Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új okos, a régi zöld helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 04.
ImageA Denso Gyártó Magyarország Kft. jóvoltából új digitális táblával, számítógéppel és projektorral gazdagodott a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI 8.é osztályos tanulóinak terme. Az intézmény 2-es számú termében elhelyezett, Bébi névre keresztelt új tanulást segítő eszközt a nyolcadik osztályosok rövid műsorral köszönték meg a vállalat képviselőinek.
Tovább...
 
Édesapáknak a hisztiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 03.
Minden szülőnek fejtörést okoz, hogy mit kezdjen a hisztivel, hogyan kezelje azt, mit tegyen, ha a gyerek nyilvános helyen, egy boltban, étteremben, vagy akár a buszon rázendít. A kényes témában az édesapáknak a Fúzió Egyesület és a SZÉNA Egyesület nyújt segítséget: december 3-án, hétfőn 17.30 órakor várnak mindenkit az Apaklubba.
Tovább...
 
A cukorbetegségről, őszintén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 03.
A cukorbetegség kezelése és megelőzésének lehetőségei címmel tart előadást 2018. december 3-án (hétfőn) Velencén a Wenckheim-kastély (Könyvtár, Tópart u. 52.) házasságkötő termében dr. Németh Attila belgyógyász főorvos.
Tovább...
 
Hátizsákon Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. december 03.
Bemutatták “a Te városod, a te divatod – tervezd meg!” pályázat nyertes alkotásából készült termékeket. A tornazsákot, baseball- és kötött sapkát Fehér Luca Kata Fehérvár romantikus arcát megragadó alkotása díszíti. A termékek eladásából befolyó összeggel pedig a Széna Egyesületet támogatja a pályázatot szervező Ceetrus Kft.
Tovább...
 
Beiktatták Szász Zoltán református lelkészt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 03.
Több mint egy évig, egészen pontosan augusztus 18-ig volt betöltetlen a székesfehérvári református gyülekezet Széchenyi úti lelkész parókusi állása. Ahogyan az egyházi törvények fogalmaznak: a gyülekezetnek joga és kötelessége a lelkészválasztás, ezért a pozíció betöltésére a presbiterium tagjai bejárták az országot, hogy megtalálják és meghívják a legmegfelelőbb jelölteket.
Tovább...
 
„Kicsi gyertyák, lobogjatok fel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 03.
Ötödik esztendeje készülnek együtt a karácsonyra a régi Vízivárost alkotó szomszédos választókerületek. Advent első három hétvégéjén a résztvevők hagyományosan a Vízivárosi Általános Iskola aulájában gyűlnek össze szombat délutánonként, minden hétvégén más-más körzet intézményeinek szereplésével. Az adventi koszorú első gyertyáját Deák Lajosné önkormányzati képviselő Szőke Kamillával és Fábián Lackóval, a Hétpettyes Óvoda ovisaival közösen gyújtotta meg.
Tovább...
 
Fogadóórát tart a Facebookon Fehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 03.
ImageOnline fogadóórát tart december 3-án, hétfőn délután négy órától Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András Facebook-oldalán várja a fehérváriakat érintő bármely témában a megkereséseket. Hétfőn reggel 8 órától bárki posztolhatja kérdését, véleményét.
Tovább...
 
Ismét megnyílt a Kori Liget a Zichy ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 03.
ImageÚjra megnyitotta kapuit a jeges sportok szerelmesei előtt a Kori Liget. Az időjárás függvényében február közepéig használhatjuk a csaknem 800 négyzetméternyi jégfelületet, melyet a tervek szerint jövőre bővíteni fognak a park belseje felé. Az óvodai és iskolai csoportok hétköznap délelőttönként, előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a pályát.
Tovább...
 
Teljes pompájában csillog a börgöndpusztai karácsonyfa Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 03.
ImageAz ünnepi időszakra készülődve, az első adventi hétvégén hagyományosan idén is feldíszítették a közösségi kemence és a Szent Antal-kápolna melletti parkban a börgöndpusztai karácsonyfát.
Tovább...
 
Ünnepélyesen is átadták a UPC legújabb fehérvári üzletét Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 03.
ImageÁtadták a UPC Magyarország Kft. legújabb székesfehérvári üzletét az Alba Plazában. A megnyitón a Falakon át program keretében nagyképernyős televíziókészüléket adtak át a kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályának, valamint további két készüléket ajánlott fel a cég. Hogy melyik gyermekek nevelésével, támogatásával foglalkozó intézmény, szervezet kapja a támogatást, a vásárlók december 18-ig leadott szavazatai alapján döntik majd el.
Tovább...
 
Döntésünk a jövőnk! – bicskei diákok nyerték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 03.
ImageHatodik alkalommal hívták vetélkedőre Fejér megye középiskolásait a felelős szexuális magatartás témakörében. Az első két fordulót követően a továbbjutó csapatok a Petőfi Kultúrtanszéken mérték össze tudásukat a megyei döntőben, ahol a diákok rövidfilm, színpadi jelenet, illetve élőszavas előadás formájában jelenítették meg gondolataikat. Az első helyen bicskei, a másodikon székesfehérvári, a harmadikon sárbogárdi diákok végeztek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9560 - 9570 / 20297