Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elkezdődött a Székesfehérvári Campus bővítése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 19.
ImageA Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa 1,475 milliárd forintnyi támogatást nyert el az EFOP 4.2.1. Felsőoktatási infrastruktúra fejlesztése támogatási program keretében, az Egyetem Székesfehérvári Campusának infrastrukturális fejlesztésére, tudásközpontjának kialakítására, hangzott el a projekt sajtónyilvános bemutatóján, amelyen részt vett dr. Pavlik Lívia kancellár, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester is.
Tovább...
 
Több mint 50 fát ültetnek el a volt Fűtőerőműnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 19.
ImageTöbb mint 50 fát ültetnek el a Városgondnokság munkatársai a volt Fűtőerőmű mellett kialakított parkolók területén: köztük hársakat, csörgőfákat és kőriseket. A fatelepítés után vadvirágos keveréket ültetnek, így tavasszal már ebben gyönyörködhetnek a vízivárosiak. A fejlesztés 1500 m² zöldfelületet jelent a városrészben.
Tovább...
 
Megemlékezés a Német Nemzeti Gyásznapon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. november 19.
ImageSoha többé ne felejtsük el felelősségünket a háború elkerülésében, a béke megőrzésében. Ez az emlékezés legfőbb célja – fogalmazott Volkmar Wenzel német nagykövet vasárnap, a Német Nemzeti Gyásznapon. A magyarországi tiszteletadásra idén Székesfehérváron, a Szentlélek katonatemetőben került sor, ahol több nemzet első és második világháborúban elesett katonahősei nyugszanak.
Tovább...
 
„Megszerettük ezt a helyet, és a hely befogadott minket, feltárta titkait” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 16.
„Csodás környezet szépült meg, egy városrész rehabilitációjával együtt. Az volt a célunk, hogy bebizonyítsuk: ember és természet tud egymással együtt élni, és az ember oda is tud figyelni a természetre, nemcsak terhelni tudja azt.” – fejezte ki a Sóstó Természetvédelmi Terület Látogatóközpontjának ünnepélyes átadásán dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumból neveztek a legtöbben Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. november 16.
ImageLezárult a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő nevezési időszaka: 13 iskolából 26 csapat nevezett a versenyre a megadott határidőig. Elkészültek a jelentkezéshez szükséges kisfilmek, november végén szakmai zsűri dönt ezek alapján arról, hogy melyik csapatok mérkőzhetnek meg egymással februárban a döntőbe jutásért.
Tovább...
 
VII. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. november 16.
Álljunk meg egy pillanatra és készüljünk fel lélekben is az év legszebb ünnepére! - Újszövetségi Maraton Advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
VI. Székesfehérvári Kórustalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 16.
Hatodik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Vegyeskar a Székesfehérvári Kórustalálkozót, amelyen a hat fehérvári felnőttkórus mellett a fiatalabb generációt képviselő Kodály Zoltán Leánykar és a Várpalotai Bányászkórus is fellép. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében november 18-án, vasárnap 17.00 órakor kezdődő koncertre szertettel várják az érdeklődőket!
Tovább...
 
Fogyni akarsz? – Egyél csipkebogyót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 16.
ImageA csipkebogyó kiemelkedő C-vitamin-tartalma közismert. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy kiváló gyulladáscsökkentő, vízhajtó és a zsírok felszívódását is csökkenti.
Tovább...
 
Egy falu a háborúban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 16.
ImageEgy falu a háborúban címmel készített dokumentumfilmet Magda Tivadar, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nyolcadik osztályos diákja a Sárkeresztesen élő második világháborús túlélőkkel. A 20 perces alkotást november 18-án, vasárnap 15.00 órakor mutatják be a Sárkeresztesi Művelődési Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Új játszó- és fitneszeszközök, műfüves focipálya Palotaváros szívében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 16.
ImageSok gyermek és család veheti birtokba a Palotaváros szívében nemsokára elkészülő játszóparkot a Halász utca Bátky Zsigmond utca közötti területen. Az új játszóeszközök és a fedett fitneszpark sportszerei már a helyükön állna. A múlt héten 20 darab fát ültettek el a területen, és a Városgondnokság szakemberei most kezdik el a műfüves focipálya kialakítását, hangzott el a mai helyszíni bejáráson.
Tovább...
 
Pillantás a balett kulisszái mögé Nyomtatás E-mail
Írta: Láposi Réka   
2018. november 15.
Nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: november 17-én, szombaton 10 órától a Táncházban a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9516 - 9526 / 20164