztott a Fidesz frakcióvezetőjének, ezért a bizalomért hálás vagyok és igyekszem ezt a bizalmat a következő időszakban megszolgálni!" - jelentette ki Lázár János, miután hétfő este újraválasztották a Fidesz frakcióvezetőjének. A szavazás előtt Orbán Viktor azt mondta: a frakció munkájának biztos fokmérője az időközi választások eredménye.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17172 - 17182 / 20337