Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új számítógépek segítik a korszerű programozás oktatását Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
Image12 új, nagy teljesítményű számítógép segíti mától a Széchenyi műszakis tanárainak és diákjainak a munkáját a Hydro Kft. és a HTM Zrt. jóvoltából, a Vulcanus Közhasznú Alapítvány és az Oktatásfejlesztő Széchenyi Alapítvány segítségével. A modern eszközök az iskolában folyó CNC programozás korszerű oktatását támogatják interaktív szoftverrel együtt, ami garancia a legjobb munka elvégzésére, az ipari elvárásokhoz való megfelelésre – mondta el Dominó Csaba igazgató.
Tovább...
 
Fórum az agresszió kezeléséről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 28.
ImageÚjabb állomásához érkezik a Németh László Általános Iskola 40. évfordulójára rendezett szülői fórumsorozat. November 28-án, szerdán délután két fontos témában tartanak előadást a meghívott szakpszichológusok.
Tovább...
 
Az önkormányzat segítene... Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 28.
2018-ban több lépésben alakult át a fehérvári postai hálózat: júniusban a Maroshegyen és augusztusban a Budai úton megnyílt posta után a Magyar Posta Zrt. a Zombori úti 5-ös számú posta december 1-jével történő bezárásáról döntött.
Tovább...
 
Aquatic Kupán járt az Orka Nyomtatás E-mail
Írta: ORKA SE   
2018. november 28.
ImageAz érdi Aquatic Kupán szerepeltek az Orka SE Szinkronúszó Egyesület növendékei. Az egyik legrangosabb hazai utánpótlás viadalon a fehérvári egyesület 52 versenyzője ugrott medencébe. A megmérettetésen a versenyzők egyéni gyakorlataik mellett csapatban és párosban mutatták be látványos gyakorlatsoraikat. Az egyéni díjak mellett az Orka elhozta a kezdők egyesületi díjának 2. helyét, illetve a Fina kűrösök versenyében a 6. helyen végzett.
Tovább...
 
Folytatódik a megye arisztokráciájáról szóló előadás-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
Újabb évszázados utazásra invitál a könyvtár: ma délután szabadegyetem-előadás kezdődik az egykori és mai Fejér megyei arisztokráciáról, középpontban a lepsényi Nádasdy-kúriával. Az est vendége az emigrációból két éve hazatért Gróf Nádasdy Borbála lesz, akivel az Asszonysors, asszonyszerelem mottóval hallhat beszélgetést a közönség. A programot hárfa-fuvolakoncert zárja az Olvasóteremben.
Tovább...
 
Képviselőtestületi ülést szimuláltak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
A Városházán tartott szakmai konferenciát a Globomax Zrt.: a résztvevők egy képviselőtestületi ülést szimulálva ismerkedhettek meg a cég legújabb fejlesztésével, egy LCD érintőképernyős komplex, konferencia-szavazó egységgel. A szimpóziumon ezenkívül előadások hangzottak el az adatvédelemhez kapcsolódó GDPR-ról és a jegyzőkönyvezésben nagy szerepet jelentő beszédfelismerésről.
Tovább...
 
Elhunyt Lengyel Viktorné Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 28.
ImageÉletének 81. évében elhunyt a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola egykori igazgatója, Lengyel Viktorné. A gyermekek, szülők és pedagógusok által tisztelt és szeretett zongoratanárnő a Székesfehérvári Állami Zeneiskola vezetőjeként többek között kollégáival együtt indította el újra a középfokú zenei képzést Székesfehérváron.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában november 29-én és 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Megérkezett a város karácsonyfája Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 28.
ImageA Ráchegyről érkezett idén a város karácsonyfája. A több mint 40 éves ezüstfenyőt ma délelőtt szállították az Adonyi útról a Városháza elé, és hamarosan a díszítése is megkezdődik, hogy az első adventi hétvégén már teljes pompában várja a belvárosba érkezőket.
Tovább...
 
Nagy Judittal disputázhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 27.
Nagy Judit színész, rendező, a Szabad Színház vezetője lesz a ma esti Öreghegyi Disputa vendége. A több mint negyedszázados társulat száz produkciója nemcsak az alkotók szakmai dicsérete, hanem szól a szoros kötelékben működő, kitartó közösségről is. A beszélgetés 18 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
Fess, táncolj, dalolj! – folytatódik a beiskolázós program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 27.
ImageFolytatódik a beiskolázós programsorozat szerdán a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. Ezúttal művészeti foglalkozásra várják a leendő első osztályosokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9626 - 9636 / 20337