Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 27.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Egyórányi jótékony figyelem - Ennyi neked is jár! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 27.
ImageMindenkinek szüksége van arra, hogy meghallgassák, figyeljenek rá. Születésünktől a halálunkig, minden életkorban vágyunk a törődésre. Arra, hogy valaki tanácsot adjon, ha keresztúthoz érkeztünk, és nem tudjuk, merre menjünk tovább. Szeretnénk kapni egy ölelést (akár virtuálisat is), amikor bánatosak vagyunk, s néha szükségét érezzük annak, hogy kibeszéljük magunkból a fájdalmunkat. – Ebben segít az „Egyórányi jótékony figyelem”-program.
Tovább...
 
Így gondozd a mikulásvirágod! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 27.
ImageTipikus téli kedvencnek számít a piros színben virító mikulásvirág. Ahogy beköszönt a hideg időszak, és a naptárban decemberre lapozunk, valahogy mindenkinek eszébe jut ez az egyszerű, ám rendkívül mutatós növény, amely a múltkor készített koszorú mellett tökéletes asztaldíszt jelent az adventi várakozás időszakában, a karácsonyra hangolódva.
Tovább...
 
Mitől szabad a csók? - Mindent a fagyöngyről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 27.
ImageRomantikus amerikai filmek ömlenek ki a TV-ből decemberbe fordulva. Karácsonyi csengettyűket rezegtetnek (hogy a szív is dobogjon tőlük bőszen, és a szemből is gördüljön a meghatottság könnye), piros-fehér-csillogó színkompozíciós dizájnban úsznak, és boldogságban is persze (kifejezetten a végén, hogy a megszokott happy end se maradjon el).
Tovább...
 
Fogyni akarsz? – Egyél csipkebogyót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 27.
ImageA csipkebogyó kiemelkedő C-vitamin-tartalma közismert. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy kiváló gyulladáscsökkentő, vízhajtó és a zsírok felszívódását is csökkenti.
Tovább...
 
A karácsony egyik jelképe: a magyal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 26.
ImageSzenteste nemcsak az átnyújtott ajándék kap kiemelt figyelmet - a szereteten túl persze -, hanem a csomagolás is, amely a meglepetést rejti. A díszcsomagok, tasakok, névkártyák kedvelt motívuma a közönséges magyal, amely tűzpiros termésével és sötétzöld levelével tökéletes karácsonyi díszítő elem akár képeslapokon megjelenítve, akár a nappali asztalára kitéve egy téli kompozíciós tál részeként – és még kerti sövényként is gyönyörűen mutat.
Tovább...
 
Minden, amit a karácsonyi kaktuszról tudnod kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 26.
ImageMostanában egyre több adventi kellékkel lepnek meg szeretteim. A múltkor kaptam egy mikulásvirágot, most pedig egy karácsonyi kaktusszal ajándékozott meg egy igen kedves barátom. Mivel hajlamos vagyok a kiszárítás és a túlöntözés ciklikus változtatására (kiváltképp kaktuszok esetében), gyorsan utána is néztem annak, mit kell tennem azért, hogy új kedvencem ne halálozzon el túl korán. Elődeitől eltérően.
Tovább...
 
Vigyázat: a köhögés tüdőgyulladást is jelezhet Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 25.
ImageTévhit, hogy a tüdőgyulladás minden esetben egyértelmű, komoly panaszokkal jelentkezik! Az enyhébb, sokszor egyszerű meghűléshez hasonló tünetek – rossz közérzet, hőemelkedés, köhögés – is jelezhetik a betegséget.
Tovább...
 
Fogyás, méregtelenítés – teákkal? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Kúsz Norbert SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet - PatikaMagazin   
2018. december 25.
Napjainkban a fogyasztó és méregtelenítő termékek igazi slágertémává váltak. A gyors fogyást és méregtelenítést ígérő szerek és praktikák hirdetéseinek áradatával találkozhatunk mind az internetes, mind a nyomtatott oldalakon. Ezek között szép számmal fordulnak elő a legkülönfélébb növényekből készült teák is.
Tovább...
 
Hogyan tartsuk sokáig életben a karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 25.
ImageA karácsony egyik központi eleme a fenyőfa, amely feldíszítve, tökéletes harmóniát árasztva ékesíti a lakásokat, s teszi meghittebbé az ünnepi készülődést, az ajándékozást, a családi/baráti látogatásokat. Mindenki szeretné minél tovább megőrizni a szenteste hangulatát, s marasztalni a pillanatot, amely a szeretet varázslatos erejét hirdeti. Ezért (is) lényeges kérdés a karácsonyfa élettartamának növelése …
Tovább...
 
Elkészült a Szeder utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fraller Ildikó   
2018. december 25.
Befejeződött az út- és járdafelújítás, valamint parkolóépítés a Szeder utcában. A beruházás az ÚT 2017-19. program keretében, mintegy 86 millió forintból valósult meg: a térkő burkolatú járda mellett 24 újabb parkolóhely is segíti ezentúl a szedreskertiek mindennapjait, már az ünnepektől fogva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9450 - 9460 / 20297