Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új közösségi- és rendezvénytér jön létre a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 12.
Hamarosan elkezdődik a Bartók Béla tér és környezetének teljes körű átépítése Székesfehérvár szívében. A beruházás egy újabb fontos lépést jelent a város arculatának megújításáért, a kulturális és közösségi szolgáltatások minőségének javításáért. A területen hétfőn délelőtt bejárást tartottak dr. Cser-Palkovics András polgármester és Zugor Zsuzsanna, a Helyi Akciócsoport és az ECHO Innovációs Műhely elnöke részvételével.
Tovább...
 
A márciusi ifjak nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 12.
ImageIsmét egy tartalmas sétára invitál mindenkit március 16-án, szombaton a Tourinform Iroda. Az érdeklődők az 1848-49-es forradalom és szabadságharc székesfehérvári eseményeinek nyomába erednek, és a különböző helyszíneken fedezik fel a városunkban történt eseményeket. A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Tudod, miért nem náthás a koala? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 12.
ImageLáttál már náthás koalát? – Hogy is láttál volna, amikor kedvenc csemegéje az eukaliptusz, amely orrdugulás, hörghurut, megfázás, influenza, orr-, arc-, homloküreg-gyulladás esetén tökéletes megoldást jelenthet.
Tovább...
 
„Ipar 4.0.” zárókonferencia a Hotel Magyar Királyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 11.
Az „Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.” projekt eredményeiről, tapasztalatairól szól az „Ipar 4.0” projekt zárókonferenciája. Az eseményre március 26-án, kedden a Hotel Magyar Királyban 9 órától kerül sor.
Tovább...
 
Akik „értik, hogy a szó maga az ember” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 11.
Megrendezték a Szóval győzni kommunikációs bajnokság döntőjét a Hiemer-házban: a 12 döntősnek három fordulóban kellett számot adnia a meggyőző, illetve élőbeszédbeli képességeiről és a felkészítő foglalkozások során elsajátított tapasztalatokról.
Tovább...
 
Szülőket támogató programsorozatot indít a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: SZENA   
2019. március 11.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával új programmal jelentkezik a SZÉNA Egyesület 2019. tavaszán. Az „AHA! - Szülőknek gyermekeikről” programsorozat keretében olyan két alkalmas műhelymunkákkal kínálják meg a szülőket, melyek témái a mindennapi életben is fontosak.
Tovább...
 
Tudod, melyik ételadalékok okozhatnak allergiát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 11.
A modern élelmiszeripar egyre különbözőbb, és egyre növekvőbb mennyiségű adalékanyagot használ fel a termékek előállításához. Az ételadalékok alkalmazásának célja a tartósítás, állagjavítás, ízfokozás, színezés. Egyes összetevők viszont allergiás tüneteket is okozhatnak.
Tovább...
 
Milliós bírságra számíthat, aki nem foglalkoztat fogyasztóvédelmi referenst Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. március 11.
A nagyvállalatoknak 2014. óta kötelező fogyasztóvédelmi referens foglalkoztatása. Arról azonban nincs egységes álláspont, hogy a külföldi anyacéggel rendelkező KKV-kra is vonatkozik-e a jogszabály.
Tovább...
 
Rekordszámú nevezés a XVIII. Országos Syngenta Borversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2019. március 11.
Minden eddiginél több, összesen 559 nevezés érkezett a XVIII. Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a legjobbaknak járó SynVino-díjakat ebben az évben a Bárdos és Fia Pincészet, a Béres Szőlőbirtok, a Koch Csaba Vin Art Pincészet és a badacsonyi NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet kapta.
Tovább...
 
Hamarosan elkészül a II. János Pál pápa tér Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 11.
Új közösségi térrel gazdagodik Székesfehérvár Belvárosa, hiszen végéhez közeledik a II. János Pál pápa tér felújítása. Gyönyörű egybefüggő térköves kialakítás készült a téren és a Szent István-székesegyház oldalában, ahol az egykori sírokat, falakat is jelzi a kövezet. A terület teljes megújulása 2022-re várható, hiszen a Géza nagyfejedelem tér a Bazilika belső felújítását követően készül majd el.
Tovább...
 
Szigeteléssel csökkenthetjük a legjobban CO2-lábnyomunkat Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2019. március 11.
A legnagyobb mértékben energiafelhasználásunk mérséklésével csökkenthetjük karbonlábnyomunkat. Egy családi ház leszigetelésével több mint 0,4 tonnával, akár 40-50%-kal is csökkenthetjük CO2-kibocsátásunkat, vagyis több üvegházhatású gáztól mentjük meg a Föld légkörét, mint amivel marhahúsfogyasztásunk és teljes internethasználatunk szén-dioxid-kibocsátása minden évben megterheli azt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9186 - 9196 / 20337