Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Ingyenesen parkolhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 28.

Az idén is ingyenesen parkolhatnak az autósok Székesfehérváron az ünnepek alatt: január 4-ig nem ellenőrzik az "annyiradeannyiradeannyira szeretett kamerás emberek" a bérleteket és a parkoló-jegyeket.

 
400.000 Forintot nyert Iszkaszentgyörgy Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 28.

A Kábítószer-fogyasztókkal és kábítószer-prevencióval foglalkozó szervezetek komplex megelőző és egészségfejlesztési programjainak támogatására kiírt pályázaton 400.000 Forintot nyert Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata. A felhívásra 129 pályázat érkezett be 230 millió Forint értékben. Fejér megyéből hatan pályáztak, s ketten kaptak csak pozitív visszajelzést.

Tovább...
 
Megérkezett a bodajkiak kisbusza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 25.

ImageA Fehérvári Hírek olvasóit november 2-án tájékoztattuk arról, hogy a Bodajki Önkormányzat 7.714.000 forintnyi támogatásban részesült közlekedési fejlesztésekre a Vidékfejlesztési Támogatások Igazgatóságának pozitív igény-bírálata alapján. Ezt az összeget egy Opel Vivaro típusú, 8+1 személyes kisbusz vásárlására akarta a helyi önkormányzat fordítani a lakosok közlekedését elősegítvén. A gépjármű a napokban meg is érkezett.

Tovább...
 
ELKÉSZÜLT A RENDEZÉSI TERV Nyomtatás E-mail
Írta: www.fejer.hu   
2008. december 22.

ImageJelentős eredményről számolt be a legutóbbi közgyűlésről szóló sajtótájékoztatóján dr. Balogh Ibolya elnök: alapos előkészítés, széleskörű egyeztetés nyomán elkészült Fejér megye területrendezési terve, amelyet a minisztériumi jóváhagyás után még az idén rendelet formájában is elfogadhat a közgyűlés. A mostani tanácskozás egyben közmeghallgatás is volt.

Tovább...
 
Megölik Magyarországon a jövőt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 19.

ImageAz elhibázott gazdaságpolitika miatt a diákhitel 9,5 százalékról 11 százalékra történő emelkedésének hátteréről tartott csütörtökön reggel sajtótájékoztatót Koszorús László, fideszes országgyűlési képviselő. - A válságkezeléssel kapcsolatosan kiderült, hogy az európai országok sikeresen kezdték kezelni a kialakult pénzügyi válságot, hiszen adót és kamatot csökkentettek, és növekedési programot fogadtak el - kezdte sajtótájékoztatóját Koszorús.

Tovább...
 
Nincsen költségvetési koncepció?! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 19.

ImageA rendszerváltás után talán most először nem rendelkezik költségvetési koncepcióval Székesfehérvár. Mint ahogy már korábban hírt adtunk róla: a Közgyűlés novemberben nem fogadta el az előterjesztett koncepciót, mivel igencsak káoszos képet mutatott, s nem volt alkalmas arra, hogy a képviselők rábólintsanak. Warvasovszky Tihamér pedig tegnap sem terjesztett elő újat. Dr. Cser-Palkovics András szerint ezért a következő időszak legfontosabb feladata az, hogy egy olyan költségvetési tervezetet hozzanak létre, amely alkalmas arra, hogy a Közgyűlés többségének bizalmát élvezze.

Tovább...
 
A költségvetés egy brutális megszorító csomag! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. december 17.

ImageA Fidesz számára elfogadhatatlan a megszavazott költségvetés - összegezte pártja álláspontját Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője sajtótájékoztatóján. A Fidesz véleménye szerint ez egy brutális megszorító csomag, amely nem képes kezelni a felmerülő problémákat és mélyebb válságba sodorja az országot.

Tovább...
 
Bodajk - a 2009. évi költségvetési törvény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 17.

ImageA Magyar Államkincstár Államháztartási Irodájának vezető-helyettese, Nagy Tamás „A 2009. évi költségvetési törvény” címmel tart előadást holnap, 9 órakor a bodajki Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében (Bodajk, Petőfi S. u. 60). A pénzügyi tanácskozásra ezúton hív minden érdeklődőt Oszlánszki Zsolt polgármester Bodajk Város Önkormányzata nevében. Az előadás témájával kapcsolatban előzetesen felmerülő kérdéseket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre várják.

 
Szilárdhulladék-lerakó rekultiváció Bodajkon? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 03.

ImageBodajk is tagja a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulásának, amely 7,707 milliárd forintot nyert a térség 83 településén található szilárdhulladék-lerakók rekultivációjára. A költségeket az Európai Unió és a Magyar Köztársaság finanszírozza, a műszaki kivitelezés pedig várhatóan jövő év első hónapjaiban kezdődik el. A tervek szerint a munkálatok három évig tartanak majd.

 
Megéri tanulni!? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 02.

ImageA vállalati protokoll sok esetben nem teszi lehetővé (még a közvetlen kollégák körében sem) a tényleges munkabérekről folytatott diskurzusokat -, s ha nem is tiltja -, az etikett értelmében „nem illő” ezeket a kérdéseket firtatni. A témával foglalkozó, komolyan vehető fórumok jelenleg egyszerűen nem léteznek. A Merces 100.000 ember adatközléseit vizsgáló kutatása révén most összehasonlíthatóvá vált az azonos régióban, azonos beosztásban, szakmában eltöltött évek számában egymáshoz közel eső, és hasonló tapasztalatokkal rendelkező kollégák bérezése. – tájékoztatta szerkesztőségünket Varga Mihály, a PR Herald munkatársa

Tovább...
 
A Kormánynak nincsen semmilyen terve a problémák megoldására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageAz a költségvetés, amit az Országgyűlés elfogadott, nem tartalmaz semmilyen forrást a munkanélküliség „korrekciójára”. Turi Kovács Béla szerint fel kel világosítani az embereket arról, hogy az ezernégyszáz milliárd forint, amiről a Gyurcsány-kormány beszél, az nem létezik. Az említett összegeket máshonnan lehet csak átcsoportosítani, de akkor az a „kivont helyről” egyértelműen hiányozni fog. Sőt, ha pontosan összeadjuk, akkor is csak hatszázmilliárd forintról van szó. Kijelenthetjük: a Kormánynak nincsen semmiféle terve arra vonatkozóan, hogy mit tegyen a munkanélküliséggel szemben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1068 - 1078 / 1223