Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Velencei-tó: nagy jégkörkép Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 25.
ImageA Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér Megyei Szakaszmérnökségének Velencei-tavi Tófelügyelősége most először végzett jégvastagság méréseket a tó több pontján, ezt követően pedig tájékoztatót adott ki a jéghelyzetről.
Tovább...
 
Így lehetsz makkegészséges egész évben! – Egészségnaptár 2019-re Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. január 25.
ImageSokan megfogadjuk szilveszterkor, hogy fittebb és egészségtudatosabb életet élnünk majd az új évben. Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel szakértője hasznos tippekkel és egy praktikus egészségnaptárral segít, hogy a kezdeti lelkesedés valóban egész évben kitartson és hónapról hónapra fittebbek legyünk!
Tovább...
 
Átadták a 2019-es székesfehérvári naptárt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 25.
Image„Székesfehérvár, a királyok székhelye” mottóval, huszadik alkalommal jelentette meg gyerekrajzokkal illusztrált naptárát az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Az alkotásokat több székesfehérvári általános iskola diákjai készítették főként a Belváros nevezetességeiről, a kalendáriumot Balajthy Ferenc költő horoszkópos költeményei teszik még különlegesebbé.
Tovább...
 
Fórumra hívják a társasházak képviselőit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 24.
Társasházak képviselőinek szerveznek fórumot a Gazdaság Házában jövő csütörtökön. A meghívott szervezetek, intézmények szakértőivel és az Önkormányzat képviselőivel a polgárőrséggel való együttműködésről, katasztrófavédelmi tapasztalatokról, valamint az informatika és a biztosítások lehetőségeiről tárgyalhatnak a résztvevők. A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.
Tovább...
 
Pest megyei iskolások jártak a TRIANON-kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 24.
A Pest megyei Kisgöncöl Waldorf Iskola hatodikos diákjai látogatták meg tegnap délután a TRIANON-kiállítást, amit Tóth Norbert kurátor mutatott meg a gyerekeknek. A tanulók megnézték a határon túli iskolások üzeneteit, megismerkedtek az installáció szimbolikájával, és megtekintették a történelmi karikatúrákat. A tárlat közönségprogramjai február 6-án folytatódnak dr. Szakály Sándor előadásával.
Tovább...
 
Vesd bele magad! – kertészeti pályázat kisiskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 24.
ImageVesd bele magad! címmel kisiskolás korú gyerekeknek és családjaiknak indított programot a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA. A pályázat keretében ingyenes vetőmagcsomagot lehet igényelni, benne kilenc féle zöldségmaggal. A programra 2019. február 15-ig lehet jelentkezni Fejér és Csongrád megyéből.
Tovább...
 
Ingyenes évkezdő nyílt nap lesz a kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 24.
ImageAz év első nyílt napját rendezik január 26-án, szombaton délelőtt Székesfehérváron, a Szedres dűlőn található kutyaiskolában, a garázssor mögött. A részvétel ingyenes, szeretettel várják a kutyatulajdonosokat.
Tovább...
 
Kiállítás a doni tragédiáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 24.
ImageÚjabb kiállítással gazdagodott a Vasvári Pál Általános Iskola pincegalériája. A „Szent István bakák” a doni pokolban című tárlat értékes, autentikus tárgyakkal, fotókkal és terepasztalokkal idézi fel a magyar történelem egyik legtragikusabb fejezetét. A tárlat az iskola nyitva tartási idejében, bejelentkezés alapján látogatható.
Tovább...
 
Évindító társulati ülést tartott az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ARSO, Csordás Csilla   
2019. január 24.
ImageSikeres évet zárt 2018-ban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Összesen 127 koncertet adtak, amelyből tizenegy külföldi előadás volt. A hat ingyenes koncert, 39 felnőtt és 22 ifjúsági hangverseny mellett 55 alkalommal ment az óvodásokat megszólító Hangszervarázs program. Mindez a zenekar évindító társulati ülésén hangzott el.
Tovább...
 
„Lehetetlen nincs!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 24.
ImageA Kormány elkötelezett a nevelőszülői hálózat megerősítésében, ennek érdekében országos nevelőszülői kampányt indítottak, amelynek következő állomása Székesfehérváron, január 26-án szombaton a MOL Aréna Sóstó lesz.
Tovább...
 
Megjelent Siklósi Gyula egyik utolsó írása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 23.
ImageSzékesfehérvár elkötelezett kutatója, Siklósi Gyula most lenne 70 éves. A két évvel ezelőtt elhunyt régészprofesszor emléke előtt egyik utolsó írásának kiadásával tiszteleg a város. „A fehérvári újabb királyi palota és környéke, a középkori Budai utca (Ady Endre utca)” című kötetet a Városháza Dísztermében mutatták be a professzor gyermekei, barátai, munkatársai és tisztelői körében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9384 - 9394 / 20338