Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nemzetközi gratulációk Orbán Viktornak és Magyarországnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageSzámos ország és nemzetközi szervezet vezetője gratulált a Fidesz elnökének, és rajta keresztül egész Magyarországnak az első fordulós nagyarányú választási sikerhez. Orbán Viktornak José Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Traian Basescu román államfő, Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő, Jadranka Kosor horvát miniszterelnök, Bojko Boriszov bolgár kormányfő, Sali Berisha albán miniszterelnök, Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke, Josef Pröll osztrák alkancellár, Jyrki Katainen finn miniszterelnök-helyettes.

Tovább...
 
Menetrend-módosítások pályaépítés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. április 14.

ImageA MÁV-Start Zrt., valamint a Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Iroda tájékoztatása szerint több vonalon meghosszabbítják a február 23-óta óta érvényben lévő változásokat. Így 2010. április 23-án 24:00 óráig az alábbi menetrend-módosításokra kerül sor pályaépítési munkák miatt:

Tovább...
 
Széltolók és vízlopók mérkőztek meg egymással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageSzékesfehérváron, a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolában került sor a „Széltoló, vízlopó vetélkedő döntőjére. A csapatoknak a versenyre jelentkezéssel együtt "Szélenergia" címmel írásbeli pályaművet kellett benyújtani a megújuló energiaforrások hasznosíthatóságáról. Sőt, a döntő napjára egy szélgépet is meg kellett építeniük. Ezzel pedig minél nagyobb feszültséget kellett előállítaniuk, s vizet szivattyúzniuk a versenyzőknek.

Tovább...
 
Gáspár Jánosra emlékeztek Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

Image65 évvel ezelőtt az orosz katonák meggyilkolták GáspárJános atyát plébániájának épületében. Tiszteletére emléktáblát szenteltek Iszkaszentgyörgyön, a POFOSZ szervezésében. A program a táblaavatás után a katolikus templomban folytatódott a szentmisével, majd a megemlékezők átvonultak a régi temetőbe, ahol Gáspár János sírjánál elhelyezték koszorúikat – többek között - az egyházak és a Magyar Politikai Foglyok Szövetségének képviselői.

 
"Nem egyszerű fellángolás történt, hanem kitartó akarat vezérelte a választókat" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 13.

ImageFölényesen győztek a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltjei a vasárnapi népszavazás során. Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérváron, az 1-es választókörzetben indult, ahol 49,51 százalékkal (13 862 szavazat) a legtöbb voksot kapta. Ennek kapcsán kereste fel szerkesztőségünk, s kértük meg arra, hogy ossza meg a választással kapcsolatos gondolatait olvasóinkkal...

Tovább...
 
Nemzeti közmegegyezés született Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 13.

Image"Olyan kormányzati politikára van szükség, ami az egész nemzet érdekeit tartja szem előtt" - szögezte le Navracsics Tibor a Fidesz elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján. Április 11-én, vasárnap mérleget vont az ország a szocialista-szabaddemokrata kormányzati politikáról, és az országgyűlési választás egyértelműen megmutatta, hogy nemzeti közmegegyezés született arról, súlyos válságban van az ország, ezért új politikai vezetésre van szüksége hazánknak - jelentette ki Navracsics Tibor.

Tovább...
 
A Székesfehérvári Püspökségre látogat a holland nagykövet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 13.

ImageA Székesfehérvári Püspökségre látogat a mai napon a holland nagykövet, hogy megbeszélést folytasson Spányi Antal megyés püspökkel az autizmussal élők támogatásáról. A találkozót a fogyatékkal élőket támogató holland Etelka Alapítvány szervezi.

Tovább...
 
Az emberek mélyreható változást szeretnének Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / Hir TV   
2010. április 13.

Image"Alázatra és sok feladatra kötelezi a választók egyértelmű felhatalmazása a Fideszt." - ezt Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője mondta a Duna Televízió tegnap reggeli műsorában. - "Az emberek mélyreható változást szeretnének." - jelentette ki Cser-Palkovics András. A fideszes politikus arról is beszámolt: a következő két hétben közvetlen kapcsolatot építenének az emberekkel a nyitva álló körzetekben, ahol újra elmondják majd: minél nagyobb a felhatalmazás mértéke, annál nagyobb lesz a változás.

Tovább...
 
Dr. Mezey György disputája Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 13.

ImageDr. Mezey György vendégeskedik ma este a Szent István Művelődési Ház Kis Esti disputáján. A 2003 óta futó neves sorozat estjein a közéleti olyan szereplői vettek részt eddig, mint például dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, Spányi Antal megyés püspök, Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató, ifj. Ocskay Gábor, Bayer Zsolt, vagy Papp Lajos. A beszélgetés dr. Mezey György esetében sem elsősorban szakmai, sokkal inkább a személyiségét, neveltetését, elveit igyekszik megismertetni az érdeklődőkkel.

 
Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2010. április 13.

ImageA tájékoztatón a Fidesz elnöke többek között érintette a következő két hét várható eseményeit, a gazdaság helyzetét, a versenyképesség növelését. Az országgyűlési választások első fordulója az irányról szólt, merre menjen Magyarország, legyen-e változás; a második forduló az egységről szól. Minél nagyobb az egység, annál közelebb a siker - mondta Orbán Viktor. Úgy látja, vasárnap az is kiderült, hogy a magyar demokrácia stabil, jól vizsgázott, megvédte saját magát.

Tovább...
 
Így szavazott dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageDr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelölt lakóhelyén, Székesfehérváron szavazott. A politikus és családja kilenc órakor jelent meg a Kossuth Lajos Általános Iskolánál, hogy leadják voksaikat. Dr. Cser-Palkovics András nagyobb fiával, felesége pedig kisebbik gyermekükkel ment be a szavazófülkébe. Szavazataikat közösen dobták be az urnába….

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18261 - 18271 / 20330