Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Emléktáblát avattak Lánczky János tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 19.

ImageA Fehérvári Tűzoltó Egyesület kezdeményezésére ünnepélyes keretek között emléktáblát avattak Lánczky János, egykori városi tűzoltóparancsnok sírjánál a Csutora temetőben. Láncky János 1936. június 23-án született Székesfehérváron. Tűzoltói hivatását 1958. június 1-jén kezdte. A második tűzoltó generációhoz tartozott, édesapja is a székesfehérvári tűzoltóság állományában szolgált. A tűzoltói hivatás szeretete apáról fiúra szállt.

Tovább...
 
"Itt az idő, hogy Magyarország jobb irányba menjen!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 19.

Image„Soha ilyen nagy előnyt nem mértek még a közvélyeménykutatások, de ennek ellenére nem szabad elaludni!” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András a csákberényi fórumon. A Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője, valamint Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje, a Megyei Közgyűlés alelnöke a Merán parkban várta helybeli lakókat, hogy feltehessék nekik kérdéseiket, s tájékoztassák őket programjukról.

Tovább...
 
Orbán Viktor az EU-nagykövetekkel tárgyalt Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 19.

Image"Orbán Viktor a Fidesz elnöke a mai napon az EU-tagországok budapesti nagyköveteivel tárgyalt. A megbeszélésen elhangzott, hogy Magyarország változás előtt áll, amelynek már csak a mértéke kérdéses." - tájékoztatott közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Mint írja, Orbán Viktor a diplomaták előtt kifejezte meggyőződését, hogy Magyarország jobb annál, és sokkal többre képes, mint amennyit ma mutat magából.

Tovább...
 
Meg kell menteni az egészségügyet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 19.

ImageA magyar egészségügyet meg kell menteni, ehhez pedig több orvosra és több ápolóra van szükség. - "Magyarországnak elemi érdeke, hogy megtartsa a fiatal, tehetséges orvosokat, ehhez azonban diktátumok helyett normális körülményekre, megbecsülésre, normális fizetésre és érdemi tárgyalásokra van szükség." - állapítja meg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Jótékonysági bál a Tóvárosi Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageSzülői kezdeményezésre egy olyan batyusbált szerveznek pénteken a Tóvárosi Óvodában, ahol az összegyűlő bevételt játékvásárlásra fordítják. Az óvoda vezetőjétől, Nagy Tamásnétól megtudtuk, hogy a rendezvényre több támogatót sikerült szerezni, akik tombolanyereményeket ajánlottak fel, valamint az este folyamán a fellépők is ingyenesen vesznek részt.

Tovább...
 
Fidesz-faház várja a székesfehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageDr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelöltek fontosnak tartják a választópolgárokkal való közvetlen kapcsolattartást, a személyes kommunikációt. Szeretnének minél több időt együtt tölteni a székesfehérváriakkal. Ezért elhatározták, hogy amint idejük engedi, ellátogatnak a tegnap délután felállított Fidesz-faházhoz, amely a Liszt Ferenc utcában található, a park mellett. – jelentették ki sajtótájékoztatójukon.

Tovább...
 
A két szélsőség, az MSZP és a Jobbik egymás között rendezzék vitájukat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageAz MSZP elkeseredett küzdelmet folytat a Jobbikkal a második helyezésért. A Fidesz a két szélsőséges párt harcába nem kíván beleszólni. "Szánalmas és nevetséges, hogy az MSZP a Fidesszel semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő kunhegyesi jobbikosnak egy Jobbik-rendezvényen tanúsított magatartása kapcsán is a Fideszt támadja." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Az MSZP-s kormány fejezze be a pártkáderek kinevezését! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 17.

Image"A kormány álljon el a kommunista titkosszolgálattal korábban együttműködő MSZP-s pártkatona, Fazakas Szabolcs európai számvevőszéki kinevezésétől." - szólított fel sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. - "Ma már Magyarország szeme előtt egyetlen cél lebeg: le kell zárni a Gyurcsány-korszakot, és minél előbb hozzá kell kezdeni az ország megújításához. A Gyurcsány-korszak azonban napról napra újabb támadásokat indít, a még néhány hétig kormányon levő szocialisták saját kádereiket, pártkomisszárjaikat ejtőernyőztetik sok évre fontos pozíciókba."

Tovább...
 
Széltoló vízlopó - verseny a megújuló energiák hasznosítására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageCsütörtökön rendezik meg a „Széltoló vízlopó” verseny utolsó fordulóját, amit a megújuló energiaforrások megismertetéséért szervezett a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola. A három fordulóból álló, általános iskolásoknak kiírt pályázat most érkezett el a döntőjéhez. A verseny célja a megújuló energiaforrások népszerűsítése. A Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola pedig élen jár ebben: elég, ha saját energiaparkjukra gondolunk.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Cser-Palkovics András és Törő Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageDr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője, valamint Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje, a Megyei Közgyűlés alelnök lakossági fórumot tart ma, 18 órakor a csákberényi művelődési házban.

Tovább...
 
Magyarországnak változásra van szüksége! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 17.

ImageA Fidesz tegnapi elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Navracsics Tibor frakcióvezető kifejtette: a március 15-i nemzeti ünnepen mind a három parlamenti bejutásra esélyes párt megtartotta nagygyűlését, amiből kirajzolódik, hogy a Fidesz az egyetlen kormányzóképes erő. A politikus kijelentette, hogy a többi politikai erő nagygyűlésén jobbára csak a Fidesz gyalázása volt a téma, ám jövőképet csak a Fidesz nagygyűlésén hallhattunk. Hozzátette: ez a jövőkép a munkahelyteremtés, a gazdasági gyarapodás és a családok boldogulásának jövőképe, amit a választópolgárok segítségével csak pártja tud megvalósítani.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18327 - 18337 / 20326