Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvár Önkormányzata megakadályozta a lerakóbővítést Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 28.
A több országos médiafelületen megjelent, egyébként nem az önkormányzat hatáskörébe tartozó szennyvíziszap-lerakás témában Székesfehérvár Önkormányzatának álláspontja az alábbi:
Tovább...
 
Szent László királyra emlékeztek a Prohászka ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 28.
László napján hagyományosan a Prohászka ligetben rendeztek ünnepi megemlékezést Szent László király tiszteletére. A Magyar Honvédség tiszteletadásán részt vettek a közhivatalok, a fegyveres és rendvédelmi szervek, a történelmi egyházak és a honvédelem ügyét támogató civil szervezetek képviselői.
Tovább...
 
Lecsófőző Vigasság: elindult a jelentkezés Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. június 28.
Elindult a jelentkezés a XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A Fehérvári Programszervező Kft. 2019. június 25-én 22 órától augusztus 26-án 23 óráig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu/lecso honlapon olvasható.
Tovább...
 
Dr. Szabó Tamás belgyógyász kapta a Székesfehérvár Egészségügyéért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 28.
Az egészségügyben dolgozókat köszöntötte a város a Semmelweis-nap alkalmából. Dr. Cser-Palkovics András polgármester Székesfehérvár Egészségügyéért díjat adott át Dr. Szabó Tamás belgyógyász, gasztroenterológus főorvosnak – kiváló, a városért végzett szakmai munkájáért, majd a Humán Szolgáltató Intézet jubiláló dolgozóinak gratulált. Az idei ünnepségen címzetes orvosi elismerést kaptak azok az orvosok, akik legalább két évtizede végzik munkájukat a hivatásukban.
Tovább...
 
Vízvezetéket újítanak fel a Poprádi és a Homonnai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 28.
Vízvezeték-építés kezdődik a Poprádi és a Homonnai utcában. A munkaterület-átadáson Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő azt mondta, régen várt beruházás indul el: a közművek rendbetétele után az utakat is felújítják.
Tovább...
 
Mi a helyzet a MOL Aréna Sóstó vízhálózatával? Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvár Önkormányzata   
2019. június 28.
A szokásos rutinellenőrzéskor derült ki, hogy a MOL Aréna Sóstó ivóvíz-hálózatának egy részében egy baktérium (Pseudomonas aeruginosa) jelenlétét mutatták ki a mérések. A létesítmény minden engedéllyel rendelkezik, az üzemeltető a hatóságokkal egyeztetve – a folyamatos üzemelés mellett – a szükséges intézkedéseket haladéktalanul elindította, és a tisztításhoz szükséges eszközöket – köztük az egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező szűrőberendezéseket – beüzemelte.
Tovább...
 
Szünetel az ügyfélfogadás pénteken és hétfőn a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 28.
Szünetel az ügyfélfogadás 2019. június 28-án, pénteken és július 1-jén, hétfőn a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban. A lakosokat kedden reggel 8 órától a megszokott rendben várják az Ügyfélszolgálati Irodában, a Kossuth utca 2. szám alatt. A Hivatal kéri, egyben köszöni az ügyfelek megértését és türelmét!
 
BALATON SOUND BOAT PARTY Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2019. június 28.
Minden eddiginél impozánsabb lineuppal fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata. A fesztivál ideje alatt minden nap erősen limitált Boat Party-kon szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található programdömpingnél is többre vágynak. Különleges, nappali szettekkel érkezik a techno és house szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.
Tovább...
 
5 tanács - minden pollenallergiásnak Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 27.
Hamarosan kezdődik a leggyakoribb allergiát okozó növény, a parlagfű virágzása. Az érintettek számára adunk néhány tanácsot pollenszezon idejére, dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, allergológus segítségével.
Tovább...
 
Egészségesen és karcsúbban ribizlivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 27.
Vajon igaz a hír, mely szerint a piros ribizli fogyasztásával csökkenthető a hastérfogat? És, hogy e piros gyümölcs daganatmegelőző hatással bír? No, és arról hallottál, hogy lassítja az öregedési folyamatokat?
Tovább...
 
Bábjáték, ovis hatpróba és megannyi interaktív program Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 27.
Ha június, akkor juniális: szombaton várják a családokat Víziváros kiemelkedő nyári gyermekprogramjára. A játékvár és a színpadi fellépések mellett hatpróbát rendeznek ovisoknak, és megannyi érdekes interaktív program várja még a gyerekeket. A rendezvény ezúttal is ingyenes lesz, a helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója.
Tovább...
 
<< Első < Előző 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8680 - 8690 / 20303