Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Felvidéki gimnáziumot és kárpátaljai zarándokházat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 07.
ImageNeves művészek közreműködésével rendezik meg pénteken a 13. Ökumenikus Adventi Jótékonysági Estet: Kiss B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, Nyisztor Ilona Európai polgár-díjas és Magyar Művészetért-díjas csángómagyar népdalénekes, Ninh Dyc Hoáng Long operaénekes, a Virtuózok verseny korcsoportgyőztese is fellépnek a Szent István Művelődési Ház dísztermében.
Tovább...
 
Idén is adományt osztottak a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 06.
ImageSzép hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével a székesfehérvári sportegyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon. Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak. A kezdeményezéshez a PatikaPlus Gyógyszertárak is csatlakozott.
Tovább...
 
Kétszáz karikatúra szimbolikus installációval keretezve Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
Megnyílt Jankovics Marcell grafikusművész kiállítása a Csók István Képtárban. A közel kétszáz alkotásból álló, TRIANON című tárlaton 1526-tól 2016 decemberéig jelennek meg a magyar történelem eseményei – a trianoni békediktátummal való összefüggéseket megragadva, egyedi installációval keretezve.
Tovább...
 
Szincsák Attila kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageA város gazdasági életében meghatározó cégek, vállalkozások vezetői, illetve képviselői számára rendeztek évzáró találkozót a Hiemer-házban. Hagyományosan ezen az eseményen adják át minden évben a “Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat. Az Önkormányzat elismerését idén Szincsák Attila, a DENSO gazdasági és kereskedelmi igazgatója vette át.
Tovább...
 
Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje a Városgondnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. december 06.
ImageA Városgondnokság Parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket. Az éves parkolóbérletek továbbra is január 31-ig érvényesek Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kézműves remekek adventre készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 06.
Több mint negyven alkotó száztíz munkájából nyílik kiállítás december 6-án, csütörtökön 17 órakor a Művészetek Házában. A Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága által szervezett hagyományos adventi tárlat 2019. január 5-ig látogatható.
Tovább...
 
Mikulásprogramok a városban csütörtöktől hétvégéig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 06.
December 6-án Székesfehérvár Belvárosába is megérkezik a Mikulás. Délután az Adventi színpadon találkozhatnak a gyerekek a jóságos apóval, aki nemcsak édességet hoz, hanem gyerekkoncerttel és csokoládé-expresszes mesével is megajándékozza a legkisebbeket. Együtténeklés és tánc, manóképző játékok, valamint jótettközvetítés is várja a családokat. Mikulásprogram lesz az Alba Plazában és a Kisfaludi Közösségi Házban is, és a rendezvények hétvégén is folytatódnak: szombaton népi játszóházzal egybekötött táncházi mulatságot, Öreghegyen pedig Mikulás-bulit rendeznek.
Tovább...
 
Egy órányi jótékony figyelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 06.
Egy órányi jótékony figyelem. - Hallottál már erről a programról? Ha nem, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Mikulásváró programmal folytatódik a Manó Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 06.
ImageFolytatódik a Manó Klub a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskolában. Legközelebb december 6-án délután várják a leendő elsősöket és szüleiket.
Tovább...
 
Gyermekkacaj és énekszó a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 06.
Hétfőtől délelőttönként is benépesül a Városház téri Adventi színpad és környéke, hiszen a város óvodásai és iskolásai adnak műsort délelőttönként. Az ünnepi időszakban 20 óvodás- és 19 iskoláscsoport, közel 1000 kisgyermek táncolhat, énekelhet és szavalhat a közönségnek. Ma, december 5-én a Székesfehérvári István Király Általános iskola 3.a és 3.b osztályos tanulói, valamint a Maroshegi Óvoda Napocska csoportja örvendeztette meg a karácsonyi vásár közönségét Mikulásváró műsorával.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 06.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9582 - 9592 / 20337