Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kezdődhet elejéről a gyilkossági nyomozás csepelen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 28.

Image"A csepeli kettős gyilkosság aktája a rendőrségről az ügyészségre kerül 14 hónap után, így kezdődhet az elejéről a nyomozás." - fogalmazott sajtótájékoztatóján Németh Szilárd fideszes országgyűlési és fővárosi képviselő. Az ellenzéki párt feltáró vallomásra szólította fel a csepeli MSZP-s politikusokat az ügyben. Mint ismeretes a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában 2009. január 7-én megölték az intézmény igazgatóját és helyettesét. Két embert vettek őrizetbe: a gondnokot és az intézmény gazdasági igazgatóját, aki egy önkormányzati bizottság MSZP-s tagja volt.

Tovább...
 
Az első bejelentések az MSZP "demokratikus forródrótjához" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 28.

Image"A Fidesz ezúton jelenti be az MSZP demokratikus forródrótjának az országszerte törvénytelenül terjesztett MSZP-s mocskolódó szóróanyag (Narancsvidék) ügyét, Kulcsár József zuglói képviselőjelöltünk megfenyegetését, valamint a folyamatosan, közpénz-milliókból folytatott MSZP-s kormányzati kampánytevékenységet." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
Egy óra  a Földért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageAki ma este, 20.30-kor lekapcsolja a villanyt – s leállít minden elektromos eszközt -, az csatlakozik minden idők legnagyobb klímavédelmi akciójához, a „Föld Órájához”! Az esemény a WWF nemzetközi kezdeményezése, amely célja, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. Magyarország 2008-ban vett először részt az akcióban, amelyhez akkor még csak négy hazai település csatlakozott.

Tovább...
 
Kertészkedjünk - és kérjünk hozzá szaktanácsot! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageMeleg, tavaszi levegő és nyiladozó virágok körül zizegő méhek döngicsélése lengi körül március végén a kertben serénykedőket. Merthogy munka van! Nő a gaz, ásóra vágyik a veteményes, metszőollót kapnak a fák, és persze jönnek a tervek is: mit, s hova ültessünk? – Többek között ebben is segít a napokban alakult Székesfehérvári Kertbarát Klub, amely ingyenes előadásokkal, tanácsadással, és ajándék növényekkel várja a csatlakozni vágyókat!

Tovább...
 
Óraátállítás - egy órával kevesebb... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageHolnap hajnalban kezdődik meg a nyári időszámítás: az órákat hajnali két órakor három órára kell állítani, vagyis egy órával korábban kell felkelnünk a megszokott időponthoz képest. Az óraátállítás csekély mértékben érinti a vonatok menetrendjét: a Székesfehérvárról Budapest-Déli pályaudvarra közlekedő személyszállító vonat például a menetrend szerint hajnali 2 óra 54 perckor indulna, de hat percet késni fog.

 
Az elsőként kivizsgálandó 10+1 nagy ügy! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 27.

Image"A Fidesz első körben 10+1 ügy kivizsgálását kezdeményezi, ez azonban csak a kezdet, folytatás következik." - jelentette ki sajtótájékoztatóján Lázár János. - "A Fidesz szerint a választások legnagyobb tétje, hogy az új kormány képes lesz-e helyreállítani a megromlott közbizalmat." - szögezte le a fideszes honatya, rámutatva: Magyarország gazdasági és morális válságnak egyik okozója, hogy az emberek egy csoportja törvényen felülinek gondolja magát.

Tovább...
 
Hiába dolgozott a BKV-vizsgálóbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. március 26.

Image"Az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők meghiúsították, hogy egy hosszú munkának értelme legyen, amikor nem fogadták el a BKV Vizsgálóbizottságának vizsgálati jelentés tervezetét." - mondta sajtótájékoztatóján György István. - "A BKV-vizsgálóbizottság mandátumának meghosszabbításával lehetett volna színvonalasabb jelentést készíteni, de 45 nap múlva sem kerültünk volna közelebb ahhoz, hogy a vizsgálóbizottságban és korábban a cég felügyelőbizottságában is bent ülő képviselő hajlandó-e kimondani a saját felelősségét."

Tovább...
 
Rossz ajtón kopogtat az MDF! - A jogszabályok mindenkire egyformán vonatkoznak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageDávid Ibolya rossz ajtón kopogtat. "Megértjük a kétségbeesését, mert mentelmi joga fennmaradásáért küzd, Herényi Károllyal együtt, akivel közösen keveredtek bűnügybe. De ez nem változtat azon a tényen, hogy az MDF-nek egy választási testülettel, a Fővárosi Választási Bizottsággal van jogi természetű vitája, ez választási jogi kérdés, a jogszabályok pedig mindenkire egyformán vonatkoznak." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Újabb táblalopás a kerékpárút mentén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageA Városgondnokság által kiadott közlemény után az azonnal pótolt táblákat ismét ellopták. - Mint ismert a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság a múlt héten megkezdte a Velencei-tó vízpótlását, amelynek időszaka alatt a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárút az M7 autópálya keresztezésében lévő szakaszon víz alá kerül, ezért a kerékpárutat használni tilos. A Városgondnokság a szükséges helyeken az erre felhívó és figyelmeztető táblákat elhelyezte, amelyek nagy részét oszlopokkal együtt ismeretlenek nemrégiben eltulajdonították.

Tovább...
 
Kétségbeesett és nevetséges vagdalkozás... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

Image"Kétségbeesett és nevetséges Nyakó István vagdalkozása. A Gyurcsány-korszak tönkretette a magyar fiatalokat, a nemzeti ügyek kormánya azonban nem ellenségként, hanem a jövő erőforrásaként fog tekinteni a magyar fiatalokra és a családokra." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében...

 
Dr. Farkas Attila Erik "disputája" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageDr. Cser-Palkovics András után Dr. Farkas Attila Eriket, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatóját hallhatják az érdeklődők ma este a székesfehérvári Közéleti Kör és a Szent István Művelődési Ház közös rendezvényén, a Kis Esti Dispután. A programra a szokásokhoz híven most is a Szent István Teremben kerül sor, időpontja pedig: 18 óra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18305 - 18315 / 20330