Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 15.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában november 14. és 16. között Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 14.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 14-én, szerdán; 15-én, csütörtökön és 16-án, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Megkezdődik a kerékpárosbarát átalakítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 14.
ImageA TOP-6.4.1-16-SF1-2017-00001 azonosítószámú projekt keretén belül első ütemben a Cserkész – Kertalja utcák és az Alvinci – Dési – Segesvári utcák kerékpárosbarát utcaként való kijelölési munkáit kezdik meg.
Tovább...
 
Iskolahívogató program és szülői fórum is lesz a Németh László Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 14.
ImageMárton-napi foglalkozással folytatódik szerdán a beiskolázási programsorozat a Németh László Általános Iskolában. Csütörtökön délután a szülőknek szerveznek fórumot a kamaszkori problémákról.
Tovább...
 
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 14.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 14.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Fókuszban a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 14.
ImageGyakorlatorientált, használható eszközöket és nem utolsó sorban inspirációt adó konferenciát szervez a SZÉNA Egyesület, melynek célcsoportja a gyermekekről gondoskodó felnőttek. A november 23-án, pénteken megrendezésre kerülő program délelőtti előadásaira a szakembereket, míg a délutánra a szülőket várják elsősorban a szervezők.
Tovább...
 
November 21-én stadionavató és nyitómérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 14.
ImageHétfőn aláírásra került az a két megállapodás – egy állandó bérletről szóló szerződés és egy eseti használatról szóló keretszerződés –, amelyek értelmében a Fehérvár FC Kft. bérbe veszi a Sóstói Stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár Önkormányzatától. A létrejött együttműködés a város számára is előnyös, hiszen a klub az üzemeltetési költségek jelentős részét bérleti díj formájában fizeti meg. November 21-én 17.15 órától az avatót, 19 órától pedig a nyitómérkőzést tartják a stadionban.
Tovább...
 
Szeretet, gondoskodás, összefogás a gyerekekért Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. november 14.
ImageKarácsony ünnepére készülve idén is cipősdoboz akciót hirdetnek meg a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók. Az összegyűjtött ajándékokat a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ által ellátott, állami gondozásban részesülő gyerekekhez juttatják el. A felajánlásokat minden korosztály részére várják, újszülöttől egészen huszonöt éves korig.
Tovább...
 
Kezdődnek a leendő elsősöknek szóló programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 13.
ImageElkezdődik a leendő első osztályosoknak szóló programsorozat a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. Az első napon, szerdán három időpontban tartanak bemutató órát.
Tovább...
 
Harcoljon a téli megfázás ellen – a természet erejével Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 13.
ImageA téli időszak a legtöbb ember életében megfázásokkal, influenzával teli. Ennek megelőzése céljából kiemelt jelentőséggel bír az immunrendszer megfelelő megerősítése.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9659 - 9669 / 20288