Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Bemutatják A rosszul őrzött homokóra című meseantológiát Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. június 10.
ImageA Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár épületében mutatják be szombaton délelőtt 10.15 órakor a Tündérszó Meseíró Pályázat díjnyertes műveit tartalmazó „A rosszul őrzött homokóra” című mesegyűjteményt. A 250 oldalas, 54 történetet és 82 illusztrációt tartalmazó kötet tiszteletpéldányait az ünnepség keretében adják át az alkotó gyerekeknek. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Szimfonik Táncdalfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 08.
ImageSzámos hazai sztárt indított el pályáján a „Táncdalfesztivál” című tehetségkutató műsor, melyet ötven évvel ezelőtt, 1966-ban rendezett meg először a Magyar Televízió. A jeles évforduló kapcsán az egykori sikerdalokból állított össze egy koncertre való csokrot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A fülbemászó dallamokat a Szimfonik Táncdalfesztiválon hallhatja a közönség, a június 13-i estre még lehet jegyeket váltani.
Tovább...
 
Kulturális kavalkád a 17. Jam-Bory-Vár kisfesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 08.
ImageTizenhetedik alkalommal rendezik meg szombaton a Jam-Bory-Vár kisfesztivált. A programsorozat keretében idén is kiváló kortárs művészek szórakoztatják a közönséget. A 17. Kortárs Művészeti Fesztivál eseménysorozat zárásaként a MéhKasAula és a Bory-vár közös rendezésében megvalósuló Jam-Bory-Vár kisfesztivál az idei esztendőben is élménydús programokat kínál minden résztvevőnek. Az esemény egyik leglátványosabb elemeként sötétedés után a várban a MéhKas Dia Projekt festett fényei varázsolják el a közönséget.
Tovább...
 
Gazdag programkínálat az Ünnepi Könyvhéten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Progszervező Kft., Fraller Ildikó   
2016. június 08.
ImageMinden korosztály találhat kedvére való programot a 87. Ünnepi Könyvhét és 15. Gyermekkönyvnapok székesfehérvári rendezvénysorozatának kínálatában. A megnyitót június 9-én, csütörtökön 17.00 órakor tartják a Vörösmarty Társaság termében, de a programok már június 6-án, hétfőn elindultak és tíz napon át tartanak.
Tovább...
 
ismét kórusversenyen járt a Vox Mirabilis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 07.
Június 3-a és június 5-e között rendezték meg a Mária Rádió II. Kórusversenyét Budapesten, a Szent Gellért Templomban, 47 kórus 1200 énekese gyűlt össze a verseny 3 napja alatt. A Vox Mirabilis Kamarakórus 2 kategóriában is versenyzett: a szabadon választott versenyprogramban és a kötelező kórusműhöz kötött versenyprogramban.
Tovább...
 
Az én váram - Az én hazám Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. június 07.
Image„Az én váram – Az én hazám” címmel kiállítás nyílta Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban a Nemzeti Összetartozás Napja jegyében. A történelmi várak megismerését célzó gyermekrajzpályázatot a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete hirdette meg. A díjátadó ünnepségen köszöntőt mondott Róth Péter alpolgármester, a kiállítást Spányi Antal megyés püspök nyitotta meg.
Tovább...
 
Változás a FEZEN nagyszínpadán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 06.
ImageCsere és két új fellépő a FEZEN egyik nagyszínpadán. Nagyjából egyszerre érkezett a hír a The Cult és az Anthrax zenekaroktól, hogy az élő szerződés ellenére mégsem tudnak fellépni idén Székesfehérváron. A fesztivál szervezői ugyancsak minőségi külföldi zenekarokkal pótolják a kiesőket. Csütörtökön Yngwie J. Malmsteen és a DIO Disciples érkezik a FEZEN-re, és várhatóan néhány napon belül - a teljes program kíséretében - a szerdai fellépő nevére is fény derül.
 
Könnyed nyári hangulatok csütörtök este a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 02.
Image„Könnyed nyári hangulatok” címmel ad koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar június 2-án, csütörtökön a Bory-vár udvarán. Az esten közreműködik Kuklis Gergely, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertmestere és Molnár Zoltán trombitaművész. Jegyek a Vörösmarty Színház jegyirodájában és a helyszínen is kaphatóak.
Tovább...
 
Sándor András: Balázs Pali: Amiről 20 évig nem beszéltem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 02.
Hogyan lesz egy falusi fiúból országosan körülrajongott sztár? Mi a titka annak, aki két évtizede rendületlenül tartja népszerűségét? Balázs Pali sikerét sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben, eddig sikertelenül. Pályafutásának 20. jubileumi évében azonban úgy döntött, életrajzi könyvben mesél azokról a sorsfordító mérföldkövekről, amelyekről eddig hallgatott.
Tovább...
 
A muzsika hangja - hangverseny a Kossuth Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 01.
ImageCsütörtökön este 18.00 órától „A muzsika hangja” címmel adnak hangversenyt a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola tanárai és diákjai. A műsorban az ének-zenét emelt szinten tanuló gyerekek működnek közre. A csütörtök esti kulturális zenei programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Élményprogramokkal erősít az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2016. június 01.
Image14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára. A zenei programok mellett az EFOTT fesztiválozói idén számos igazán izgalmas élményprogramot próbálhatnak ki.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3378 - 3388 / 6178