Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Négy hét a FEZEN-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. július 08.
ImageNégy hét múlva kezdődik Székesfehérvár legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, a FEZEN. Idén kibővített fesztiválterülettel, két nagyszínpaddal és minden eddiginél több külföldi zenekarral készülnek a szervezők.
Tovább...
 
Az Echo Nyári Akadémia zárókoncertje a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 06.
ImageElkezdődött a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban az első Echo Nyári Akadémia, amely a világhírű magyar kamarazene hagyományaiba vezeti be a fiatal muzsikusokat. A kurzuson a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem három tanára, Kováts Péter, Varga István és Fülei Balázs, a Zeneakadémia Kamarazene Tanszékének vezetője hat napon át foglalkozik a magyar és külföldi - többek közt indiai, orosz és japán - résztvevőkkel, akik július 8-án, pénteken a nagyközönség elé állnak: a zárókoncerten megmutathatják, hogy a helyszínen formálódó, friss ismeretségekből is remek kamaraprodukciók születhetnek.
Tovább...
 
Wm. Paul Young: Éva Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 06.
John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben. Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget...(könyvajánló)
Tovább...
 
A Kaposvár Helyőrségi Katonazenekar muzsikál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
Folytatódik pénteken este az Emlékparki Nyár programsorozata a pákozdi Katonai Emlékparkban. 18.00 órakor festménykiállítás nyílik, ezt követően a Kaposvár Helyőrségi Katonazenekar ad koncertet.
Tovább...
 
Felfrissülés a forró nyári estéken Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Progszervező Kft   
2016. július 05.
ImageJúlius nyolcadikától már két színpad várja a zene szerelmeseit a Belvárosban. A koncertek középpontjában a latin zene és a jazz áll.
Tovább...
 
Fotókiállítás nyílik Szent Erzsébetről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
Árpád-házi Szent Erzsébetet, a hozzá kötődő kegyhelyeket mutatja be az a fotókiállítás, melyet július 7-én, csütörtökön 16.30 órakor nyitnak meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Dr. Varsányi Katalin „Beragyogta a világot…” című tárlatát Spányi Antal megyés püspök ajánlja az érdeklődők figyelmébe.
Tovább...
 
Családi muzsikálással folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
ImageA „Nemzedékek párbeszéde” című esttel folytatódik a héten a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat. Július 7-én, csütörtökön Karasszon Dezső orgonaművész gyermekeivel együtt lép fel a Szent Imre templomban. Jegyek kaphatóak a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
Újra Székesfehérváron táncol a Világ Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 04.
ImageAugusztus 17-én kezdődik Székesfehérvár Belvárosában a XXI. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál. 2016-ban nyolc külföldi és három határon túli magyar együttes mutatkozik be, a hagyományos felvonulás, műsorok és táncestek mellett színes családi rendezvényekkel és fesztiválligeti fellépésekkel várják a közönséget. A programkínálatról és a vendég csoportokról Brájer Éva alpolgármester és Majoros Andor fesztiváligazgató tartott tájékoztatót a Táncházban.
Tovább...
 
Soproni vendégekkel tart évadzáró koncertet a Vox Mirabilis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 03.
A Vox Mirabilis Kamarakórus évadzáró koncertet tart július 4-én hétfőn 19 órakor a Zsolt utcai Krisztus Király Templomban. A meghívott vendég a soproni Kórus Spontánusz, akik 15 éve alakultak, az elmúlt években megméretteték már magukat nemzetközi versenyeken. A 2008-as grazi Kórusolimpián elért 2. helyezésükre és 5. helyezésükre méltán büszkék, mint ahogy arra is.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör júliusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 20.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2016. júliusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Ismét életre kel a történelem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. június 20.
ImageImmár negyedik alkalommal rendezi meg Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. augusztus 12–21. között a Székesfehérvári Királyi Napokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3367 - 3377 / 6186