Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„A testüket megölhették, de a lelküket nem vehették el.” Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2019. március 25.
A Mártírok Emlékművénél koszorúzással, a Szerb Ortodox Templomban gyászmisével emlékeztek meg arról a tizenkettő, székesfehérvári, polgári áldozatról, akiket 1945. március 22-én a II. Ukrán Front katonái gyilkoltak meg a Rác utcában. „A testüket megölhették, de a lelküket nem vehették el. Lelkük, mint áldozatok és mártírok lelke, a Jóisten kezében nyugszik.” - emelte ki Pavle Kaplan, esperes.
Tovább...
 
Mongol delegáció járt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 25.
Mongol delegáció érkezett Székesfehérvárra a nagykövetség közreműködésével. A küldöttséget Dr. Tóth Ferenc kalauzolta az Alba Ipari Zónában, amelynek során üzemlátogatáson vettek részt a Fémhatás Kft-nél, és megnézték az új fémmegmunkáló üzemcsarnokot. A Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta a külföldi vendégeket.
Tovább...
 
Vár a Farkasvermi úti tagiskola! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 22.
Szombaton utolsó alkalommal várja délelőtti foglalkozásra a leendő kiselsősöket a Farkasvermi úti Tagiskola. Csak vidámsággal és tornacipővel kell készülni a programra!
Tovább...
 
Diákújságírók cikkeire lehet szavazni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 22.
Lezárult a felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak meghirdetett Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! pályázat. A sokszínű írások között színházi, sporttal vagy az iskolával kapcsolatos cikkek, interjúk is születtek. A #Székesfehérvár szlogennel elküldött írásokra a Táska Rádió oldalán lehet szavazni.
Tovább...
 
Ötletek fogyáshoz, koplalás nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. március 22.
ImageAhhoz, hogy optimalizáljuk erőfeszítéseinket, melyek az éhségérzet csökkentésére, így a túlzott ételfogyasztás, ill. nassolás elkerülésére irányulnak, vessük be magunkat, és ragadjunk meg néhány egyszerű, ámde szuper hatékony ötletet!
Tovább...
 
Tudtad, hogy vízmérgezést kaphatsz, ha túl sokat iszol? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 22.
ImageAzt biztosan tudtad, hogy jellemzően nem iszunk annyi folyadékot (pláne vizet), mint amennyire a szervezetünknek az optimális működéshez szüksége lenne. Arról viszont már nem biztos hogy hallottál, hogy a túl sok vízivás mérgezést okozhat, és bele is lehet halni!
Tovább...
 
Tájsebészet Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 22.
ImageSikeresen folytatódott 2018-ban is az illegálisan lerakott hulladék felszámolása Fejér megyében, a Tájsebészet program keretében. A Gaja Környezetvédő Egyesület felhívásához 22 megyei szervezet és intézmény csatlakozott mintegy 1.500 önkéntessel, akik 225 köbméter hulladékot számoltak fel, és helyeztek el engedélyezett helyeken. A pályázat díjátadóját a Hiemer-házban tartották tegnap délután.
Tovább...
 
Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita (Echo Nonprofit Network), Csordás Csilla (ÖKK)   
2019. március 21.
ImageAz Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.
Tovább...
 
Új beléptetőrendszer a kilátónál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. március 21.
ImageBefejeződött Velencén a Bence-hegyi kilátó új elektromos beléptetőrendszerének kiépítése, amely által már bankkártyás fizetésre is van lehetőségük a kilátótoronyhoz érkezőknek. A belépő ára 500 Ft, a kilátótorony nyitvatartása pedig március 22-től (péntek) hosszabbodik; 10.00 órától 18.00 óráig várják azokat, akik szeretnének gyönyörködni a tókörnyék páratlan panorámájában.
 
Gourmet Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET Press   
2019. március 21.
ImageA kétcsillagos bécsi séf, a koreai, orosz és albán konyha remekei, valamint a legjobb olasz pezsgő kerül bemutatásra az OTP Bank Gourmet Fesztiválján május 16-án. -19. Ez a 9. év találkozik az ország legjobb szakácsai, borászai, cukrászdái és gasztronómiai szerelmesei mellett.
Tovább...
 
Erősen kezdi 2019-et a Starbucks Nyomtatás E-mail
Írta: Starbucks   
2019. március 21.
ImageA Starbucks karakteres, mégis lágy ízű eszpresszóval szélesíti kávékínálatát, az új különlegesség már elérhető a kávézólánc üzleteiben. A latin-amerikai és kelet-afrikai kávékultúra legjavát egyesítő, világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs, könnyű, de erőteljes eszpresszó, amelyet akár Cappuccino, hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatnak a vendégek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9142 - 9152 / 20338