Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
19 év legerősebb fesztiválprogramja a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 17.
ImageA 2016-os FEZEN programjairól, területi fejlesztéseiről, a városi kedvezményekről és a MÁV-pálya közelgő avatójáról, az első hazai amerikaifutball-mérkőzésről tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András polgármester, Márkus Péter, a Fehérvár Enthroners elnöke és Kovács Antal, a FEZEN főszervezője.
Tovább...
 
Parlament és vár az arborétumban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 15.
ImageKilenc új látványossággal várja a látogatókat az idei szezonban a Mini Magyarország. Az eddigi közel félszáz maketthez a Felvidék legszebb épületeinek kicsinyített másai csatlakoznak, közöttük a krasznahorkai várral és a Magyar Szentek templomával.
Tovább...
 
Kanalovics kiállítás a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 15.
Kiállítás nyílt Velencén Kanalovics László helyi festőművész alkotásaiból.
Tovább...
 
Mozijegy mobilalkalmazással, mostantól Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. március 14.
ImageAz ingyenes, szolgáltató független és bármelyik bank kártyájával használható. Az új alkalmazásban a székesfehérvári mozi repertoárjából megadhatjuk a filmet, az időpontot, kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát. A belépéskor pedig csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk.
Tovább...
 
Kiállítással tiszteleg a Vasvári iskola 1848 hősei előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. március 11.
ImageÚj festménykiállítás nyílt „Tisztelgünk a '48-as hőseink előtt” címmel szerdán délután a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskolában. A tárlat anyagát alsó tagozatos diákok készítették, hogy emléket állítsanak a forradalom és szabadságharc ismeretlen hőseinek. A megnyitó után az iskola névadójának életét és korát felölelő történelmi versenyt is rendeztek felső tagozatosok részvételével.
Tovább...
 
VII. Fehérvári Versünnep Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 11.
ImageIdén immár hetedik alkalommal szervezi meg a Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve a Fehérvári Versünnepet.
Tovább...
 
Csutorák - kiállítás nyílik pénteken a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 11.
Pénteken 10.00 órakor „Csutorák” címmel kiállítás nyílik a Fekete Sas Patikamúzeumban a Szent István Király Múzeum néprajzi gyűjteményéből. A tárlaton a Szent István Király Múzeum néprajzi gyűjteményében őrzött csutorákat mutatják be, s feltárják a tárgy művelődéstörténeti, kultúrtörténeti összefüggéseit is. A kiállítás 2016. március 11 – április 17. között tekinthető meg.
Tovább...
 
Lesley Pearse: A múlt nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
1953. június 2-át írunk, Anglia II. Erzsébet királynő koronázását ünnepli. Molly Heywoodnak azonban egészen máshol járnak a gondolatai. A húszas éveiben járó lány, aki apja vegyesboltjában dolgozik Somerset egyik aprócska falujában, az ünnepséget hátrahagyva barátnője házához siet. Az erdei lakban rettenetes tragédia fogadja: Cassie-t meggyilkolták, és hatéves, félvér kislánya, Petal nyom nélkül eltűnt. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Székesfehérváron is megszólal Bogányi Gergely csodazongorája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 09.
Rendkívüli zenei élményben lesz részük a március 18-i komolyzenei est résztvevőinek a Vörösmarty Színházban. Székesfehérvár vendége lesz Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész és megszólaltatja az általa tervezett, egyedülálló hangáramvonalas zongorát. A „Skandináv est” című eseményre még lehet jegyeket váltani a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
Rock and roll és tojáslabda - az amerikai foci mellé áll a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2016. március 07.
ImageKözös az otthonunk, a MÁV-pálya, közös a hit, hogy kemény munkával elérhetőek az álmok és az amerikai foci legalább annyira kemény, mint a rock and roll. Ezért a FEZEN és a Magyar Amerikai Futball Szövetség összefog, és - húsvéthoz közeledve - súlyos riffekkel festjük be a tojáslabdát.
Tovább...
 
Erre-Arra: A csurgói kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 07.
ImageÉledezik a tavasz, lassan kirándulhatunk is. Székesfehérváron március 7-én nyitja megkapuit a nagyközönség előtt a Bory-vár, de ezen kívül még számtalan kirándulási lehetőséggel kecsegtetnek a környező kastélyok. A fehérvárcsurgói Károlyi kastély például szintén remek kikapcsolódást kínál - csodálatos parkjával együtt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3444 - 3454 / 6138