Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Felgyúlt a remény lángja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
Advent második hétvégéje is a zene, a fények, a mesék, a játék és a készülődés jegyében zajlott a városban. Koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, családi előadásokkal ünnepelt Székesfehérvár: a Városháza élő adventi naptárában hétvégén is kinyílt egy-egy meglepetésablak, az ünnepi fényfestés mesebeli hangulatot varázsolt, majd az Adventi színpad vasárnapi koncertje után lobbant fel a második gyertya lángja a város adventi koszorúján.
Tovább...
 
Gyümölcsültetvények bejelentése: közeleg a határidő Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 10.
ImageA termőföldvédelmi törvény előírja a hatóságoknak 2018. január elsejétől a gyümölcsültetvény kataszter vezetését, amelynek felállításához a 2018. január 1. előtt telepített ültetvényeket is nyilvántartásba kell venni. Így az azokat használóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van
Tovább...
 
Állatok karácsonya a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageIdén is megrendezték a hagyományos Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A közös ünnepség előtt a Közgyűlés Fidesz frakciójának tagjai – mint minden adventkor, így idén is – ellátogattak a menhelyre és adományokat is vittek.
Tovább...
 
Advent, túl a jégkorongon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár AV19   
2018. december 10.
ImageA Fehérvár AV19 adventi sajtótájékoztatóján a klub menedzsmentje ismertette a csapat decemberi jótékonysági akcióit, valamint bemutatták a gárda adventi mezét és szó esett a karácsonyi bérletakcióról is. A klub sajtóközleménye az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Fehérvár Angyalai sajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 10.
ImageFehérvár Angyalai idén sajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg ajándékokkal a Hiemer-ház Báltermében. A hatvan meghívott kisgyermeknek a Szabad Színház mesélt Gingerli időmanóról és az órák magyar megmentőjéről – a nagy templomórák és harangok varázslatos erejéről, ami visszaröpíthet bennünket az időben. Az ajándékokat a város vezetése és az önkormányzati képviselők közösen adták át a karácsonyfa mellett.
Tovább...
 
Vízelvezetéssel védik a Fehérvárnak is kulcsfontosságú csóri vízbázist Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageFontos beruházás készült a közelmúltban a Székesfehérvár város vízellátásában meghatározó szerepet játszó csóri vízbázis védelmére. Kiépítettek egy 98 méter hosszú túlfolyó vezetéket, amely a következő években – átmeneti megoldásként – biztonságosan elvezeti a felesleges vízmennyiséget. Közben tervezik a végleges, hosszú távú megoldást is.
Tovább...
 
Vörösmarty Vacsora kulturális programmal, díjátadóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageA Szózat költője előtt tisztelegnek a hagyományos Vörösmarty Vacsorával, melyet december 13-án rendeznek meg a színházban. Az esemény előtt összeállítást hallhatnak a résztvevők fehérvári költők verseiből, a színház művészeinek közreműködésével. A vacsoraesten adják át a Vörösmarty Kancsót, a Vörösmarty Társaság díját is.
Tovább...
 
Karácsonyi kézműves délutánt szerveznek a nagycsaládosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. december 07.
Folytatja karácsonyi kézműves sorozatát a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportja. December 7-én, pénteken 17 órától a Fehérvári Civil Központba várják az érdeklődőket az ügyfélszolgálattal egybekötött programra.
Tovább...
 
Decemberben is lesznek népi táncházas családi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 07.
Folytatódnak a táncházas programsorozatok decemberi szombatokon, Székesfehérváron. Az Alba Regia Táncegyesület 8-án a Táncházban, míg a Kákics táncegyüttes december 15-én a Felsővárosi Közösségi Házban tartja családi programját az ünnepek jegyében.
Tovább...
 
Fűts okosan! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 07.
ImageA települések levegőminőségét, a közhiedelemmel ellentétben, nem csak a közlekedésből és az ipari termelésből származó levegőszennyezés, hanem jelentős mértékben a lakossági fűtés is rontja. Az Agrárminisztérium – együttműködve a Fejér Megyei Kormányhivatallal – a „Fűts okosan!” kampányával ad tájékoztatást a tudnivalókról és a tennivalókról.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 07.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9527 - 9537 / 20297