Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Fehérvári katonák a Kárpátokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
ImageFehérvári katonák a Kárpátokban címmel tart előadást Rózsafi János kutató február 3-án 17 órától a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében. Az előadásra az “Égből dühödt angyal dobolt” – székesfehérvári ezredek az I. világháborúban című kiállítás alkalmából kerül sor a Nagy Háború Kutatásáért Közhasznú Alapítvány jóvoltából.
Tovább...
 
Téltemetés-tavaszvárás a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 01.
ImageFarsangi kézműveskedést szerveznek hétfőtől csütörtökig a Koronás Parkban: a résztvevők a tavaszvárás jegyében bohócot, farsangi szemüvegeket, arcot elrejtő bohókás álarcokat, a telet messze űző hangszereket készíthetnek. A programra minden korosztályt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Halak - Új bemutató a 15 éves Prospero színkörtől Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageDiana Son Halak című darabját mutatja be január 30-án, szombaton a Prospero színkör A Szabadművelődés Házában. A 15 éves amatőr színpad legújabb előadásában egy kisállat-kereskedés a helyszín, ahol egy élénk fantáziájú kislány építi fel saját álomvilágát. A vidám-szomorú színpadi mese rendezője Micskó Zoltán.
Tovább...
 
Farsangi mulatság a Szedtevette zenekarral Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageÚjabb állomásához érkezik a Fejér Megyei Népzenei Műhely családi programsorozata. Január 30-án, szombaton délután farsangi mulatságba invitálják a gyerekeket és szüleiket a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házba. A derűs hangulatról ezúttal is a Szedtevette zenekar gondoskodik, és nem maradhat el a finom uzsonna sem. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Óperenciás Mesemondó Verseny tizenötödször is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageTizenötödik alkalommal hirdette meg az Óperenciás Mesemondó Versenyt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Fejér megyében élő általános iskolások jelentkezését várják február 26-ig. A válogató versenyeket, a középdöntőt és a döntőt is márciusban tartják, a legjobban szereplők értékes tárgyjutalomban részesülnek és városi fellépési lehetőséget is biztosítanak számukra.
Tovább...
 
Velencei Karnevál a Velence Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
ImageEgész napos, fergeteges téltemető maskarás mulatság! Velencei Karnevál, közelebb, mint gondolnád! Búcsúztasd a telet színes, tollas, jelmezes felvonulással, Velencén, a Velencei-tónál, Budapesttől mindössze 30, Székesfehérvártól pedig 20 percre, ahol 2016. január 30-án egész napos maskarás mulatságot tartunk. Gyere el Velencére, öltözz be és vegyél részt a felvonuláson!
Tovább...
 
Moziajánló: A fiú Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 27.
ImageGreta (Lauren Cohan) Amerikából érkezik egy angol kis faluba, ahol babysitterként vállal munkát. Ám arra nem számít, hogy egy életnagyságú porcelánbabáról kell gondoskodnia. A lány alig eszmél fel, máris újabb furcsaságokkal kell szembenéznie. Az öreg ház rejt valami titkot, és ha Greta nem tartja be az előírt szabályokat, elég nagy bajba kerülhet
Tovább...
 
Diana Son: Halak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 27.
ImageEgy élénk fantáziájú kislány a családi kisállatkereskedés egyhangú hétköznapjai helyett a távoli vizekben élő fantasztikus halakról ábrándozva építi fel a saját, külön álomvilágát - amíg egyszer csak egy váratlan tragédia fenekestül forgatja fel körülötte a biztonságos, megszokott életet. De a magány és elveszettség érzése nem tart soká: egy ritka mélytengeri hal csodás érkezése furcsa változásokat hoz magával...
Tovább...
 
Díszvendégként lépett fel Kassán a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 26.
ImageA Csemadok Kassai Városi Választmánya ünnepséget rendezett a Magyar Kultúra Napja tiszteletére. A kassai Thália Színház Márai Stúdiószínházában szervezett kulturális rendezvényen a székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus is fellépett. A kamarakórus idén is mindent megtesz annak érdekében, hogy Székesfehérvárt és hazánkat méltón képviselje az országhatáron innen és túl is.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör februári programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 25.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2016. február havi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Fehérmíves kiállítással és koncerttel ünnepeltek Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. január 22.
ImageA Magyar Kultúra Napja keretében nyílt meg csütörtökön Vincze Mátyás papírmerítő kiállítása az Öreghegyi Közösségi Házban, ahol koncertre is sor került. A "rock&roll közlegények" című esten Révész Sándor lépett fel, aki a Piramissal mai szemmel nézve szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert, egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3543 - 3553 / 6184