Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Esküvőkorzó lesz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 14.
Sokéves tapasztalattal, több száz esküvővel a háta mögött szervez a Velencei-tavi és tókörnyéki jegyespárok számára is hiánypótló rendezvényt Igari Balázs esküvőmentor.
Tovább...
 
Idén is a nagyszabású jótékonysági eseménnyel indult az új esztendő Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 14.
Igazi báli hangulat, közel 140 résztvevő, egy közös cél – idén is az új esztendő második szombatján rendezte meg Székesfehérvár Önkormányzata, immár nyolcadik alkalommal a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! - 3. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 14.
ImageGyógyszer vagy gyümölcs / zöldség? Mi vonzóbb egy beteg számára, aki gyógyulni akar? Valószínűleg a természet ereje, amely vitaminokkal tölti fel testünket.
Tovább...
 
Nyílt napokat tartanak a helyi felsőoktatási intézményekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 14.
ImageKözeledik a felvételi jelentkezés a felsőoktatási intézményekbe: a személyes információszerzés és kapcsolatteremtés céljából nyílt napra invitálják a diákokat és családtagjaikat a székesfehérvári felsőoktatási intézmények. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara január 14-én, hétfőn, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa január 18-án, pénteken tart részletes tájékoztatót az alap- és mesterképzésről, valamint a kapcsolódó duális képzési forma működéséről és lehetőségeiről.
Tovább...
 
2018 a közlekedési témák tükrében Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 14.
ImageVonzó tömegközlekedés, folyamatosan bővülő kerékpárút-hálózat, úthálózat-karbantartás, parkolóépítések, a legforgalmasabb kereszteződések áteresztőképességének növelése: mind olyan célkitűzések, amelyek Székesfehérvár fenntarthatóságra épülő közlekedési terveiben 2018-ban és a jövőben szerepelnek.
Tovább...
 
Erdélyi fafaragások Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 11.
A székelyszentistváni fafaragó Sándor Jánosnak nyílik kiállítása Kisfaludon pénteken este. Az erdélyi alkotó főként címer- és kopjafafaragóként ismert, a fa erezetének csodáját követő népművészeti munkái méltán teszik elismertté nálunk és külföldön is.
Tovább...
 
Új helyszínen a Városi Diákbál Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2019. január 11.
A farsangi szezon egyik legelső zenés-táncos programja évek óta hagyományosan a középiskolásoké: a 2019-es Városi Diákbál már az ötödik lesz a sorban. Január 11-én, pénteken több száz tizenévest várnak a mulatságba, amelynek helyszíne idén a Mol Aréna Sóstó rendezvényterme, ahová a nagy Gatsby korszakát, az 1920-30-as éveket idéző öltözékben várják a fiatalokat. A helyszínre különbuszok indulnak a Piac térről.
Tovább...
 
Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 11.
ImageA Szabadművelődés Háza 26. alkalommal hirdette meg a Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot. A versenyre február 8-ig jelentkezhetnek azok az öregségi és rokkantnyugdíjasok, valamint nyugdíjas klubok, akiknek, illetve amelyeknek az előadóművészet, a képző-, ipar- és népművészet bármely ágában bemutatásra érdemes műsora, alkotása van.
Tovább...
 
Legyen időnk olvasni! Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Mihály Könyvtár   
2019. január 11.
ImageSzabados Ágnes, a „Nincs időm olvasni” kihívás alapítója lesz a vendég a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében január 15-én, 17 órakor. Az ismert televíziós hírműsorvezetővel (RTL Klub), riporterrel, az SZTE – BTK óraadó tanárával Bialkó László Gergő újságíró beszélget. Az est címe: Van időm olvasni!
Tovább...
 
Állati jó kiállítás kreatív játszóházzal és nyuszisimogatóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 11.
Image50 fajta kisállat körülbelül 500 példányát tekinthetik meg az érdeklődők azon a kiállításon, melyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. Láthatunk díszmadarakat, galambokat, díszes baromfikat és óriásnyulakat is. Idén újdonságként az állattartást népszerűsítő kreatív játszóházzal és nyuszisimogatóval egészül ki az immár hagyományos program.
Tovább...
 
Szociális tűzifa lesz a közterületi karácsonyfákból Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. január 11.
ImageA héten több városrészben és a Városház téren is lebontották a karácsonyfákat, melyekből szociális tűzifa lesz. A fákat a Városgondnokság szakemberei először legallyazzák, a törzseket pedig a Béla úti telephelyre szállítják, ahol szociális tűzifának vágják fel a fenyőket. A levágott ágakat pedig ledarálják és mulcs lesz belőle a fehérvári parkokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9395 - 9405 / 20302