Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
27 új parkolót alakítottak ki az Óvoda utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 30.
ImageAz ősz elején kezdődött fejlesztésnek köszönhetően huszonhét új parkolót alakítottak ki, valamint megújult az út és a járda az Óvoda utcában. A műszaki átadáson, amelyen részt vett Földi Zoltán önkormányzati képviselő is, elhangzott, a beruházás a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. programjának keretében városi forrásból valósult meg.
Tovább...
 
Siklósi-vetélkedő: 16 csapat az elődöntőben Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 30.
ImageMozivászonra kerültek a Siklósi Gyula Városismereti Versenyre nevezésként beküldött kisfilmek: a Barátság moziban ezek alapján háromtagú bizottság döntött arról, melyik csapatok mérik össze tudásukat a februári elődöntőben.
Tovább...
 
A legmodernebb robottechnológiával fejleszt Fehérváron a Hanon Systems Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 30.
ImageA dél-koreai Hanon Systems Hungary Kft. összesen 36,7 milliárd forint új beruházást hoz Székesfehérvárra, Pécsre és Rétságra – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Tovább...
 
December első három hétvégéjén tartják az idei Vízivárosi Adventet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageÖtödik esztendeje készülnek együtt a karácsonyra a régi Vízivárost alkotó, szomszédos választókerületek. Advent első három hétvégéjén a résztvevők hagyományosan a Vízivárosi Általános Iskola aulájában gyűlnek össze, ahol szombat délutánonként lesznek programok, minden hétvégén más-más körzet intézményeinek szereplésével. A lebonyolítást a Vízivárosi LISZI segíti. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Ökumenikus Adventi Jótékonysági Est Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 29.
ImageNeves művészek is fellépnek az ökumenikus Adventi Jótékonysági Esten, melyet december 7-én, pénteken rendeznek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A programra támogatói jegyek vásárolhatóak több helyszínen, az esemény előtt pedig ajándékokat, adományokat is gyűjtenek három székesfehérvári iskolában.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Erős szívdobogás? Számos oka lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
ImageA palpitációnak nevezett jelenség, vagyis az erős, esetleg szabálytalan szívdobogásérzés meglehetősen ijesztő lehet. Dr. Vaskó Péter, a KardioKözpont szakorvosa a háttérben meghúzódó okok egy részére, valamint a kivizsgálás lehetőségeire hívja fel olvasóink figyelmét.
Tovább...
 
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 29.
Az ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 29.
ImageFeje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9615 - 9625 / 20337