Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elsőre siker volt az Életmód Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. március 01.
Élénk érdeklődés mellett, 75 fő részvételével került megrendezésre Velencén az 1. Életmód Nap, amely különböző mödszerek által, képzett szakemberek prezentálásában mutatta be az egészséges életmód előnyeit. Volt étkezési- és a munkahely váltással kapcsolatos tanácsadás, illetve a függőségek, szenvedélyek kezeléséről is hallhattak a részt vevők, akik egy kompetencia tesztet is kitöltöttek és játékos feladatokban is kipróbálhatták magukat.
Tovább...
 
Egy szem gyümölcs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 01.
ImageEgy szem gyümölcs lesz a belépő a Hermann László Zeneiskola március 2-i, szombati jótékonysági mesés előadására. Az intézmény tanárai és diákjai lépnek fel a Zenede Bábszínház programján, amellyel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot támogatják.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha ránk tör a tél végi depresszió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 01.
ImageA téli időszak nemcsak a vadon élő állatok számára jelent nagy megpróbáltatást, hanem az emberek is nehezen viselik ezt a pár hónapot. Míg az állatok a kevés táplálék miatt várják a tavaszt, s merül néhány faj hosszú álomba, addig a homo sapiens a fény hiányától szenved. A téli melankólia jelei a kedvetlenség, bágyadtság és a kialvatlanság érzése.
Tovább...
 
Szakértői TOP 10-ben a Sóstó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. március 01.
ImageEgy közönség- és egy szakértői szavazás is folyik a Stadium Database nevű portál jóvoltából, mely azt hivatott eldönteni, melyek a világ legszebb, 2018-ban átadott stadionjai.
Tovább...
 
Újabb ingyenes nyílt nap a Szedresi kutyasuliban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 01.
ImageIsmét megszervezik az ingyenes nyílt napot a székesfehérvári Szedres dűlőn található kutyaiskolában március 2-án, szombaton 14.00 órától. A programon általános tájékoztatást kapnak az érdeklődők az induló tanfolyamokról és azok hasznosságáról.
Tovább...
 
Égjen a zsír! – Így fogyj evés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 01.
ImageMit együnk, ha kínoz az éhség, de épp diétázunk, s nem akarjuk kútba dobni az eddigi eredményeket néhány élvezetes, ámde kalóriában gazdag pillanat kedvéért?
Tovább...
 
Négy tópartis csapat a döntőben Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. március 01.
ImageA feladatlapok és a pénteki elődöntőn készített kisfilmek értékelése után megszületett az eredmény, kiderült, kik lesznek a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő döntősei. A nyolc csapat, amelyek április 1-jén a Vörösmarty Színházban az elsőségért mérkőzik meg egymással a következő: Az idő vándorai, Teleki Hős 6os, A Tenkes kapitányai, Hős6os, Hirtelen jó lesz, 6ásvadászok, Időutazók, Jáky Építészek.
Tovább...
 
Kiadvány az ARÉV fél évszázados jubileumáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. február 28.
Ötven éve történt - Volt egyszer egy ARÉV, volt egyszer egy kiállítás: a fél évszázados jubileumhoz kapcsolódó kiállítás anyagából könyv jelenik meg dr. Demeter Zsófia és Kiss Lajos szerkesztésében. A kiadványt csütörtökön délután mutatják be a Gazdaság Házában.
Tovább...
 
Honvédelmi hagyományokról színes ceruzával Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. február 28.
A Kossuth Lajos Általános Iskolába érkezett aSzínes ceruzák varázsa című tárlat a magyar történelemhez kapcsolódó gyermekrajzokkal. A hatodik éve meghirdetett, egész Kárpát-medencére kiterjedő pályázaton eddig hatezer gyermek vett részt, a hét tabló az ő alkotásaikból mutat be ízelítőt.
Tovább...
 
Miért jó, ha tüsszentünk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 28.
Tudod, hogy miért kell néha szex közben tüsszentenünk? És, hogy az iguána a világ legtöbbet tüsszentő élőlénye? – Az alábbi cikkből sok más érdekesség is kiderül!
Tovább...
 
Quinoa – Táplál és gyógyít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 28.
A quinoa külsőre hasonlít a kuszkuszhoz, sokoldalúságát tekintve pedig olyan, mint a rizs. Fehérjetartalma lenyűgöző, remek forrása a komplex szénhidrátoknak, gluténmentes, kalóriaszegény és lúgosító - mindegyik remek ok, hogy a mindennapi étrendünk részévé tegyük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9230 - 9240 / 20337