Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„Szent István bakái” a doni pokolban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 21.
ImageA 2. honvéd hadsereg Don-kanyarnál vívott harcaira emlékező és a hősök, áldozatok előtt tisztelgő új kiállítást mutatnak be a Vasvári Pál Általános Iskola Siklósi Gyula Pincegalériájában. A tárlat megnyitójára január 21-én, hétfőn reggel 8 órakor kerül sor az intézmény aulájában.
Tovább...
 
Nyílt napot rendeztek a Corvinus fehérvári campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 21.
ImageFolytatódtak a székesfehérvári felsőoktatási nyílt napok. A Budapesti Corvinus Egyetem helyi campusára várták az intézmény iránt érdeklődőket. Teltházas volt a program, az intézmény képviselői tájékoztattak az alap- és mesterképzésekről, a duális oktatás nyújtotta lehetőségekről, a diákéletről, bemutatkoztak a duális képzésben résztvevő gazdasági partnerek, és volt kollégiumi körtúra is.
Tovább...
 
Elkezdődnek a Rendház épület felújításának előkészítő munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 18.
Az Árpád-ház Program keretében újul meg a Szent István Király Múzeum főépülete, a Rendház. A barokk műemlék a felújítást követően országos jelentőségű kiállításnak ad helyet, és a Belváros új élményhelyszínévé válva alkalmas lesz nemzetközi tárlatok fogadására is. A javaslatot pénteken tárgyalja a Közgyűlés, az előkészítő munkálatok hétfőn kezdődnek.
Tovább...
 
Kórházi látogatási tilalom Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. január 18.
ImageA kórházban ápolt betegek védelme érdekében, 2019. január 18-tól kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.
Tovább...
 
Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 18.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70 illetve 75 esztendeje vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket. Telefonon és személyesen is lehet segítséget kérni az ügyintézéshez február 28-ig.
Tovább...
 
A szívmegállásnak hetekkel korábban lehetnek tünetei Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 18.
ImageAz akár végzetes kimenetellel járó szívmegállásról leginkább azt gondoljuk, semmilyen előjele nincs. Dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpontszakorvosa azonban olyan amerikai kutatási eredményekre hívta fel a figyelmet, amelyek szerint lehetnek előzetes tünetek.
Tovább...
 
Új beléptetőrendszer a kilátónál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 18.
ImageÚj elektromos beléptetőrendszert telepítenek Velencén a Bence-hegyi kilátóhoz, így hamarosan már bankkártyás fizetésre is lehetőség lesz. - tájékoztatott a település polgárnestere, Koszti András.
Tovább...
 
Újabb, több mint ötmilliós támogatást kapott a Vasvári a STEM programra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 17.
ImageTöbb mint ötmillió forint támogatást kapott ismét a Vasvári Pál Gimnázium az Arconic vállalat alapítványától. Az intézmény a természettudományos, a műszaki és a mérnöki pályákat népszerűsíti különböző programok szervezésével október végéig. A támogatás átadására és a projektnyitóra az intézményben került sor.
Tovább...
 
Támogatás székesfehérvári diákoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 17.
ImageÜnnepélyes keretek között adták át a Tóth István – Tóth Terézia ösztöndíjakat. A támogatásban részesülő székesfehérvári általános és középiskolásokat, illetve felsőoktatásban tanulókat a Városháza Dísztermében köszöntötte dr. Cser-Palkovics András polgármester és Fűrész István, a Tóth István-Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriumának elnöke. A hetvenhat díjazott egy éven keresztül kap havi 4.000 és 12.000 forint közötti összeget tanulmányai támogatására.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! - 3. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 17.
ImageGyógyszer vagy gyümölcs / zöldség? Mi vonzóbb egy beteg számára, aki gyógyulni akar? Valószínűleg a természet ereje, amely vitaminokkal tölti fel testünket.
Tovább...
 
A levegőminőség is javítható a családi házak szigetelésével Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2019. január 16.
Magyarországon a magas téli szállópor-koncentráció egyik fő oka az, hogy a családi ház állomány 70%-a, azaz mintegy 1,8 millió lakóépület nem, vagy nem megfelelően hőszigetelt, miközben a háztartások több mint harmada fosszilis energia felhasználásával fűt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9406 - 9416 / 20337