Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Előadás a svéd politikai és gazdasági változásokról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 06.
Csütörtökön délután a svéd nagykövetség gazdaságpolitikai és kereskedelmi referense, Andreas Attorps tart előadást. A program témái között a svéd-magyar kapcsolatok, a menekültkérdés és a közelmúltban lebonyolított svédországi választások is szerepelnek. Az érdeklődőket 17 órára várják az Európa Klubba.
Tovább...
 
Nőnapi kényeztetés a testnek, a szellemnek és a léleknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 06.
Holisztikusfitnesz-bemutató, életmód-tanácsadás, fotókiállítás, smink és ékszerek – igazi csajos délutánt ígér a Nőből vagyok, vállalom című nőnapi program a Civil Központban.
Tovább...
 
Tízéves a KEMPP Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. március 06.
Jubileumi, tizedik évadát nyitja meg március 9-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, melyen Magyarország NATO-csatlakozásának 20. évfordulójáról is megemlékeznek. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés és NATO-kiállítás várja a látogatókat. A programokkal teli délelőttön a résztvevők sétát tehetnek a parkban is.
Tovább...
 
Tudod, miért nem náthás a koala? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 06.
Láttál már náthás koalát? – Hogy is láttál volna, amikor kedvenc csemegéje az eukaliptusz, amely orrdugulás, hörghurut, megfázás, influenza, orr-, arc-, homloküreg-gyulladás esetén tökéletes megoldást jelenthet.
Tovább...
 
PatikaPlus Gyógyszertárak - Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 06.
Két díjat is kapott idén a PatikaPlus cégcsoport a X. Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban konferencia és gála keretében.
Tovább...
 
Az antibiotikumok helyes alkalmazásáról Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. március 05.
Az antibiotikumok szedése komoly felelősséget ró a betegre, mert az előírtnál akár a több, akár a kevesebb adag is káros, és azt veszélyezteti, hogy a legközelebbi súlyos betegségre lesz-e még megfelelő gyógyszer.
Tovább...
 
A jojó-effektus veszélyes lehet a szívbetegekre Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. március 05.
A folyamatos fogyással és hízással járó jojó-effektus, amely a helytelen fogyókúra velejárója lehet, jobban megviseli a szervezetet, mint gondoltuk. Egy új kutatás szerint a szívbetegek különösen nagy veszélynek teszik ki magukat, ha beleesnek a jojó csapdájába. Dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont szakértője a szív-érrendszert veszélyeztető hatásokról beszélt.
Tovább...
 
Közel ezer mesekönyvet gyűjtöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Barátság Mozi   
2019. március 05.
Lezárult a Mozinet Kft. által meghirdetett, a Máltai Szeretetszolgálat segítségével megvalósított mesekönyvgyűjtő akció, amelyhez több hazai mozi, köztük a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott. A város filmszínházának közönsége közel ezer könyvet hozott a gyűjtőládákba, és még az utolsó napon is érkezett egy könyvekkel gazdagon megpakolt ovis csoport.
Tovább...
 
Új helyszínek a Diáknapokon Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2019. március 05.
A regisztráció februári indulása óta eddig húsznál több intézmény jelentkezett a Fejér Megyei Diáknapokra – az összművészeti diákfesztiválnak idén Székesfehérvár ad otthont április 12–14-e között.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnapot rendeznek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 05.
Ismét megrendezik a nyílt nőgyógyászati szűrőnapot március 9-én, szombaton 8 és 13 óra között a Család- és Nővédelmi Központban. A vizsgálatra elsősorban 25-65 év közötti hölgyeket várnak előzetes bejelentkezés alapján.
Tovább...
 
Már lehet jegyet váltani a IV. Székesfehérvári Székely Bálra Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. március 05.
Már lehet jegyet váltani a IV. Székesfehérvári Székely Bálra. „A Kárpát-medencei magyarság ünnepe” jótékonysági rendezvényt idén április 27-én, szombaton rendezik meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A jótékonysági bál kedvezményezettjei a székesfehérvári, erdélyi és kárpátaljai magyar gyermekek, mondta el a mai sajtótájékoztatón az esemény főszervezője Juhász László és Deák Lajosné, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnoka.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9175 - 9185 / 20302