Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szombaton farsangi bringás felvonulás indul a Petőfi-szobortól Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
A Magyar Kerékpáros Klub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete február 24-én, szombaton délután jelmezes felvonulást szervez a bringásoknak. A csapat a Petőfi-szobortól indul, majd 1-1,5 óra tekerést követően ugyanide érkezik vissza.
Tovább...
 
Mese, társasjáték és gyöngyfűzés is várja a Vörösmarty Mihály Könyvár látogatóit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
Szombaton mesés és társasjátékos foglalkozást, míg hétfőn gyöngyfűzést és Meseterápiát rendeznek a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tagkönyvtáraiban. Valamennyi program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Folytatódik szombaton a kézműves Asszonyműhely és a textilkönyv-készítő műhely Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 24.
Folytatódik február 24-én, szombaton két hagyományos műhelyfoglalkozás a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Rác utcai portáján. 10.00 órától az Asszonyműhelybe és a textilkönyv-készítő foglalkozásra is várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Egy táskányi figyelem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
A Rotary Club Székesfehérvár adománygyűjtést szervez a Székesfehérvári Anyaotthon számára. Az adománygyűjtés célja a rászoruló nőknek egy táskába összecsomagolva alapvető higiéniás csomagokat gyűjteni. A városban három gyűjtőponton március 4-ig leadott táskákat olyan nőknek szeretnék adni, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, mégis szeretnék megőrizni méltóságukat, nőiességüket. A felajánlások ebben nyújtanak segítséget.
Tovább...
 
Hárommilliárd a tömegközlekedésre – költségvetési infografikák 3. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 24.
Online járműkövetés, megnövelt hálózati teljesítmény és kiterjesztett kedvezményrendszer – a város idei költségvetése ezekre a feladatokra is tartalmaz fedezetet a helyi közösségi közlekedéssel kapcsolatban. A büdzsében mintegy 3 milliárd forint szerepel a tömegközlekedési feladatokra, illetve a 65 év alatti nyugdíjasokra is kiterjesztik a diákoknál már bevált kedvezményrendszert: az online 280 forintért megvásárolható fehérvári havi bérletet.
Tovább...
 
Színháztól színházig – tematikus séta lesz szombaton a Belvárosban, az idegenvezetők világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 23.
Színháztól színházig címmel szerveznek tematikus sétát február 24-én, szombaton 10.00 órától a Belvárosban. Az idegenvezetők világnapja alkalmából megvalósuló programra regisztráció szükséges, a program a Szent István térről indul.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 23.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
Intézményi juttatások – költségvetési infografikák 2. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 23.
Emelkednek a cafeteria juttatások, bővül a hűségjutalomban részesülők köre és illetménykiegészítést kapnak azok az intézményi dolgozók, akik nem részesülnek állami béremelésben – ezeket a többezer munkavállalót érintő döntéseket is elfogadták a képviselők Székesfehérvár 2024. évi költségvetésével.
Tovább...
 
Young Courage Award – idén is várják a fiatalok nevezését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 23.
A Young Courage Awardot, vagyis a Fiatal Kurázsi-díjat idén negyedik alkalommal adják át Magyarországon. A Raoul Wallenberg Akadémia díjára olyan fiatalok jelölését várják, akik a mindennapi életükben megmutatták a civil bátorság valamilyen formáját. A jelöléseket április 7-ig lehet leadni.
Tovább...
 
Brazília nagykövete látogatott Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 23.
Csütörtökön délelőtt Brazília Magyarországra akkreditált nagykövete, Susan Kleebank látogatott Székesfehérvárra. A nagykövet megnézte a város nevezetességeit, valamint jövőbeli kulturális együttműködésekről tárgyalt Székesfehérvár polgármesterével.
Tovább...
 
BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 23.
Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. - Hamarosan Kápolnásnyéken is fellép Badár Sándor!
Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 221 - 231 / 20164