Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Állati jó kiállítás kreatív játszóházzal és nyuszisimogatóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 11.
Image50 fajta kisállat körülbelül 500 példányát tekinthetik meg az érdeklődők azon a kiállításon, melyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. Láthatunk díszmadarakat, galambokat, díszes baromfikat és óriásnyulakat is. Idén újdonságként az állattartást népszerűsítő kreatív játszóházzal és nyuszisimogatóval egészül ki az immár hagyományos program.
Tovább...
 
Szociális tűzifa lesz a közterületi karácsonyfákból Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. január 11.
ImageA héten több városrészben és a Városház téren is lebontották a karácsonyfákat, melyekből szociális tűzifa lesz. A fákat a Városgondnokság szakemberei először legallyazzák, a törzseket pedig a Béla úti telephelyre szállítják, ahol szociális tűzifának vágják fel a fenyőket. A levágott ágakat pedig ledarálják és mulcs lesz belőle a fehérvári parkokban.
Tovább...
 
Elkezdődik a Vadmadárkórház és egy új közösségi ház építése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 11.
ImageSzékesfehérvár „zöld szíve”, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációs programja utolsó állomásához érkezett. Ennek keretében megkezdődik a vadmadár bemutató és gondozó épület, illetve új közösségi ház kialakítása. A Sóstó keleti kapujánál, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester számolt be a jövő héten induló fejlesztésről.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 09.
ImageA nagymamáink, dédszüleink nem gyógyszereket vettek elő, ha megfázott vagy lázas lett valaki a családból, hanem kimentek a kertbe, és olyan növényeket gyűjtöttek össze, amelyek segítettek a gyógyulásban. És nekünk se kell feltétlenül az orvoshoz szaladnunk, ha ledönt lábunkról a betegség.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 09.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Csökkentsük a rossz- és növeljük a jó koleszterin szintet Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 09.
ImageSokan tisztában vannak azzal, hogy vérünkben megkülönböztethetünk „rossz” és „jó” koleszterineket. Dr. Sztancsik Ilona, a Budai Kardioközpontkardiológusa, aneszteziológus, intenzív terapeuta és Szarka Dorottya dietetikus arról beszélt, hogyan javíthatjuk ezek arányát.
Tovább...
 
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 09.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 09.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Januári programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 08.
Változatos programkínálattal várja vendégeit januárban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Könyvbemutató, Ferenc pápáról szóló dokumentumfilm és Eperjes Károly estje szerepel a kínálatban.
Tovább...
 
Emléktűzgyújtás a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 08.
ImageEmléktűzgyújtással tisztelegnek a Don-kanyarban vívott harcok során elesett katonahősök előtt. Az esemény pénteken 18.00 órakor kezdődik a pákozdi Mészeg-hegyen, ahova tisztelettel várnak minden emlékezőt! A szervezők különbuszt indítanak a Piac térről és a vasútállomásról, illetve gondoskodnak a visszautazásról is.
Tovább...
 
Pályaválasztás előtt álló érdeklődőknek nyitja ki kapuit a kórház Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 08.
Nyílt napra várja a kórház az egészségügy iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat január 16-án, szerdán délután. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a „tiltott zónákba”, például megmutatják nekik a műtőt, a patológiai-szövettani labort és a szülőszobát, ezenkívül számtalan izgalmas eszközt is megnézhetnek. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9428 - 9438 / 20326