Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Szulák Andrea volt a sztárvendég a Városi Nyugdíjas Karácsonyon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 16.
ImageSzékesfehérvár hagyományai szerint ismét megrendezték a Városi Nyugdíjas Karácsonyt a Vodafone Sportcentrumban. A nagyszabású rendezvényen újra teltház volt, a szépkorúak örömmel és szeretettel fogadták Székesfehérvár polgármesterének köszöntőjét, a Hermann László Zeneiskola és az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek fellépését, valamint a rendezvényét sztárvendégét, az eMeRTon-díjas Szulák Andreát. Az Önkormányzat ajándék mézeskaláccsal is kedveskedett a nyugdíjasoknak.
Tovább...
 
Anne Rice - Lestat Herceg / Vámpírkrónikák Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 16.
Könyvajánló: A világ megmaradt vérszívói közt káosz uralkodik kárhozat és tűz, törvénytelenül burjánzó parazitasereg tombol mindenütt Egy Hang riasztja fel a föld mélyén szendergő öreg vámpírokat, azt parancsolja, válogatás nélkül égessék meg elszabadult ivadékaikat Párizstól Bombayig..
Tovább...
 
Sascha Arango: Az igazság és más hazugságok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 15.
Henry ünnepelt bestselleríró. Elegáns, nagyvonalú és igen veszélyes. Kellemes élete azonban összeomlani látszik, mikor kiderül, hogy szeretője gyereket vár tőle. Mindent be kell vallania a feleségének. Annak a nőnek, aki valójában minden egyes könyvét írta - merthogy ő maga soha egy sort sem vetett papírra. Vagy egyszerűbb megszabadulni a szeretőtől?
Tovább...
 
december 18-án is szavazzunk a Pulutyka tánccsoportra! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 15.
ImageA Fölszállott a páva tehetségkutatóban a táncegyüttesek között az Alba Regia AMI Pulutyka csoportja továbbjutott a döntőbe is. A fehérvári gyerekek várják az Ön szavazatát is december 18-án 19.30-kor a Duna TV adásában. Az együttes kódszáma a 24-es, a szavazatokat a 20/30/70 4422-999-es számra lehet küldeni!
Tovább...
 
Kurt Vonnegut - Mi szép, ha nem ez? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 14.
Könyvajánló: Igazi meglepetés ez a kötet. Szónoklatok lejegyzett gyűjteménye. A szónok pedig nem más, mint Kurt Vonnegut, kora legkeresettebb, legnépszerűbb, legviccesebb diplomaosztója.
Tovább...
 
Aukció az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 14.
Egy székesfehérvári rászoruló család megsegítésére ajánlott fel egy festményt Ónodi Károly képzőművész, akinek Vinoczai Viktóriával közös kiállítása nyílik az Igézőben december 15-én. A „Barátság” című alkotás aukciója is ekkor indul. A tárlat megnyitására mind a képzőművészet iránt érdeklődőket, mind a licitálókat szeretettel várják a szervezők.
Tovább...
 
Katie Fforde: Karácsonyi lakoma és más történetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
Könyvajánló: A Francia kaland, a Tökéletes megoldás és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében lélekemelő, romantikus és szórakoztató történetekkel ünnepli a karácsonyt.
Tovább...
 
Karácsonyi koncertet ad a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageGloria in excelsis Deo! címmel karácsonyi koncertet ad a A Vox Mirabilis Kamarakórus december 12-én 19 órától a Jézus Szíve templomban. J.S.Bach Magnificat című műve csendül fel a szerző születésének 330. évfordulója alkalmából. A nagyszabású kompozíciót kiváló szólisták és zeneművészek szólaltatják meg, a karmester Dobszay Péter lesz.
Tovább...
 
Karácsonyra hangolódva Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 11.
ImageA tél legnagyobb ünnepének közeledtével Székesfehérvár Belvárosa is hetek óta díszben pompázik, s fényárban úszik. Az elmúlt két hétvégéhez hasonlóan a most következő harmadik adventi hétvégén is - karácsonyra hangolódva - számos program közül válogathatunk. Mindenki a saját belátása szerint választhat akár a meghitt, bensőséges és komoly rendezvények sokaságából, akár a vidám, önfeledt és szórakoztató műsorok és foglalkoztatások tárházából.
Tovább...
 
Luca-napi koncertet adnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageLuca-napi koncertre készül ismét a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI. A vasárnapi programon a Népzene Tanszak tanárai és diákjai lépnek fel.
Tovább...
 
Harang csendül a Szent Kristóf templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 10.
Image„Harang csendül”címmel karácsonyi műsort szerveznek a Szent Kristóf templomban december 12-én. Az ünnepi rendezvényt Brájer Éva alpolgármester, Maroshegy önkormányzati képviselője támogatja, az est programját Iszkádi Erika, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója ismertette.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3587 - 3597 / 6178