Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Jazz mindenkinek - Alba Regia Feszt! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 01.
ImageAugusztus 9-11-ig ismét eluralkodik a zeneőrület Székesfehérvár belvárosában! A világhírű német Mo’Blow mellett a hazai jazz-funk szcéna krémje vonul fel a színpadokon. Többek között Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, KosziJanka és az Irie Maffia énekesnő, Sena koncertjeit élvezhetjük idén.
Tovább...
 
Vasárnapi zeneovi - mesebemutató Borlói Rudolf műveiből Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageHangverseny és mesebemutató Borlói Rudolf műveiből címmel zeneovis rendezvény lesz május 29-én, vasárnap 16 órakor a Hermann László Zeneiskola hangversenytermében. A zeneovis rendezvény vendégeként jelen lesz a zeneszerző, közreműködnek a Tálos Edit Alapítvány zeneovis csoportjai és a Hermann Zeneiskola tanulói.
Tovább...
 
Szól a nóta vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 27.
ImageVasárnap 15 órakor a Székesfehérvári Nótaklub tagjai adnak műsort A Szabadművelődés Házában.
Tovább...
 
10. Katolikus Könyvnapok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 25.
ImageA tizedik Katolikus Könyvnapok székesfehérvári programját alább tekinthetik meg olvasóink.
Tovább...
 
Világszenzációval indul a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. május 25.
ImageA Harmonia Albensis Székesfehérvár egyik legnépszerűbb komolyzenei programsorozata, melyet idén 14. alkalommal szervez meg a királyi városban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar.
Tovább...
 
Hetedhét Játékfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 25.
ImageMájus 28-án és május 29-én újra mesebirodalommá változik a fehérvári belváros. A jókedvről bábművészek, zenekarok, mesemondók és a gyermeknapi hétpróba állomásvezetői gondoskodnak. Az óriási játszótéren idén a klasszikus fiú- és lányjátékok elevenednek meg.
Tovább...
 
Fotók, festmények és ékszerek közös kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 24.
Rostásy Szabó Mihály fotográfus, Kántor Mária ékszertervező és Szentes Ottokár festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás május 28-án, 10 órakor a Szabadművelődés házában. A közös tárlatot az Aranykéz Középiskola és Szakiskola szervezi.
Tovább...
 
Építészhallgatók munkáiból nyílt kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. május 24.
Székesfehérvár belvárosi helyszíneire készült építészhallgatói tervekből és makettekből nyílt kiállítás a Csók István Képtárban. A „Középpont” című tárlaton a Lakatos utca és főként a Várkörút beépítetlen területeire megálmodott, döntően kulturális célú épülettervek tekinthetőek meg június 9-ig. A megnyitón dr. Cser-Palkovics András polgármester és Balázs Mihály DLA Kossuth-, Ybl Miklós-díjas építész, tanszékvezető egyetemi tanár köszöntötte a résztvevőket.
Tovább...
 
Javaslatokat várnak a Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. május 24.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata június 25-ig várja a javaslatokat a „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díj adományozására.
Tovább...
 
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 22.
Louisa Clark elégedett az életével. Szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig hangos, zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az Alzheimer-kóros nagyapával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával együtt lakik. És talán még Patricket is szereti, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Egy napon azonban Lou szépen berendezett kis világában minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és hogy anyagilag továbbra is támogathassa a családját, Lou elvállalja egy harmincöt éves férfi gondozását, aki súlyos balesete után depressziósan és mogorván tölti a napjait. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Különleges természeti csodák Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. május 20.
A Magyar Bonsai Szövetség szervezésében kerül megrendezésre a hétvégén a XXXII. Nemzetközi Bonsai és Suiseki Kiállítás, amelynek idén Székesfehérvár ad otthont.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3389 - 3399 / 6178