Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Széltoló vízlopó - verseny a megújuló energiák hasznosítására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageCsütörtökön rendezik meg a „Széltoló vízlopó” verseny utolsó fordulóját, amit a megújuló energiaforrások megismertetéséért szervezett a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola. A három fordulóból álló, általános iskolásoknak kiírt pályázat most érkezett el a döntőjéhez. A verseny célja a megújuló energiaforrások népszerűsítése. A Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola pedig élen jár ebben: elég, ha saját energiaparkjukra gondolunk.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Cser-Palkovics András és Törő Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageDr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője, valamint Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje, a Megyei Közgyűlés alelnök lakossági fórumot tart ma, 18 órakor a csákberényi művelődési házban.

Tovább...
 
Magyarországnak változásra van szüksége! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 17.

ImageA Fidesz tegnapi elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Navracsics Tibor frakcióvezető kifejtette: a március 15-i nemzeti ünnepen mind a három parlamenti bejutásra esélyes párt megtartotta nagygyűlését, amiből kirajzolódik, hogy a Fidesz az egyetlen kormányzóképes erő. A politikus kijelentette, hogy a többi politikai erő nagygyűlésén jobbára csak a Fidesz gyalázása volt a téma, ám jövőképet csak a Fidesz nagygyűlésén hallhattunk. Hozzátette: ez a jövőkép a munkahelyteremtés, a gazdasági gyarapodás és a családok boldogulásának jövőképe, amit a választópolgárok segítségével csak pártja tud megvalósítani.

Tovább...
 
Megemlékezés a Petőfi téren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageTöbb százan gyűltek össze a Petőfi téren, hogy részt vegyenek Székesfehérvár és Fejér megye közös március 15-i ünnepségén. A Fehérvári Huszárok lovasbemutatója után megkezdődött a megemlékezés: az ünnepi műsort Bakonyi István és Vasvári Csaba szerkesztette, s a Vörösmarty Színház művészei adták elő. A Petőfi-szobornál koszorút helyezett el – többek között – dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok is.

Tovább...
 
Ünnepségek, kitüntetések március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. március 16.

ImageNemzeti ünnepünkön kitüntetéseket adtak át a Megyeházán, majd a Petőfi-szobornál közös megemlékezést tartott Fejér megye és Székesfehérvár önkormányzata.

Tovább...
 
Ünnepi megemlékezés a Ciszterci Szent István Gimnázium szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageA Himnusz közös elszavalásával kezdődött a Ciszterci Szent István Gimnázium hagyományos, március 15-i megemlékezése. Az ünnepségen az iskola diákjai először verseket szavaltak, majd felelevenítették annak hangulatát, hogy az egyes történelmi korszakokban miként ünnepelték e napot. A műsor végeztével koszorúkat helyeztek el a Fekete Sas Szálloda előtt. A programon Csanády László, a Fidelitas városi elnöke, valamint Róth Péter, a Fidesz elnöke is tisztelgett az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseinek emléke előtt.

Tovább...
 
Fidesz nagygyűlés az Attila úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 16.

ImageVéget ért a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése, amelyen közel százezer ember vett részt. A Fidesz ünnepi rendezvénye pontosan három órakor kezdődött el a Himnusz eléneklésével, majd Schmitt Pál köszöntötte az egybegyűlteket.

Tovább...
 
Nem lehet magára hagyni 10-15 millió magyar embert! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageMit jelentett magyarnak lenni 1848-ban, és mit jelent most, 2010-ben?- ezzel a kérdéssel kezdte beszédét dr. Schmitt Pál, akit a Fidesz Székesfehérvári Szervezetének nevében hívott meg dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvárra. A Negyvennyolcasok terén, a Kossuth-szobornál tartott megemlékezésen a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője kifejtette: talpra kell állítani a gazdaságot, az egészségügyet, a közbiztonságot, a közrendet, a szociális biztonságot, a családok megbecsülését, az oktatást, a munka becsületét, valamint munkahelyeket kell teremteni.

Tovább...
 
Segítsünk együtt Fédrának! Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. március 15.

ImageA Fejér megyében és ország szerte nagy ismertségnek és sikernek örvendő Sárga Taxi zenekar alig egy hónapja ünnepelte rangos műsorával fennállásának 13. születésnapját. Március végén újabb „bulit” terveznek, ezúttal azonban jótékonysági koncertre várják nemcsak a zenei rajongókat, de minden segíteni kész embert.

Tovább...
 
Fidesz nagygyűlés lesz ma délután Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageMa, 15 órakor kezdődik a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése. A program helyszínéül az I. kerületi Attila út, a Dózsa György-szobor, valamint annak környéke szolgál. A rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.

 
A szocialisták inkább a korrupt pártkáderekkel foglalkozzanak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageAz önkényuralmi rendszer utódpártjának bizonyára komoly lelkiismeret-furdalása van a magyar szabadságért harcoló, és emiatt halálra, majd életfogytiglanra ítélt Wittner Máriával kapcsolatban. A Fidesz képviselőnője hosszú évekig raboskodott a kommunista diktatúra börtönében, és egészen elképesztő módon most az utódpárt oktatja ki őt arról, hogy milyen választási listán szerepeljen vagy ne szerepeljen. Börtönviselt embereket az MSZP-nél is találunk, persze egészen más okokból, és egyre nagyobb számban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18283 - 18293 / 20274