Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Fidesz reagálása Török Zsolt sajtótájékoztatójára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

Image"Az a Török Zsolt aggódik a fiatalokért, a jogok érvényesüléséért, aki eddig sem éppen jogállami elgondolásairól volt híres. "Szász Károllyal és a vele hasonlókkal szemben úgy kellene eljárni, hogy vagyonelkobzás, és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog a börtönben ülni" - vélekedett még 2003-ban, miután ismeretlen tettesek brutálisan megverték a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét." - olvasható Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének mai közleményében.

Tovább...
 
Ability Park Road Show - Székesfehérváron járt az interaktív élménypark Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageMilyen lehet vakon élni? Tényleg jobban hall az, akinek szemeire sötétség borult? Élvezhető-e az bármiféle módon is, ha az ember süketen kényszerül figyelni a zenét? És egyáltalán: lehetséges-e tolókocsiban sportolni vagy táncolni? – Kérdések, amelyekre talán választ adott a hétvégi Ability Park Road Show Székesfehérváron.

Tovább...
 
Fehérvári vígadalom Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageVigadtunk a hétvégén. Bazársor és „ivó-evő helyek” folytak egymásra a Fő utcán – amit olykor megszakított egy-egy értéknövelő pavilon művészetet, kultúrát és sportot hirdetve -, a párhuzamosan futó – és az autósok számára bosszantóan sokáig „elzárt” – úton pedig paprikát és paradicsomot ízesített a hagyma a lecsófőző versenyen.  

Tovább...
 
Nem fogadták el Dósa István lemondását Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageA Magyar Gárda Mozgalom kapitányi testülete tegnap gyűlt össze, hogy megvitassa a Mozgalomban kialakult helyzetet, meghatározza a jövő feladatait és döntsön a Mozgalom Főkapitányának személyéről. – kaptuk a hírt Szabó László gárdistától, a Magyar Gárda Fejér megye Kapitányától, aki elmondta: a Csóron megrendezett értekezleten részt vett a Mozgalom 11 megyei kapitánya, azaz a kapitányok testületének minősített többsége.

Tovább...
 
PÁLYÁZAT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. szeptember 29.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata - a Civil Alap terhére – pályázatot hirdet. A pályázat célja: helyi civil szervezetek megerősödése, kommunikációjuk javítása, szolgáltatásuk hatékonyságának növelése, szervezeti, menedzsment tréning, képzés szervezése ill. kiadvány létrehozása, infrastruktúrájuk (Internet, szoftver, hardver kiegészítők) fejlesztése, a (civil) szervezetek együttműködésének ösztönzése, nyitott fórumok, kerekasztalok, párbeszéd-programok szervezése, bemutatkozó kiadvány, CD, CD-ROM, honlap szerkesztése, téli (szünidei) rendezvények támogatása

Tovább...
 
Segítsünk Szabolcskán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

ImageJótékonysági gyűjtést szervez Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, valamint az István Király Általános Iskola a két évvel ezelőtt balesetet szenvedett Kerpel Szabolcs számára. A kisfiú egy cross-motorosnak „esett áldozatul” – az ütközés során maradandó sérüléseket szervezett (kómában is volt), ám állapotát jelentősen javítani tudnák a speciális gyógykezelések. Szabolcska jelenleg az István Király Általános Iskola magántanulója, ahol szakértők foglalkoznak vele, s próbálják megkönnyíteni az életét.

Tovább...
 
A Fidesz reagálása Török Zsolt (MSZP) sajtótájékoztatójára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 29.

Image"Egyre szánalmasabb és nevetségesebb módon próbálja az MSZP menteni a menthetetlent: azt, hogy lelepleződtek; a titkosszolgálatokat megint politikai célokra használták, minden törvényes alap nélkül hallgattak le fideszes országgyűlési képviselőket, és heteken keresztül rágalmaztak embereket teljesen alaptalanul. Mindezek miatt bíróság előtt kell felelniük." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legutóbbi közleményében.

 
Mi a véleménye a Romkertet érintő projektről? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

Image- ez az egyik kérdés, amely a Polgári Frakció kérdőíves felmérésében szerepel. Az önkormányzati képviselők ma reggel 9 órától este 19 óráig várják a helyi lakókat és a más városból érkező, felelősségteljes polgárokat a Székesfehérvári Püspökségnél álló „Fidesz-faházba”, ahol bárki megtekintheti a Rózsaliget helyére tervezett városmakett és a Romkerthez építendő, 40 méter magas torony tervét. A „bemutató” után mindenki kifejtheti véleményét az említett beruházásokról – ezzel délelőtt nagyon sokan éltek is.

Tovább...
 
Biológia és energetika - lufiosztással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

ImageA Hiemer-házban tartott kétnapos „Biológia és energetika a hulladékkezelésben” című szakmai konferencia ugyan csak a „szakemberek” számára jelentett érdekes programot, a szervezők mégis igyekeztek felhívni a lakosság figyelmét a rendezvényre: az óriásplakátok mellett „lufiosztogatást” tartottak a Városház téren.

Tovább...
 
Gyurcsány a költségvetésről - a Fidesz reagálása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

Image"Gyurcsány Ferenc és kormánya már régen elveszítette hitelességét költségvetési-pénzügyi kérdésekben, miután hazudtak az Európai Uniónak, a köztársasági elnöknek és az egész országnak." - olvasható Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legújabb közleményében - "A világgazdasági kihívásokra a kisebbségi kormány nem talál, de nem is keres válaszokat, ami abból is látszik, hogy a jövő évi költségvetés újra adóemelésekkel párosul. Magyarország érdeke az, hogy tíz év alatt egymillió új munkahely létrehozása céljából mielőbb radikális adócsökkentésre kerüljön sor."

 
A Polgári Frakció képviselői várják a székesfehérváriakat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 26.

ImageMint ahogyan már tájékoztattuk Kedves Olvasóinkat: a Polgári Frakció holnap a Székesfehérvári Püspökség előtti téren álló faházak egyikében várja Önöket – s kéri véleményüket a Nemzeti Emlékhelyen hamarosan felbukkanó, 40 méter magas torony, valamint a Rózsaliget helyére tervezett makettváros kapcsán. A Polgári Frakció képviselői az alább közölt időpontokban „teljesítenek szolgálatot” az Országalmánál:

Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9494 - 9504 / 9933