Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ezeket mindenkinek tudnia kell a vérrögökről! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 01.
ImageAkár az artériában, akár a vénában alakulnak ki vérrögök, mindkét esetben életveszélyes állapotról van szó, melynél nagy hangsúly van mind az akut ellátáson, mind pedig a prevención.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 01.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Fekete retek: a természetes méregtelenítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. január 01.
ImageHányinger, pépes érzet a szájban, fakó arcszín… Amikor a szervezetünk „meghátrál” egy-egy nagyobb evés-ivás után, nem árt, ha tudjuk: gyógyírként nincs is jobb a fekete reteknél! Méregtelenítésre, a „fáradt” májsejtek regenerálására, a rossz gyomor helyrehozatalára egyaránt ajánlott. Különböző felhasználási módja létezik: az említett bajokra, az emésztés javítására többek közt lé formájában ajánlott.
Tovább...
 
Törött csontok, gyomorfekély – a dohányzás is okozhatja? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 01.
ImageMa már mindenki hallott róla, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. Valószínűleg kevesebben tudják viszont, hogy a dohányfüst többé-kevésbé minden szervet károsít, például csontritkuláshoz és gyomorfekélyhez is vezethet. Röviden összefoglaljuk, hogy a dohányzás mely belső szervekre és folyamatokra jelent veszélyt.
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2019. január 01.
ImageFeje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 01.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Segíthetsz megtalálni a Szilveszterkor elkóborolt kutyusokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 29.
ImageElőfordult már, hogy elkóborolt a kutyusod a szilveszteri tűzijáték / petárdázás során? Félsz, hogy nem találod meg riadt kedvencedet? Vagy esetleg segítenél megkeresni mások szőrgombócait? – Ha bármelyik kérdésre „Igen!” a válaszod, akkor csatlakozz ahhoz az önkéntes fehérvári csoporthoz, amely pont ebből a célból született!
Tovább...
 
Mitől szabad a csók? - Mindent a fagyöngyről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 29.
ImageRomantikus amerikai filmek ömlenek ki a TV-ből decemberbe fordulva. Karácsonyi csengettyűket rezegtetnek (hogy a szív is dobogjon tőlük bőszen, és a szemből is gördüljön a meghatottság könnye), piros-fehér-csillogó színkompozíciós dizájnban úsznak, és boldogságban is persze (kifejezetten a végén, hogy a megszokott happy end se maradjon el).
Tovább...
 
Szilveszter: lehet normálisan? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 29.
A kérdés aktuális, de felesleges. Az év utolsó napján az emberek többsége féktelenül ünnepel, és látványos tűzijátékkal, fülsiketítő petárdázással búcsúztatja az évet, hiába veszélyes, hiába okozhat súlyos sérüléseket és tüzet, hiába üldöznek el vele ezernyi riadt állatot.
Tovább...
 
Még néhány napig látható a II. András-kiállítás a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 29.
A Múzeum a két ünnep között is várja látogatóit: a Rendház, a Csók Képtár, a Patikamúzeum és a Játékmúzeum tárlatain csemegézhetünk december 30-ig. Az ideiglenes kiállítások között a II. András életét bemutató installációkat és tárgyi emlékeket, imádságos könyveket, valamint Jankovics Marcell TRIANON-grafikáit nézhetjük meg, ezenkívül a Réber-kiállítás is fogadja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 29.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9439 - 9449 / 20302