Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Így vegyük fel a harcot a pollenek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageTüsszögünk, könnyezünk, fújjuk az orrunkat és nehézlégzéssel küzdünk. Mindez csalhatatlan jele annak, hogy virágzik a parlagfű. Hazánkban mintegy másfél millió allergiás és 350-400.000 asztmás beteg él. Köztük akár élsportolók is, hiszen ezzel a betegséggel is lehet aktívan élni! Dr. Vidák Zsolt tüdőgyógyász segítségével arra keressük a választ, hogyan tudjuk hatékonyan enyhíteni a tüneteket.
Tovább...
 
Parádés felvonulással és gálával búcsúztak a néptáncfesztivál résztvevői Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 16.
ImageVéget ért a Székesfehérvári Királyi Napok keretében megrendezett XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál. Tegnap este valamennyi táncegyüttes és a házigazda albások részvételével a Táncháztól indult a hagyományos felvonulás, amely a Belvárost és annak környékét érintve a Zichy színpadig tartott. A fergeteges záró gálát tömegek kísérték figyelemmel a nézőtérről és a Hotel Magyar Király előtti térről.
Tovább...
 
Megemlékezés a Magyar Királyi 3. Szent István Honvéd Gyalogezred katonáiról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. augusztus 15.
A doni harcokban elesett magyar áldozatokról emlékeznek meg augusztus 15-én, szerdán. A Magyar Királyi 3. Szent István Honvéd Gyalogezred emléktáblája előtt, a Lánczos Kornél Gimnáziumnál 09.00 órakor kezdődik az ünnepség.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 15.
ImageVárosi ösztöndíjak átadásával, Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmisével és gyűjteményes kiállítással folytatódnak a Székesfehérvári Királyi Napok programjai szerdán délután. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is megtekinthetjük a II. András életútját bemutató mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.
Tovább...
 
Negyven családnak elegendő tanszer gyűlt össze Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 15.
ImageKörülbelül 40 család és kisiskolás tanévkezdését könnyítheti meg a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ és a Next Stop Üzletközpont közösen meghirdetett „Gondtalan Iskolakezdés” tanszeradomány-gyűjtő akciója. A fehérváriak által augusztus közepén leadott, és a cég által kiegészített adományok szétosztása mától kezdődik.
Tovább...
 
Futunk, hogy segíthessünk 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 15.
ImageFutunk, hogy segíthessünk 2018 – Lajkó Csaba ultrafutó csapata idén augusztus 15-20. között indul jótékonysági futásra. Az akcióval a székesfehérvári Heti Betevőt támogatják adományokkal: elsősorban tartós élelmiszereket gyűjtenek a szervezetnek, amely rászorulókat támogat rendszeres ételosztással.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 15.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 28-án és augusztus 29-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásban részesülnek.
Tovább...
 
Fogadalmi mise a Szent Imre-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 15.
ImageAz országfelajánlás napjához fűződő hagyományos egyházi, fogadalmi ünnepen a Magyar Szent Család körmenetét követően szentmisét celebrált Spányi Antal megyés püspök a Szent Imre-templomban.
Tovább...
 
Hamarosan befejeződik a III. Béla király tér felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 15.
Folyamatban van és szeptember elejéig várhatóan elkészül a III. Béla király tér felújítása. A csaknem 80 milliós beruházás keretében térköves parkolók épülnek, új burkolatot kap a központi parkot körülvevő út, majd ősszel megújítják a zöldfelületet is. A téren zajló munkálatokat helyszíni bejáráson ismertette Székesfehérvár polgármestere és a terület önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
Határon túli fiatalok is közreműködnek a Koronázási szertartásjátékban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 14.
Több mint 60 határon túli magyar fiatal működik közre a Koronázási szertartásjátékban szombaton és vasárnap a Nemzeti Emlékhelyen. A diákok már meg is érkeztek Székesfehérvárra, ahol részt vesznek az első Kárpát-medencei színjátszó táborban.
Tovább...
 
Tudod, milyen betegségeket okoz a légkondi? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 14.
ImagePersze baj csak akkor lesz, ha nem megfelelően van karbantartva, s, ha nem az optimális hőfokra állítod be! Léteznek akár halált okozó baktériumok is, amelyek kizárhatóak speciális és rendszeresen tisztított szűrő-alkatrészekkel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9923 - 9933 / 20159