Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
8 ok, ami miatt nehezen szabadul meg a köhögéstől Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 20.
ImageA makacs köhögés sokakat érintő panasz az őszi-téli időszakban. Gyakori velejárója a légúti betegségeknek, de akár súlyos egészségügyi problémákra is felhívhatja a figyelmet.
Tovább...
 
„Sirkenjáró, sarkonjáró…”– néptáncosok találkoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 20.
ImageMinősítő versenyt és találkozót rendez az Alba Regia Táncegyesület, a Fejér Megyei Művelődési Központ és a Motívum Kulturális Egyesület: a Közép-Dunántúli régió amatőr néptáncegyütteseinek minősítő fesztiváljának a Művészetek Háza ad otthont 2018. november 25-én, vasárnap 10 órától.
Tovább...
 
Szakmai képeskönyv készült a város építészetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 20.
ImageA Városházán ma mutatják be a Székesfehérvár építészetét bemutató szakmai képeskönyvet: a Településképi Arculati Kézikönyv azzal a céllal készült, hogy izgalmas kalandra hívja az olvasót – bemutatva az építészeti arculat múltját és jelenét. A kötet mintegy 250 oldalon számtalan régi és újabb fotóval, képekkel, várossziluettekkel, térképekkel közvetíti a város építészetének jellemző jegyeit, céljait, a jövő alakításának céljából.
Tovább...
 
Ismét meghirdették a Szent Erzsébet adománygyűjtő akciót Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 20.
ImageA Szegényeket Támogató Alapítványt segítik a Szent Erzsébet adománygyűjtő akcióval, melyet hetedik alkalommal hirdettek meg. E hét péntekig az Öreghegyi Közösségi Házban fogadják a tartós élelmiszereket, könyveket, játékokat, háztartási felszereléseket, karácsonyi édességeket, melyeket az ünnepekig eljuttatnak az alapítvány által gondozott családoknak. A kezdeményezésről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
Kétszer annyi nő, mint férfi a szűrőnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2018. november 20.
ImageTöbb mint 2500 vizsgálatot végeztek el a szakemberek az idei Szívügyünk Fehérvár elnevezésű szűrőnapon. Ami a résztvevők arányát illeti, nincs változás a tavalyihoz képest, a hölgyek most is kétszer annyian voltak, mint a férfiak. A legtöbben 2018-ban is a koleszterinszint-, a vércukorszint- és a vérnyomásmérés elvégzését tartották fontosnak.
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 20.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Szárcsa és a Széchenyi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 19.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 19-én, hétfőtől 21-én, szerdáig Székesfehérvár több utcájában időszakos áramszünet lesz.
Tovább...
 
Jogerős a stadion használatbavételi engedélye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. november 19.
Jogerőssé vált a Sóstói Stadion használatbavételi engedélye, így minden készen áll arra, hogy a MOL Vidi FC visszaköltözzön Sóstóra és november 21-én az első mérkőzéssel átadásra kerüljön a megújult stadion.
Tovább...
 
A korai stádiumban felfedezett prosztatarák gyógyítható Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 19.
Ingyenes szűrőnapot rendeztek férfiaknak a Család- és Nővédelmi Központban: a hagyományos novemberi kampány – a Movember-mozgalommal együtt – az egyik legelterjedtebb férfibetegség, a prosztatarák szűrésének a fontosságára hívja föl idén is a figyelmet.
Tovább...
 
Készüljünk közösen lélekben is az év legszebb ünnepére! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 19.
ImageÚjszövetség Maraton advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban. A már hagyományosnak számító rendezvényen az önkéntesek idén december 2-án, az első adventi vasárnapon reggel 9 órától tartanak felolvasást a Szent István Társulat által kiadott Bibliából.
Tovább...
 
Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 19.
ImageSA nevelőszülőség mint életforma, a családi életre nevelés, a sport és a kultúra is kiemelt helyen szerepel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok Családok éve jegyében szervezett eseményei között. A november 19-én induló ötnapos tematikus rendezvény keretében adják át az „Elfogadás” díjat, köszönetet mondanak a támogatóknak, a gyermekek sportversenyeken és színházi előadásokon vesznek részt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9505 - 9515 / 20164