Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageTóth Károly (MSZP): "Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP." Nádas Péter: "A Magyarországot hosszú időn át kormányzó baloldal is csődöt mondott, a liberálisok is kudarcot vallottak. Mind korruptak." Népszabadság: "(A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval." Hegyi Gyula (MSZP): "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Tovább...
 
Ez az út a leszakadás útja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 14.

Image"Önök minden megtettek azért, hogy ma Magyarország egy gyenge, instabil, szegényes gazdasági erővel rendelkező ország legyen. És ez nem elég önöknek, önök további áldozatot várnak az emberektől" - húzta alá Navracsics Tibor Bajnai Gordon napirend előtt felszólalására való reagálásában. Miniszterelnök úr, tévedésből hozta el Gyurcsány Ferenc egy beszédét vagy fizetett érte? - tette fel a kérdést Navracsics Tibor Bajnai Gordon napirend előtt felszólalására való reagálásában.

Tovább...
 
Újabb kérdések a székesfehérvári börtön ügyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

Image„Született-e már, és ha igen, akkor milyen tartalmú döntés a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet székesfehérvári objektumának sorsáról? Elkészültek-e, ha igen mit mutatnak a hatékonysági számítások? Készülnek-e egyeztetések a város vezetőivel a döntés meghozatala előtt?” – teszi fel a kérdéseket dr. Cser-Palkovics András dr. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek írt levelében.

Tovább...
 
Warvasovszky Gyurcsány pártján - avagy: a wándor hazatért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

Image"Egyértelmű, hogy Warvasovszky Tihamér közösséget vállal az elmúlt évek kudarcot kudarcra halmozó, az országot a csőd szélére sodró, az embereknek komoly nehézséget okozó MSZP-politikával." - fejtette ki Róth Péter mai sajtótájékoztatóján - "Joggal merül fel a kérdés, hogy Warvasovszky úr számára tehát elfogadható módszer a politikai hazugság, a látszatkormányzás?"

Tovább...
 
Politikai évadnyitó gyűlést tartott a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 13.

ImageA napi aktuális kérdéseket és az elkövetkező időszak feladatait tekintették át a Fidesz politikai évadnyitó gyűlésén a Millenárison. A rendezvényen felszólalt Orbán Viktor pártelnök is. A programra országgyűlési képviselők, választókerületi elnökök, önkormányzati, helyi és megyei tisztviselők kaptak meghívást. Az országos gyűlésen napi aktuális kérdéseket tekintettek át, és az következő hetek-hónapok feladatait is számba vették.

Tovább...
 
2010 - Az egészségügy fekete éve? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 13.

Image"A kormány aktív eutanáziát gyakorol az egészségügyben és az embereken, húzásaival nem csak a jelent, hanem a jövőt is elveszi az ágazattól." - fogalmazott sajtótájékoztatóján Pesti Imre. - "Ma is igaz az az elhíresült mondat, melyet Gyurcsány Ferenc Öszödön mondott: hazudtunk reggel, délben, este. Hazudtak akkor, hazudnak most is. Hazugság azt állítani, hogy a 2010-es költségvetésnek az egészségügy nyertese lesz. Hazugság az is, hogy az ágazattól nem vonnak el forrásokat." - hangsúlyozta Pesti Imre.

Tovább...
 
"Hogyan kormányoztok ti?" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 13.

ImageNádas Péter: "A Magyarországot hosszú időn át kormányzó baloldal is csődöt mondott, a liberálisok is kudarcot vallottak. Mind korruptak." Népszabadság: "(A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval." Hegyi Gyula (MSZP): "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Tovább...
 
Mivel akarják még sújtani Székesfehérvár közbiztonságát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

Image„Mi az oka annak, hogy budapesti rendezvény biztosításában szolgálati helyét tekintve székesfehérvári rendőrök vesznek részt veszélyeztetve vagy esetenként ellehetetlenítve ezzel a városban a közbiztonság fenntartását? Ki viseli annak felelősségét, ha egy körzeti megbízott éppen Budapestre kerül vezénylésre, közben pedig a szolgálati helyén betöréssorozatot hajtanak végre, ami a körzeti megbízott szolgálati helyén tartózkodása esetén talán elkerülhető lett volna?”

Tovább...
 
Fejlesztések a Maroshegyen - bejárást tartott Brájer Éva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageTerületbejáráson mutatta meg a körzetében megvalósult fejlesztéseket Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője. A bejárás során a képviselő asszony az újságírókat tájékoztatta arról, hogy milyen beruházásokat sikerült már véghezvinnie, s melyek azok, amelyek még megvalósításra várnak.

Tovább...
 
Késnek a vonatok a Budapest - Székesfehérvár vasútvonalon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. szeptember 11.

A biztosítóberendezések meghibásodása miatt fokozott biztonsági előírások szerint közlekednek a vonatok a Budapest – Székesfehérvár vasútvonalon, Gárdony és Kápolnásnyék között. Ezen a vonalon pályafelújítást is végeznek, így legalább 10 perces késések várhatóak.

 
A központi döntések rombolják Székesfehérvár közbiztonságát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageSajnálatos módon egy tendenciaként is megfigyelhető sajátos jelenséget tapasztalhatunk Székesfehérvár közbiztonságával kapcsolatban. Ez pedig az, hogy olyan központi döntések születnek Budapesten – rendőri vezetői szinten, illetve az önkormányzati oldalon -, amelyek egyértelműen roncsolják, rombolják és ellehetetlenítik városunk közbiztonsági helyzetét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9494 - 9504 / 10931