Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Felnőttmesék - Berecz András újra Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 21.
Az utánozhatatlan, mindenkit derűre hangoló, Kossuth-díjjal és a Tiszteletbeli Székely címmel elismert mesemondó, Berecz András önálló előadóestjére a Szent István Művelődési Ház színháztermében kerül sor 2015. április 21-én, kedden 18.30 órakor. Kihagyhatatlan program azoknak, akik még nem látták élőben a nagy mesemondót. Akik ismerik Berecz Andrást, úgyis jönnek biztatás nélkül is!
Tovább...
 
HÉTFŐN MUTATJÁK BE BÜKI ATTILA VERSESKÖTETÉT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 20.

Image

2015. április 20-án, hétfőn este mutatják be Büki Attila "Csavarvonal" című verseskötetét. A kulturális programon közreműködik Kubik Anna Kossuth-díjas színművész. A kötetet Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész ajánlja az érdeklődők figyelmébe. Az esemény hétfőn este 18 órakor kezdődik a Királykút Emlékházban.
Tovább...
 
"DICSŐÍTSÉTEK AZ URAT MUZSIKÁVAL... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.
Jótékonysági koncertet ad a Primavera Kórus és a Székesfehérvári Ifjúsági Fóvőszenekar április 18-án, szombaton 19.30 órakor a székesfehérvári Szent István Bazilikában a Bazilika felújítása javára.
Tovább...
 
Nyúl... nyulak... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Károlyi Kastély látogatói április 17. és május 4. között különleges időszaki nyúltárlatot tekinthetnek meg.
Tovább...
 
Borsányi Márton csembalóművész koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Károlyi József Alapítvány koncertsorozatának következő állomása Johann Sebastian Bach korába kalauzolja el az érdeklődőket. A nagy mester születése 330. évfordulójának tiszteletére különleges koncert kerül megrendezésre a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban, amely a 17-18. század barokk muzsikájába enged betekintést Borsányi Márton csembalóművész tolmácsolásában.
Tovább...
 
Fehérvári Ének IX. Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. április 17.

Image

Ismét nagyszabású, színvonalas zenei rendezvénynek ad otthont a hétvégén Székesfehérvár. Pénteken késő délután Városház téri közös énekléssel kezdődik a Fehérvári Ének IX. Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó nyolc kórus részvételével. Minderről sajtótájékoztató keretében számolt be Brájer Éva alpolgármester és Kneifel Imre főszervező, a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.
Tovább...
 
VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK ORSZÁGOS KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.

Image

A Székesfehérvári Első Lions Club hagyományt teremtve nyolcadik alkalommal tartja meg a látássérült embertársaink számára az esélyegyenlőség jegyében a bemutatkozás és figyelem felkeltés lehetőségeként a „Vagyok 2015” rendezvény sorozatot. Ez az egyetlen olyan országos szintű program, ahol Ők megmutathatják magukat, tehetségüket és rátermettségüket.
Tovább...
 
Szombaton rendezik a Lászlóvill Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.
Felnőtt - Ifjúsági Latin, Junior Standard és Professzionista Standard Ranglista Táncversenyt rendez a székesfehérvári Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület április 18-án. Szombaton délelőtt az E, D és C osztályos megmérettetés keretében klubközi versenyen lépnek parkettre a táncosok a „Lászlóvill Kupa” keretében, amelyen székesfehérvári táncospárok is indulnak, míg délután a ranglista versenyek zajlanak a Köfém Sportcsarnokban.
Tovább...
 
HANGULATOK - KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ PÉNTEKEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 15.
Szünderné Havasi Erzsébet Hangulatok című kiállításának megnyitójára várnak minden kedves érdeklődőt a Kisfaludi Közösségi Házba április 17-én, pénteken este. A tárlatot Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész nyitja meg. A pénteken este 18 órakor kezdődő eseményre sok szeretettel várnak minden látogatót. A kiállítás május 15-ig, hétköznapokon 16-tól 20 óráig tekinthető meg.
Tovább...
 
ÉKES PÁRTÁK, LEESNI ÁHÍTÓK - IRODALMI DÉLUTÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 15.

Image

Ékes párták, leesni áhítók címmel Irodalmi délutánra várják az érdeklődőket a Felsővárosi Közösségi Házba 2015. április 16-án, csütörtökön. A kulturális programon Káliz Sajtos József költővel Bakonyi István beszélget. A csütörtök délután 15 órakor kezdődő eseményre ingyenes belépést biztosítanak a szervezők, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Tovább...
 
Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. április 15.

Image

A vértesboglári, a váli és a mányi diákok szerepeltek a legjobban a kirendeltségi katasztrófavédelmi verseny általános iskolás korcsoportjában Székesfehérváron. A középiskolások kategóriájában a megyeszékhely csapatai diadalmaskodtak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3950 - 3960 / 6184