Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jelentős felújítások voltak a Hosszúsétatéri intézményben is Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 04.
Helyszínbejáráson nézte meg Mészáros Attila, az V. számú választókerület önkormányzati képviselője a Tóvárosi Tagóvodában elkészült fejlesztéseket. Az intézményben megújult a fűtésrendszer és több emeleti vizesblokk. Komoly felújítások zajlottak a Hosszúsétatéri Óvodában is, a két intézményre összesen 47 millió forintot költöttek a nyár folyamán.
Tovább...
 
Irány Anglia! – újabb Erasmusos diákokat köszöntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 04.
Újabb 24 fehérvári fiatal utazik vasárnap angliai tanulmányútra az Európai Unió által finanszírozott Erasmus+ program keretében. A Hunyadi Mátyás Szakgimnázium diákjait Mészáros Attila alpolgármester búcsúztatta a Városházán a vasárnapi indulás előtt.
Tovább...
 
Hamarosan indulnak a Nemzeti Együttműködési Alap új pályázatai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 04.
Október 1-től útjára indítják a Nemzeti Együttműködési Alap 2020. évi pályázatait. A hazai egyesületek és alapítványok több millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek működési célokra. A Miniszterelnökség idén másodszor szervezte meg országos tájékoztató fórumsorozatát CIVIL INFO – NEA 2020 címmel, hogy minél szélesebb körben informálja a civil szervezeteket. A sorozat első programját Székesfehérváron, a Városházán tartották kedden délelőtt.
Tovább...
 
Védelmi gyakorlatot tartottak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fejér Tamás   
2019. szeptember 04.
A FLAGA Gáz Kft. telephelyén belső védelmi gyakorlatot tartottak tegnap, amellyel egy 350 m³-es PB gáztartály meghibásodásából fakadó gázszivárgást és az ebből adódó veszélyhelyzet elhárítását imitálták. Ezzel párhuzamosan a Városházán is megkezdődött a külső védelmi terv részleges gyakorlása, a Helyi Védelmi Bizottság tagjainak részvételével. A délelőtt folyamán a fehérvári oktatási intézményekben tűzriadó gyakorlatot tartottak.
Tovább...
 
Varkocs György példája az összefogás fontosságáról is üzen a jelennek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 04.
Hagyományosan koszorúzással és virágelhelyezéssel emlékeztek Varkocs Györgyre és a fehérvári kapitány 1543-as, az oszmánok elleni harc során bekövetkezett hősi halálára. Pokrovenszki Krisztián, a Szent István Király Múzeum intézményvezetője beszédében Varkocs György példájáról az összefogás fontosságát emelte ki, amelynek hiányában sem a katonák, sem a város polgárai nem kerülhették el a sorsukat.
Tovább...
 
Ásatáslátogatás a Jókai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 04.
Ásatáslátogatásra invitálja az érdeklődőket a Szent István Király Múzeum: a Jókai utcában talált városfal látványos maradványait – amelyek a természettudományos vizsgálatok szerint valószínűleg a 11. századból származnak – csütörtökön és jövő kedden délután lehet megnézni. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Mi vár a nőkre a változókorba lépve? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Hőhullámok, alvászavar, gyorsan növekvő zsírpárna, ingerlékenység, önbizalom-hiány, ráncosodás, izomfájdalom, nőgyógyászati problémák – csak néhány tünet a sok közül, amely a változókorba lépő hölgyeket vár(hat)ja.
Tovább...
 
Felvételt hirdet gyerekeknek és fiataloknak a Prikulics Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 03.
Felvételt hirdet a színjátszás iránt kedvet érző általános és középiskolásoknak a Prikulics Gyermek- és ifjúsági Színház. A beiratkozás szeptember 3-án, kedden lesz A Szabadművelődés Házában, 17 órától.
Tovább...
 
Minden a laktózérzékenységről Nyomtatás E-mail
Írta: DOROSZLAI BEÁTA   
2019. szeptember 03.
Előfordult már veled, hogy kellemetlenül érezted magad, miután megittál egy nagy bögre tejeskávét, vagy megettél egy tál tejbegrízt? Nem vagy egyedül! „Magyarországon a felnőtt lakosság közel harmadánál jelentkeznek gyomor-bélrendszeri tünetek tej- és tejtermékek fogyasztása esetén” – mondta Szűcs Zsuzsanna, dietetikus. A tüneteket laktózérzékenység is okozhatja, és az AdeZ növényalapú italmárka felkérésére a dietetikus összegyűjtötte, mit kell róla tudni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8372 - 8382 / 20330