Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyílt napot rendeznek a méhekkel gyógyító Apiterápiás Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 16.
Nyílt napot rendeznek május 18-án, szombaton a méhek gyógyító erejét alkalmazó fehérvári Apiterápiás Házban. Az egész napos program keretében ingyenesen lehet kipróbálni a speciális, ősidők óta alkalmazott módszert, de lesz mézkóstolás és kiállítás régi méhészeti eszközökből.
Tovább...
 
Kicsi kínai üzeni: „Fogyni kicsi licsivel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 16.
A licsi nemcsak nagyon zamatos, hanem még a fogyókúrába is beilleszthető: csökkenti a zsírok lerakódását, az edzés utáni kimerültséget és növeli az állóképességet. A benne lévő tápanyagok és szerves vegyületek miatt több országban egészségügyi és gyógyászati célokra is használják.
Tovább...
 
„Én és a családom” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 16.
A család nemzetközi napja alkalmából hirdetett rajzpályázatot óvodások és kisiskolások részére a Székesfehérvári Család és KarrierPONT. A felhívásra 63 alkotás érkezett. A Fehérvári Civilközpontban ma megnyílt kiállításon három kategóriában a legjobb három alkotás díjátadójára is sor került.
Tovább...
 
Mit tehetünk, ha fájnak az ízületek? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Ma még visszafordíthatatlan az ízületi porckopás folyamata, mely többnyire jelentős fájdalommal jár – de az utóbbiba nem szabad belenyugodnunk. Különféle eszközöket vehetünk igénybe, beleértve az enyhe gyógymódokat, vagy a rendszeres fizikai aktivitást, melyek lehetővé teszik a fájdalom enyhítését. És vele együtt a könnyebb mozgást, ami alapvetően fontos életminőségünk javításához.
Tovább...
 
Jótékonysági koncertet és gyerektáncházat is rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 16.
Egy rákbetegséggel küzdő, kétgyermekes kárpátaljai édesanya javára szervez jótékonysági estet a Kákics együttes. A koncert május 17-én, pénteken 19.00 órakor kezdődik az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya templomban. Május 18-án, szombaton 17.00 órától a Felsővárosi Közösségi Házban Kákics táncház is lesz, ezúttal azonban csak a gyerekek számára.
Tovább...
 
Az Ország Gerinctornája – rendezvény az egész családnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 16.
Szombaton a MOL Aréna Sóstón rendezik meg Az Ország Gerinctornája egész napos programot: az érdeklődők mindent megtudhatnak a derékfájás okáról, és több kezelési, terápiás lehetőséget is megismerhetnek. A rendezvényen kínálnak programokat idősebbeknek, fiataloknak és gyerekeknek is. A szakmai előadások után speciális gerinctornán, illetve gerinc- és ízületvédelmi szempontok szerint felépített edzéseken vehetünk részt, valamint 20 terapeuta biztosít személyes konzultációt a helyszínen. Az országos roadshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz.
Tovább...
 
Honvédségi nyílt nap lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 15.
Nyílt napot szervez jövő pénteken az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred. A laktanya sportpályáján megnézhetjük a honvédség haditechnikai eszközeit, és laktanyatúrát, illetve dinamikus bemutatókat is szerveznek az érdeklődőknek, amiből nem fognak hiányozni a hang- és látványelemek sem.
Tovább...
 
Több mint 10 és félmillió forint bölcsődei eszközfejlesztésre Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 15.
Négy bölcsődét érint az a nyertes uniós pályázat, melynek köszönhetően több mint 10 és félmillió költött eszközfejlesztésre Székesfehérvár Önkormányzata. A szedreskerti 7. számú bölcsőde új bútorokat, játékokat, eszközöket kapott.
Tovább...
 
A klimax különböző állomásai Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 15.
A menopauzára a nők általában egy igazi mumusként gondolnak, egyrészt mert így búcsút intenek fiatalságuknak, másrészt mert legtöbbször igen kellemetlen tünetekkel jár. Érdemes azonban tudni, hogy a klimax akár 15 évig is tarthat, valamint különböző állomásai vannak, és minden megálló mást és mást tartogat.
Tovább...
 
Vetélkedő IV. Béla király életéről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 15.
Hatodik alkalommal szervezi meg nyugdíjasoknak szóló szellemi vetélkedőjét az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület. Az Árpád-ház Programhoz csatlakozva az idei évben IV. Béla király élete és munkássága a fő téma. A kétfordulós verseny elődöntőjét május 16-án, csütörtökön rendezik meg a Lövölde úti szolgáltatóházban.
Tovább...
 
15. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 14.
Május 31. és június 2. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 15. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia).
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8922 - 8932 / 20338