Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Kerkay Rita színésznő kiállítása nyílik meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 12.
Február 13-án szombaton 18.30-kor Falak címmel nyílik meg Kerkay Rita színésznő kiállítása a Vörösmarty Színház Forrás Galériájában. A tárlatot Zsótér Sándor Kossuth díjas rendező nyitja meg, a megnyitón közreműködik Lohonyai Zoltán dalszerző, verset szaval Szigethy Norbert, a Ciszterci Gimnázium végzős diákja.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör márciusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 11.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek márciusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Lúdas Matyi a Madárlátta Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 10.
ImageÚjabb nagyszabású szabadtéri előadással készülnek a Madárlátta Fesztiválra: szereplőválogatást hirdettek február 20-ra Seregélyesen a Lúdas Matyi című darabhoz. A színpadi munkához kedvet érző, énekelni, táncolni szerető gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket is várnak ezúttal a castingra a helyi Művelődési Házban. A válogatást a fesztivál művészeti vezetője, Kalányos Tamás vezeti.
Tovább...
 
Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díj Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 10.
ImageA Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére létrehozott Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány díjat alapított a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek elismerésére. Idén immár nyolcadik alkalommal kerül sor az elismerés átadására, a díjazottak személyére 2016. február 12-ig lehet javaslatot tenni.
Tovább...
 
Ferenc Jóska fújatja a trombitát... Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. február 10.
Az idén is több helyszínen mutatja be a Kákics együttes a Ferenc Jóska fújatja a trombitát… című koncertjét. Az elmúlt két évben a Kárpát-medence egyik felét bejárt előadás most megújulva, és már az Alba Regia Táncegyüttes táncosaival kiegészülve a Kárpát-medence másik felén is bemutatkozik. Erről tartottak ma sajtótájékoztatót a Királykút Emlékházban.
Tovább...
 
Mecenatúra és kultúraszervezés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény épülete igazán különleges beszélgetős délutánra várja az érdeklődőket szombaton. A SAMPO Székesfehérvári Finnbarátok Köre által szervezett rendezvény vendége Ari Kupsus finn galériatulajdonos-mecénás lesz, akivel a magyar-finn kapcsolatokról, valamint magyarországi tevékenységéről fog beszélgetni Raitsits Tivadar. A részvétel ingyenes.
Tovább...
 
A magyar a néptánc titkos üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 09.
ImageElőadás: Born Gergely: A magyar a néptánc titkos üzenete – Ősvallási tartalmak a magyar néptáncban III.
Tovább...
 
Kultúrházak éjjel-nappal programok Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. február 05.
ImageA Kultúrházak éjjel-nappal országos programhoz csatlakozik több fehérvári művelődési ház február 6-i rendezvényekkel.
Tovább...
 
Harsan a farsang - az Alba Regia Vegyeskar koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 05.
ImageAz Alba Regia Vegyeskar farsangi koncertjét rendezik meg február 7-én 18 órakor a Táncházban. Olyan művek hangzanak majd fel, melyek vidámságról, dalról, szerelemről, borról és táncról, szóval csupa olyan dologról szólnak, amiktől a koncertet követő böjti időszakban időlegesen búcsút kell vennünk.
Tovább...
 
Újabb jótékonysági előadásra vár mindenkit a Szabad Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 03.
ImageNemes cél érdekében fogott össze a közelmúltban a Szabad Színház és a Péntek 3 Tejátrum. A két alternatív színházi társulat a Kelemen család talpra állását és életük újrakezdését segítik elő egy jótékonysági előadás-sorozattal.
Tovább...
 
Két nagyszínpad, kétszer annyi sztárbanda Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2016. február 03.
ImageA tavalyi nézőcsúcs után idén megduplázzuk a nagyszínpadot, és kétszer annyi nagy zenekart zúdítunk rátok. Míg az egyikről a keményebb zenék követei szórják a riffeket, addig a másikon a lazább muzsikák külföldi és hazai sztárjai táncoltatnak, de a kisebb helyszíneket is érdemes lesz útbaejteni. A "téli álom" után a FEZEN is belekezd a névsorolvasásba, és habár ezúttal a szigorúbb zenék híveinek kedvezünk, már most érdemes készülni, mert hamarosan az alter-pop vonal kedvelőinek is mondunk néhány nevet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3532 - 3542 / 6184