Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az MSZP-kormány elprivatizálja a nyugdíjat is Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 16.

Image"Ahogyan a Fidesz megakadályozta az egészségbiztosítás privatizációját, úgy meg fogja akadályozni a nyugdíjrendszer privatizációját is." - szögezte le sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor - "Alig két év telt el azóta, hogy az MSZP és az SZDSZ be akarta bizonyítani, hogy az egészség üzlet, az egészségbiztosítást privatizálni akarták, most pedig azt próbálják bebizonyítani, hogy a nyugdíj üzlet, és azt akarják privatizálni." - fogalmazott a Navracsics Tibor annak kapcsán, hogy az MSZP a parlamentben a kormány előterjesztésére a magánnyugdíjrendszer privatizációjáról döntött.

Tovább...
 
Végleges az egyéni képviselőjelöltek névsora Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 15.

ImageDr. Cser-Palkovics András, Vargha Tamás, Dr. Dorkota Lajos, L. Simon László, Törő Gábor, Varga Gábor és Tessely Zoltán indul Fejér megyéből a Fidesz-KDNP színeiben a 2010-es országgyűlési választásokon az egyéni választókerületekben. A döntést a Fidesz országos választmánya hozta meg tegnap a budapesti ülésén. (Az országos névsor, valamint a jelöltek bemutatása alább részletesen is elolvasható.)

Tovább...
 
Betörések, balesetek, valamint ittas vezetésért előállítás Fejér megye területén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 15.

ImageFejér megye területén az elmúlt 24 óra során egy halálos és három súlyos személyi sérüléses közlekedési baleset történt. A halálos balesetről már hírt adtunk honlapunkon, most pedig következzenek a december 14-én 05.00 óra és december 15. 05.00 óra között regisztrált jelentősebb események.

Tovább...
 
"Pazarlás" helyett jótékonykodás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 14.

Image- ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, aki ezúton is üzeni mindenkinek, akinek papír alapú képeslapot szokott küldeni Karácsonykor: idén nem költ üdvözlő kártyákra, hanem az erre szánt összeget inkább jótékonykodásra használja. S kéri, hogy e „mozgalomhoz” csatlakozzanak mindazok, akiknek fontos a szociálisan rászorultak támogatása.

Tovább...
 
H1N1-helyzetkép Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 14.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórházban 2009. december 14-én összesen 13 beteget kezelnek influenza- és influenzaszerű tünetekkel, közülük nyolc az Infektológia Osztályon, öt a Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztályon (KAIBO) fekszik. Csathó Barna kommunikációs referens elmondta honlapunknak, hogy a KAIBO-n influenza miatt kezelt öt beteg közül kettő szorul jelenleg gépi lélegeztetésre. Az itt ápolt betegek közül négy esetben bizonyított a H1N1- pozitivitás.

Tovább...
 
Közgyűlés és közmeghallgatás a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 14.

ImageTöbb fajsúlyos kérdéskört vitat meg a Fejér Megyei Önkormányzat közgyűlése december 17-én (csütörtökön), 9 órai kezdettel a Megyeházán. A testület e napon tartja meg idei utolsó – nyilvános – ülését, amelyhez közmeghallgatás is társul. Ennek kertében az állampolgárok, a megyében élők kérdéseket tehetnek fel a megye önkormányzatáról, bizottságairól, a Fejér Megyei Önkormányzat által fenntartott intézményekkel kapcsolatban.

Tovább...
 
Gyermek-mentőorvosi autókat szeretnének beszerezni Fejér megye számára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 14.

ImageGyermek – mentőorvosi autók beszerzését kezdeményezte a Hazai Alapítvány a Sürgősségi Betegellátásért Egészségügyi Közhasznú Szervezet. Az Alapítvány a gépjárműveket Fejér Megye területén, az Országos Mentőszolgálat kötelékében szeretné működtetni.

Tovább...
 
Vonat helyett - a halálúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 14.

Image„Takarékosságra” hivatkozva a kormány megszüntette a Székesfehérvár-Komárom közötti vasútvonalat. Így ezentúl csak busszal lehet városunkból Komáromba eljutni: a menetidő pedig majdnem két óra – a 71 km-es szakaszon. „Ha a vasúti személyszállítás megszűnik, akkor csak a buszközlekedés marad. Ennek az útvonala pedig a 81-es út, amelyet sokan „Halálútnak” is hívnak.” – világított rá korábban a problémára Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke.

Tovább...
 
Átverte a kórházakat a kormány Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 13.

Image"A Fidesz felszólítja a kormányzatot, hogy fizesse ki a szerződésben vállalt 6 milliárd forintot a kórházaknak még decemberben." - szögezte le sajtótájékoztatóján Pesti Imre. A szocialisták az elmúlt évek során a rossz költségvetés oltárán több alkalommal is feláldozták az egészségügyet, a csőd szélére sodorták az ellátást, most pedig az életben tartáshoz szükséges forrásokat sem biztosítják. Az egészségügyi kormányzat megszegte a kórházakkal kötött szerződést, mivel nem biztosítja számukra decemberben azt a 6 milliárd forintot, amelyet korábban megígért.

Tovább...
 
Bemutatta Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit a Jobbik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 13.

ImageFerenczi Gábor, a Jobbik országos választmányának alelnöke sajtótájékoztatón mutatta be a párt 2010-es országgyűlési választásokon induló képviselőjelöltjeit Székesfehérváron. A választmányi alelnök elmondta, hogy a Jobbik az ország valamennyi egyéni választókerületében önálló jelöltet állít, és biztosak bene, hogy a választások után megkerülhetetlen tényező lesz a párt a parlamentben is.

Tovább...
 
Feljelentés Bábolna MSZP-s polgármestere ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 13.

ImageBüntetőfeljelentést tett Budai Gyula Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere, országgyűlési képviselő ellen egy földügylet miatt pénteken a Központi Nyomozó Főügyészségen. Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója, miután megtette a feljelentést, sajtótájékoztatón kifejtette: a bábolnai önkormányzat a közelmúltban vagyonkezelésre megkapott egy, a magyar állam tulajdonában lévő 85 hektáros földterületet.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18613 - 18623 / 20337