Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 27.
Feje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 27.
ImageAz ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
Megállapodás született a tornatermek használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 26.
Az Alba Fehérvár és a Dávid Kornél Kosárlabda Alapítvány tájékoztatása szerint - önkormányzati közvetítés mellett - a gyermekek érdekeit szem előtt tartva megállapodás született a helyi tornatermek használatáról, a teljes sportidényre vonatkozóan.
Tovább...
 
„Vállalkozz fiatalon!” – Gyere el a hétfői beszélgetésre! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 26.
ImageHétfőn délután új sorozat indul a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Egy fehérvári kávézó – a Tele Élettel Coffee and Brew Bar – történetén keresztül kaphatnak tanácsot az érdeklődők saját ötleteik megvalósításához, vállalkozás indításához.
Tovább...
 
Jubileumi elismerést kapott Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 26.
ImageNegyedszázados jubileumát ünnepli idén a Virágos Magyarországért Mozgalom. A versenyre idén több mint háromszáz település jelentkezett, az évforduló tiszteletére mindegyikük kapott egy oszlopos gyertyánt. Székesfehérváron a Bregyóban ültették el az ajándéknövényt.
Tovább...
 
Elkészült a Varga-csatorna ikresített áteresze Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 26.
ImageA Felsővárosi vízrendezések és a Varga-csatorna megnövekedett vízgyűjtő területe okán Székesfehérvár Önkormányzata a csatorna meglévő áteresze mellé egy új, nagy átmérőjű csőátereszt telepített. Az elkészült, ikresített Bátky-átereszről Viza Attila önkormányzati képviselő és a kivitelező, Konstruktor Kft. adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 26.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 26.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Az elégtelen szájhigiéné komoly betegségeket is okozhat! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 26.
A fogkövesedés, és az ezzel gyakran karöltve járó fogínygyulladás a közhiedelemmel ellentétben kifejezetten komoly probléma, ugyanis a fogvesztés előszobáját jelentik. Csak kevesen tudják, hogy a fog elvesztésének a fogszuvasodás mellett másik leggyakoribb okai a fogkőhöz köthető ínygyulladás, illetve az egyéb fogágybetegségek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9604 - 9614 / 20303