Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ferenc Jóska fújatja a trombitát... Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 10.
Az idén is több helyszínen mutatja be a Kákics együttes a Ferenc Jóska fújatja a trombitát… című koncertjét. Az elmúlt két évben a Kárpát-medence egyik felét bejárt előadás most megújulva, és már az Alba Regia Táncegyüttes táncosaival kiegészülve a Kárpát-medence másik felén is bemutatkozik. Erről tartottak ma sajtótájékoztatót a Királykút Emlékházban.
Tovább...
 
Mecenatúra és kultúraszervezés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény épülete igazán különleges beszélgetős délutánra várja az érdeklődőket szombaton. A SAMPO Székesfehérvári Finnbarátok Köre által szervezett rendezvény vendége Ari Kupsus finn galériatulajdonos-mecénás lesz, akivel a magyar-finn kapcsolatokról, valamint magyarországi tevékenységéről fog beszélgetni Raitsits Tivadar. A részvétel ingyenes.
Tovább...
 
A magyar a néptánc titkos üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
ImageElőadás: Born Gergely: A magyar a néptánc titkos üzenete – Ősvallási tartalmak a magyar néptáncban III.
Tovább...
 
Kultúrházak éjjel-nappal programok Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 05.
ImageA Kultúrházak éjjel-nappal országos programhoz csatlakozik több fehérvári művelődési ház február 6-i rendezvényekkel.
Tovább...
 
Harsan a farsang - az Alba Regia Vegyeskar koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 05.
ImageAz Alba Regia Vegyeskar farsangi koncertjét rendezik meg február 7-én 18 órakor a Táncházban. Olyan művek hangzanak majd fel, melyek vidámságról, dalról, szerelemről, borról és táncról, szóval csupa olyan dologról szólnak, amiktől a koncertet követő böjti időszakban időlegesen búcsút kell vennünk.
Tovább...
 
Újabb jótékonysági előadásra vár mindenkit a Szabad Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 03.
ImageNemes cél érdekében fogott össze a közelmúltban a Szabad Színház és a Péntek 3 Tejátrum. A két alternatív színházi társulat a Kelemen család talpra állását és életük újrakezdését segítik elő egy jótékonysági előadás-sorozattal.
Tovább...
 
Két nagyszínpad, kétszer annyi sztárbanda Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2016. február 03.
ImageA tavalyi nézőcsúcs után idén megduplázzuk a nagyszínpadot, és kétszer annyi nagy zenekart zúdítunk rátok. Míg az egyikről a keményebb zenék követei szórják a riffeket, addig a másikon a lazább muzsikák külföldi és hazai sztárjai táncoltatnak, de a kisebb helyszíneket is érdemes lesz útbaejteni. A "téli álom" után a FEZEN is belekezd a névsorolvasásba, és habár ezúttal a szigorúbb zenék híveinek kedvezünk, már most érdemes készülni, mert hamarosan az alter-pop vonal kedvelőinek is mondunk néhány nevet.
Tovább...
 
Fehérvári katonák a Kárpátokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
ImageFehérvári katonák a Kárpátokban címmel tart előadást Rózsafi János kutató február 3-án 17 órától a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében. Az előadásra az “Égből dühödt angyal dobolt” – székesfehérvári ezredek az I. világháborúban című kiállítás alkalmából kerül sor a Nagy Háború Kutatásáért Közhasznú Alapítvány jóvoltából.
Tovább...
 
Téltemetés-tavaszvárás a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 01.
ImageFarsangi kézműveskedést szerveznek hétfőtől csütörtökig a Koronás Parkban: a résztvevők a tavaszvárás jegyében bohócot, farsangi szemüvegeket, arcot elrejtő bohókás álarcokat, a telet messze űző hangszereket készíthetnek. A programra minden korosztályt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Halak - Új bemutató a 15 éves Prospero színkörtől Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageDiana Son Halak című darabját mutatja be január 30-án, szombaton a Prospero színkör A Szabadművelődés Házában. A 15 éves amatőr színpad legújabb előadásában egy kisállat-kereskedés a helyszín, ahol egy élénk fantáziájú kislány építi fel saját álomvilágát. A vidám-szomorú színpadi mese rendezője Micskó Zoltán.
Tovább...
 
Farsangi mulatság a Szedtevette zenekarral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageÚjabb állomásához érkezik a Fejér Megyei Népzenei Műhely családi programsorozata. Január 30-án, szombaton délután farsangi mulatságba invitálják a gyerekeket és szüleiket a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házba. A derűs hangulatról ezúttal is a Szedtevette zenekar gondoskodik, és nem maradhat el a finom uzsonna sem. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
<< Első < Előző 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3488 - 3498 / 6136