Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„Verset is csak jó kedvvel, erővel tudok írni” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 11.
Image„Nagy László 40” címmel rendezett szimpóziumot az Aegis Kultúráért és Művészetért Alapítvány a Városháza Dísztermében. Nagy László életművét halálának negyvenedik évfordulóján mutatták be az előadók. A szimpózium célja elérhetővé és befogadhatóvá tenni Nagy László művészetének értelmezését és európai horizontját a hazai közönség számára is.
Tovább...
 
Adventre hangoltak a fehérvári művészek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 11.
Megnyílt a Téli tárlat: a Székesfehérvári Művészek Társaságának kollektív kiállítását a Pelikán Galériában nézhetjük meg, 23 alkotó 49 festménnyel, grafikával, textilművel, kerámiával és fotóval várja a közönséget. Az adventi hétvégeken vásárt is szerveznek a művészek részvételével, amivel a helyi kortárs alkotók kapcsolódnak be a város ünnepi rendezvényeibe
Tovább...
 
Mire képes az összefogás? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 11.
ImageTöbb száz gyermek és szülő vett részt a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítványának első jótékonysági futásán, melynek ötlete Matt Donnardtól származik.
Tovább...
 
Újabb hasznos EFI előadások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 11.
Újabb előadásokra invitálja az érdeklődőket a Gárdonyi Járásban illetékes Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) az általa kormányzati és Európai Uniós forrás felhasználásával létrehozott települési Egészségklubokkal karöltve.
Tovább...
 
„Állj pályára!” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 09.
Image„ÁLLJ PÁLYÁRA!” címmel ismét megrendezi pályaválasztási kiállítását a Fejér Megyei Kormányhivatal. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségén, a Seregélyesi út 123. szám alatt közel 100 kiállító várja a családokat.
Tovább...
 
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Novemberi programok a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 09.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastély novemberi programjai alább tekinthetők meg.
Tovább...
 
Hogyan űzzük el a muslicákat? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageRomantikáznál, de a borospohárba egy csók alatt közel tíz borlégy fullad bele? Meglepnéd a párodat egy finom vacsorával, de a gyümölcsleves és az almás pite körül – undort keltve - nyüzsögnek a miniatűr rovarok? Hányingered van, miközben leviszed a szemetet, mert özönlenek ki belőle a muslicák? Itt a megoldás!
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 09.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
SZFA és Gál tanár úr ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 09.
ImageA Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.
Tovább...
 
Márton-napi Bornapok a Plazaban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. november 09.
ImageA Móri Borvidék újborait kóstolhatják meg az érdeklődők november 9-11-e között az Alba Plazaban. A Márton-napi Bornapok nagyszabású ünnepi megnyitóján, november 9-én, pénteken 15.00 órától a móri és csókakői táncosok mellett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Művészeti Néptánccsoportja is látható majd. A jó hangulatú délutáni eseményen fellép a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyből ismert Ruff Nikolett énekes is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9549 - 9559 / 20159