Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Adj örökbe egy hangszert! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 23.
ImageA Tálos Edit Alapítvány keres és gyűjt, olyan régi, használaton kívüli, padláson porosodó, esetleg sérült, rossz állapotú gitárokat, vonós, fa- és rézfúvós hangszereket, amelyeket a lehetőségekhez mérten felújítana, majd ezt követően hátrányos helyzetű gyermekek zenei oktatásának elősegítésére osztana ki. Bármilyen felajánlást szeretettel fogadnak!
Tovább...
 
TRIANON karikatúrákon, Jankovics Marcell szemüvegén keresztül Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 23.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából maga az alkotó, Jankovics Marcell Kossuth-díjas grafikusművész kalauzolta körbe az érdeklődőket TRIANON című kiállításán, a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
A télen is energiát adó datolya Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. január 23.
ImageA napfény gyümölcse, tápanyagokban gazdag, édes finomság… Ne feledkezzünk meg róla a sötét téli hónapokban, mikor egyre fáradékonyabbak vagyunk – hiszen többek közt jelentős energiatartalommal rendelkezik. Értékeljük számos jótékony hatását is, de magas cukortartalma miatt mértékkel fogyasszuk! Hasznos többet megtudni róla!
Tovább...
 
Várják a javaslatokat a „Penna Regia” díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 22.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata az idei esztendőben is díjak, elismerések átadásával fejezi ki tiszteletét az élet különböző területein dolgozó személyek, közösségek iránt. Elsőként a „Penna Regia” díjra írt ki felhívást Székesfehérvár Önkormányzata. A javaslatokat február 1-jéig írásban lehet benyújtani.
Tovább...
 
A szívmegállásnak hetekkel korábban lehetnek tünetei Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 22.
ImageAz akár végzetes kimenetellel járó szívmegállásról leginkább azt gondoljuk, semmilyen előjele nincs. Dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpontszakorvosa azonban olyan amerikai kutatási eredményekre hívta fel a figyelmet, amelyek szerint lehetnek előzetes tünetek.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 22.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
2018-as évértékelő Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 21.
Megtartotta második tematikus évértékelő sajtótájékoztatóját dr. Cser-Palkovics András polgármester. A találkozó témája a városi fásítás és a környezetvédelem volt. A polgármester elmondta, a 2019-es év további zöldterület-növelő beruházásokat hoz majd, és folytatódik a fa- és növénytelepítési program is.
Tovább...
 
Nagykorú lett a Csemete Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 21.
Tizennyolcadik születésnapját ünnepelte a Csemete Alapítvány. A nagykorúvá vált, szakmailag országosan elismert szervezetet és a farsangi mulatságon megjelent bölcsődéseket dr. Cser-Palkovics András polgármester és Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő köszöntötték – kiemelve és köszönetet mondva a színvonalas és hittel, kitartással végzett munkáért, a töretlen fejlődést célzó álmok megvalósításáért, valamint a szülők bizalmáért.
Tovább...
 
Pokrovenszki Krisztiánt javasolják új igazgatónak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 21.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése legutóbbi ülésén tárgyalt a Szent István Király Múzeum igazgatói beosztására kiírt pályázatról. Az elbírálás során a pályázóknak az intézmény vezetésével kapcsolatos elképzeléseit és a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetségének mint felkért szakmai véleményező szervezetnek a javaslatait is figyelembe véve egyhangú döntéssel Pokrovenszki Krisztiánt javasolja.
Tovább...
 
„Szent István bakái” a doni pokolban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 21.
ImageA 2. honvéd hadsereg Don-kanyarnál vívott harcaira emlékező és a hősök, áldozatok előtt tisztelgő új kiállítást mutatnak be a Vasvári Pál Általános Iskola Siklósi Gyula Pincegalériájában. A tárlat megnyitójára január 21-én, hétfőn reggel 8 órakor kerül sor az intézmény aulájában.
Tovább...
 
Nyílt napot rendeztek a Corvinus fehérvári campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 21.
ImageFolytatódtak a székesfehérvári felsőoktatási nyílt napok. A Budapesti Corvinus Egyetem helyi campusára várták az intézmény iránt érdeklődőket. Teltházas volt a program, az intézmény képviselői tájékoztattak az alap- és mesterképzésekről, a duális oktatás nyújtotta lehetőségekről, a diákéletről, bemutatkoztak a duális képzésben résztvevő gazdasági partnerek, és volt kollégiumi körtúra is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9362 - 9372 / 20302