Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Budapesten ülésezik a héten a néppárti frakció vezetősége Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 02.

Image"Budapesten tartja kihelyezett ülését csütörtökön és pénteken az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakciójának vezetősége." - közölte Szájer József fideszes néppárti képviselő. Sajtótájékoztatóján Szájer József azt mondta, hogy Európa és az Európai Néppárt példaértékűnek tartja a Fidesz munkahelyteremtő és uniós forrásokkal kapcsolatos politikáját. - "A néppárt azt üzeni, hogy egy jövendőbeli Fidesz-kormányzás alatt ezeken a területeken jelentős változásokra kerülhetne sor." - tette hozzá.

Tovább...
 
Személyi döntési moratóriumot a honvédelmi tárcánál! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 01.

Image"A honvédelmi miniszter megjelentetett egy könyvet a Nemzeti konszenzus négy éve a honvédelem területén címmel, mely könyvben Szekeres Imre nem önkritikát, hanem öndicséretet gyakorol." - tájékoztatott Simicskó István hétfőn. "Eredményes évek vannak mögöttünk" - idézett a politikus sajtótájékoztatóján Szekeres Imre könyvéből. A képviselő hozzátette, hogy a honvédelmi miniszter arról is írt, milyen eredményeket sikerült elérniük az elmúlt négy év alatt: a minisztérium felépítése egyszerűbbé és átláthatóbbá vált, takarékosabb és gazdaságosabb lett a tárca működése.

Tovább...
 
L. Simon László lakossági fórumokat tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 01.

ImageL. Simon László, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje több kampányrendezvényre is hivatalos a héten. Ma, 18 órakor Nagykarácsonyban, a Rendezvények Házában tart lakossági fórumot, holnap Velencén, az IFI szállóban, ahol Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője lesz a vendége, szerdán pedig Rácalmáson, a Művelődési Házban hallhatják az érdeklődők. A hét utolsó rendezvénye csütörtökön, 18 órakor lesz Nagyvenyimen, a Varga Fogadóban.

Tovább...
 
Az MSZP visszasírja a vizitdíjat? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 01.

Image"Azzal, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke egy tévéműsorban elismerte, hogy jó döntés volt 2007-ben a vizitdíj bevezetése, többek között nem kevesebbet állít, minthogy a díj megtartása lényegesen segítette volna az egészségügyi finanszírozását." - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Pesti Imre kifejtette, hogy a szocialisták vizitdíjjal kapcsolatos kijelentése azt is jelzi, hogy ha módjukban állna, újra bevezetnék a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.

Tovább...
 
Az MSZP mindenkit, minden eszközzel támad! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

Image"Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila pártjának székesfehérvári képviselőinek, Márton Rolandnak és Knizse Gyulának közleményére reagálva szeretném leszögezni, hogy azt állítottam, és állítom ma is; hogy a Magyar Szocialista Párt és annak fehérvári nyúlványai mindenkit, minden eszközzel támadnak, aki fölemelte a szavát az ellen, hogy a Magyar Szocialista Párt 700 millió forintot vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, bölcsődéktől és szociális intézményektől, valamint az ott dolgozó 4000 közalkalmazottól, és köztisztviselőtől."

Tovább...
 
Dr. Kövér László és Vargha Tamás lakossági fórumot tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageDr. Kövér László, a Fidesz Országos Választmányának elnöke, valamint Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelölt lakossági fórumot tart március 1-jén (hétfőn), 18 órakor a soponyai Művelődési Házban. A politikusok a programra mindenkit sok szeretettel várnak!

 
Az MSZP megint "elterelési lejárató kampányt" folytat Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. február 27.

Image„A Magyar Szocialista párt ismét politikai ellenfelei lejáratásán dolgozik.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András sajtótájékoztatóján – „Ráadásul ezt a lejáratást először nem egy Fideszes politikussal szemben kezdték el, hanem a saját politikusukkal, a szocialista Warvasovszky Tihamérral, amikor az egyértelműen balliberális média nekitámadt Warvasovszky Tihamér fiának a Széphővel kötött munkaszerződése miatt.” Az utóbbi napokban pedig Dr. Cser-Palkovics András próbálták meg lejáratni - személyét, becsületét sértő megjegyzésekkel.

Tovább...
 
Az államnak priorizálnia kéne - Rossz a hardver Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 26.

ImageAbszurd, hogy száz millió forint áll rendelkezésre az önkormányzat intézményeinek felújítására, az informatikai insfrastruktúra fejlesztésére pedig háromszáz milliót lehet fordítani. Székesfehérváron több oktatási intézmény interaktív táblát kaphat – közben pedig szinte az összes iskolából hiányzik a melegvíz és beáznak az épületek. Az államnak érdemes lenne átgondolnia a prioritást – főleg ilyen válságos időkben!

Tovább...
 
Biztonságos költségvetést kell tervezni Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 26.

ImageDr. Cser-Palkovics András úgy látja, hogy az előterjesztett költségvetés garantálja a működés biztonságát. A frakcióvezető úgy véli, hogy 2010-ben biztonságos költségvetést kell tervezni, mert a válság nem múlt el, a vállalkozások nehéz helyzetben vannak, Székesfehérvár pedig ipari városnak számít. Fel kell készülnünk a nehézségekre. Sőt, azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az előző évet a hitelfelvétel, a kötvény-kibocsátás következményei is megnehezítették.

Tovább...
 
Címzetes igazgatónő címet kapott Móder Józsefné Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 26.

ImageSzékesfehérváron minden képviselő leadta vagyonnyilatkozatát a megadott határidőig, így mindenki gyakorolhatta jogait a közgyűlésben… Dr. Cser-Palkovics András azt kérte, hogy tárgyalják majd meg legközelebb a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága által kapott tervezetet, amelyben nagy lehetőségek rejlenek… Elbúcsúztatták a nyugdíjba vonuló Móder Józsefnét.

Tovább...
 
A FMBB évértékelője Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 26.

A Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tegnapi ülésén számolt be a tavalyi évben végzett munkájáról. A FM RFK Sajtószolgálata eljuttatta a Fehérvári Hírek szerkesztőségéhez azt a beszámolót, amely az értekezleten hangzott el. Ez alább olvasható el:

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18360 - 18370 / 20297