Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Rudimental jön az EFOTT-ra Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2016. március 29.
ImageZomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love. A brit kollektíva a legnagyobb hazai kedvencek mellett lép majd az egyetemisták fesztiváljának nagyszínpadára.
Tovább...
 
MaratHun a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 29.
ImageÖtnapos program indul március 31-én, csütörtökön a Barátság moziban. A MaratHun külföldön is elismert 2015-16. évi magyar sikerfilmeket vetít, mint a Félvilág és az Anyám és más futóbolondok a családból című drámák, a játékfilmek közül pedig Az itt élő lelkek nagy része és a Hajnali láz. A válogatásban szerepel az Oscar-díjas Saul fia és A lovasíjász című dokumentumfilm is.
Tovább...
 
Mesebölcső zenével Enyingen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 25.
Remek kulturális programra kerül sor Enyingen a Vas Gereben Művelődési Házban (Bocskai u. 1) április 11-én. A településhez több szállal is kötődő írónő, Mary T. Csajághy lesz a Magyar Költészet Napja alkalmából szervezett műsor főszereplője a Fejér megyei kisvárosban.
Tovább...
 
Randy Susan Meyers: A gyilkos lányai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
Image"Döbbenetes első regény... Túlságosan hihető és szívszorító." (Los Angeles Times) - Egy anya olyat kért, amit lehetetlen megtenni. Egy apa olyat tett, amit nem lehet megbocsátani. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Dr. Kondorosi Ferenc: A migráció kockázatai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 25.
Jól képzett jogtudósok, tapasztalt politikusok, sokat látott politikai elemzők keresik a szavakat, hogy leírják, megfejtsék, szabályozzák, amit szinte lehetetlen, hogy meggátolják, vagy legalábbis keretek közé szorítsák a leges legújabb kori népvándorlást. Kik is azok, akik ezrével, tízezrével érkeznek? (Könyvajánló)
Tovább...
 
Háromszor  háromszor  három  három  háromszor! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. március 22.
ImageA nyári Madárlátta Fesztiválon mutatják be a Lúdas Matyit: Seregélyes legújabb szabadtéri színpadi produkciójának első olvasópróbáját a napokban tartották.
Tovább...
 
ANTHRAX a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2016. március 20.
ImageA thrash nagy négyesének egyik nagyágyúja, az amerikai Anthrax is fellép az idei FEZEN-en. A múlt heti Faithless, Infected Mushroom, Milky Chance bejelentés után, most ismét a rock-metal rajongóknak kedvez az idén dupla nagyszínpaddal üzemelő fehérvári fesztivál.
Tovább...
 
Erre-Arra: a nádasdladányi kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 20.
Éledezik a tavasz, lassan kirándulhatunk is. A közelben már megnyitott a Bory-vár, de ezen kívül még számtalan kirándulási lehetőséget láthatunk a környéken. Kedves Olvasónk! Mikor kirándult utoljára az egyedülálló, tudor-stílusú nádasdladányi kastély kertjében?
Tovább...
 
Lesley Pearse: A múlt nyomában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 20.
ImageLesley Pearse Anglia egyik legnépszerűbb írója, regényei világszerte több mint tízmillió példányban keltek el, s közülük nem egy nemzetközi bestseller lett. Az Alexandra Kiadó gondozásában most megjelent regénye A múlt nyomában, lebilincselő történet a bátorság, a barátság és a szerelem erejéről.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör áprilisi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 20.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2016. áprilisi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Jegyek a Magyar-Lengyel Barátság napi színházi gálaműsorra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 17.
A magyar és lengyel történelem közös vonásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés és a Lengyel Sejm március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. A jeles alkalomból színházi gálaműsorral és fotókiállítással készül Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3477 - 3487 / 6184