Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Adventi finomságok: sajt és bor birsalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 25.
ImageA birsalmát nem csak azért ajánlott fogyasztani, mert erősíti az immunrendszert, hanem azért is, mert nagyon sok finomság készülhet belőle! Itt van például a birsalmasajt, ami még a dédszüleink asztaláról sem hiányozhatott...
Tovább...
 
Közel 300 családnak segített karácsonyi adománnyal a Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete   
2018. december 25.
ImageA Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete a karácsonyi ünnep közeledtével az idei évben is lakossági adományokból segítette a hátrányos helyzetű családokat. Fejér megyében közel 300 család részesült tartós élelmiszercsomagban és játékadományban.
Tovább...
 
Ismét segítettek az Angyalok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 25.
ImageNegyedik alkalommal is sikeresnek bizonyult az Angyal kerestetik akció, melynek keretében Velence, illetve a tókörnyék rászoruló családjaiban nevelkedő gyermekek egy-egy kívánságát teljesítették az önkéntes "angyalok".
Tovább...
 
Törött csontok, gyomorfekély – a dohányzás is okozhatja? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 25.
ImageMa már mindenki hallott róla, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. Valószínűleg kevesebben tudják viszont, hogy a dohányfüst többé-kevésbé minden szervet károsít, például csontritkuláshoz és gyomorfekélyhez is vezethet. Röviden összefoglaljuk, hogy a dohányzás mely belső szervekre és folyamatokra jelent veszélyt.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 25.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Elviselhetetlen már az éjszakai köhögése? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 21.
Beteg és a hálótárs számára egyaránt zavaró, ha álmából rendszeresen kellemetlen köhögésre ébred...
Tovább...
 
Egyórányi jótékony figyelem - Ennyi neked is jár! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 21.
ImageMindenkinek szüksége van arra, hogy meghallgassák, figyeljenek rá. Születésünktől a halálunkig, minden életkorban vágyunk a törődésre. Arra, hogy valaki tanácsot adjon, ha keresztúthoz érkeztünk, és nem tudjuk, merre menjünk tovább. Szeretnénk kapni egy ölelést (akár virtuálisat is), amikor bánatosak vagyunk, s néha szükségét érezzük annak, hogy kibeszéljük magunkból a fájdalmunkat. – Ebben segít az „Egyórányi jótékony figyelem”-program.
Tovább...
 
Ananász – A sokoldalú, téli vitaminforrás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 21.
ImageLédús húsa és kellemes íze miatt kedveljük leginkább ezt a Közép- és Dél-Amerikából származó, trópusi gyümölcsöt. De jó, ha tudjuk, hogy sokat profitálhatunk a benne lévő vitaminokból, ásványi anyagokból és speciális enziméből is. A nyers ananász jótéteményei közül kiemelünk néhányat.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 21.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Lázcsillapító gyógyszerek – recept nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 21.
ImageA láz a szervezet immunrendszerének válasza az őt ért baktérium, vírus okozta támadásokra vagy egyéb kóros folyamatokra. Ennek a védekező reakciónak a mindenáron történő elnyomása nem mindig indokolt. Abban az esetben van csak szükség a láz csillapítására, ha az már jelentős terhet ró a vérkeringésre. Fokokban kifejezve: végbélben mért 38 ºC fölötti hőmérséklet, ami hónaljban mérve legalább 38,5 ºC-nak felel meg, tesz szükségessé lázcsillapítást.
Tovább...
 
Közeledik a karácsony Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 21.
ImageAdvent utolsó hétvégéjén kórus-, hegedű- és orgonamuzsika, rézfúvósok ünnepi dallamai töltik meg zenével a Belvárost, a családi programok pedig meséket és karácsonyi kézműveskedést kínálnak a gyerekeknek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9494 - 9504 / 20330