Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
10 lakosból 9 kizárólag patikában vásárol gyógyszert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 21.

ImageA lakosság mindössze 12 százaléka vásárol gyógyszert patikán kívül, hipermarketben, drogériában vagy benzinkútnál – derül ki a WEBBeteg és a Szinapszis Kft. által végzett, 1000 fő bevonásával lebonyolított lakossági kutatásból. - A felnőtt magyar lakosság körében végzett, véletlenszerű telefonos megkérdezéssel lebonyolított kutatás célja a gyógyszervásárlási szokások, a patikahűség és a patikán kívüli vásárlások vizsgálata volt.

Tovább...
 
Márciusra elkészül a gyorsjelentés? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 20.

ImageÁgh Péter, a Fidelitas országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel fordult a szociális és munkaügyi miniszterhez, hogy miképpen halad az Ifjúság 2008 előkészítése. Az Ifjúság kutatásokat az Orbán-kormány kezdte el. A mostani, a harmadik nagymintás felmérés lesz. Ha elkészül végre...

Tovább...
 
Jótékonysági Bál Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Gárdony Város Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága jótékonysági bált rendez január 24-én (szombaton), 20:00 órától az agárdi Nádas Étteremben. A program célja, hogy a befolyt adományokból támogassák a város oktatási intézményeibe járó, rászoruló gyermekek iskolai kirándulásokon való részvételét. A szervezők kérik, hogy minél többen vegyenek részt az esten, amelyről bővebb információt a helyi Tourinform Irodában szerezhetnek. (Telefon: 22-570-077, 570-078, E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

 
Orbán Viktor a református egyház vezetőivel tárgyalt Nyomtatás E-mail
Írta: Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője   
2009. január 20.

ImageOrbán Viktor, a Fidesz elnöke a mai napon Balog Zoltán országgyűlési képviselő és Hörcsik Richárd sárospataki polgármester társaságában találkozott Bölcskei Gusztáv püspökkel, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnökével, Nagy Sándorral, a Zsinat világi elnökével és Tarr Zoltán zsinati tanácsossal.

Tovább...
 
Szavazzunk a Bicskei Mentőkre! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Az Unilever Kft. országos „rokonszenv-kampányt” indított. – Ennek keretében az internet-felhasználók a cég honlapján szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb mentőállomásra. A vállalat minden héten 250.000 Ft-tal jutalmazza meg a legtöbb szavazatot kapott mentőállomást. Izing Antal újságíró arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a felhívásra a bicskei mentősök is jelentkeztek, akik arra kérik Önöket, hogy „kattintgassanak” egy kicsit, s ily’ módon járuljanak hozzá a munkájukhoz! Az említett összeget ugyanis az állomás eszközeinek fejlesztésére szeretnék fordítani.

 
To-Va Komplex Verseny a Vasváriban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 19.

Természettudományi vetélkedőt rendeztek a hétvégén a Vasvári Pál Általános Iskolában. A tizenegyedik alkalommal tartott To-Va Komplex Természettudományi Versenyen első helyezést ért el Kalmár Zsolt, a Táncsics Mihály Általános Iskola diákja, második lett Orosz Tamás, a móri Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója, harmadik helyen végzett Hajdú Gabriella a Németh László Általános Iskolából, a negyedik pedig Kun Réka lett, aki a Hétvezér Általános Iskolából érkezett.

Tovább...
 
Végleges a Fidesz EP-listája Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. január 18.

ImageVéglegesítette európai parlamenti jelöltjeinek listáját a Fidesz. A párt országos választmánya szombati ülésén határozott a lajstromról, amelyet Orbán Viktor pártelnök ismertetett. - A listát Schmitt Pál, a magyar néppárti delegáció jelenlegi elnöke vezeti, őt követi Szájer József, az Európai Néppárt frakciójának alelnöke és Gál Kinga, aki most is európai parlamenti képviselő.

Tovább...
 
Meghívó Képviselő-testületi ülésre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageBodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. január 27-én (kedd) 16 órai kezdettel soros, nyilvános képviselő-testületi ülést tart, amelyre mindenki hív a helyi polgármester, Oszlánszki Zsolt. A Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében (Bodajk, Petőfi S. u. 60.) megrendezésre kerülő program részletes menete – javaslatok és beszámolók – alább olvashatók el.

Tovább...
 
Elbúcsúztatták Tömböl László altábornagyot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

A Városház téren tartották meg tegnap a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoki beosztásának jelképes átadás-átvételét. Ennek során Tömböl László mérnök altábornagy katonai tiszteletadás kíséretében átadta a parancsnoki teendőket addigi helyettesének, Benkő Tibor vezérőrnagynak. Tömböl László a mai naptól a HM honvédelmi vezérkarának főnöki teendőit látja el Havril András vezérezredes helyett, aki diplomáciai feladatokat kapott.

 
Látássérültek a "Fóka Show"-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

Székesfehérváron – egyedülálló kezdeményezésként – ingyenesen látogathatják meg holnap, 11 órakor a gyengénlátó fiatalok a Fóka és Papagáj Show-t a Balatoni úton. A közel egy órás bemutató során a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék az állatokat – tapintással is! Ezen kívül beszélgethetnek az állatgondozókkal. A programot azért tartják fontosnak a szervezők, mert így a látássérült gyerekek olyan plusz információkat kaphatnak, amelyekkel egyébként talán soha sem találkoznának, s az „érzékelés” kedvezően hat személyiségük fejlődésére.

 
Erősödik a Jobbik - legyőzte az SZDSZ-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Image„Töretlenül erősödik a Jobbik.” – nyugtázta Gál Péter Pál, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke a hétvégi időközi országgyűlési képviselő-választás eredményeinek értékelésekor. Egyben gratulációját és elismerését fejezte ki a ferencvárosi siker miatt Szegedi Csanád képviselő-jelöltnek, illetve Novák Elődnek, a párt választási bizottsági delegáltjának a következetes, megalkuvás nélküli munkájukhoz, amellyel „rávilágítottak a magyar választási rendszer tarthatatlan visszásságaira.”

Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9494 - 9504 / 10249