Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sárbogárdi aranyérem Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. szeptember 06.

ImageKálozi sikerrel ért véget a Fejér megyei „C” kategóriás kettesfogathajtó bajnokság székesfehérvári fordulója, amely egyben a szezon záróeseménye is volt. A pontvadászatot Taligás Menyhért nyerte.

Tovább...
 
Ifik: Hatpontos kezdés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 06.

ImageA felnőttek izgalmas győzelmét megelőzően az Alcoa junior és ifjúsági csapata is megszerezte a két pontot Kiskunhalason; előbbiek tizennégy, utóbbiak tizenöt góllal múlták felül a hazaiakat. A junioroknál Májer Kiki nyolc akciógólt lőtt. Az ifiben a kapus Szendrey Viktória, illetve Szemenyei Anna és Kovács Dorina személyében három újoncot is avattunk; Anna és Dorina góllal mutakozott be.

Tovább...
 
A csapat készen áll az EBEL-rajtra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. szeptember 06.

ImageAz olasz bajnokot valósággal lemosta csapatunk a jégről vasárnap este, s ennek köszönhetően a Sapa Fehérvár AV 19 diadalmaskodott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán. De vajon hogy látta a szakmai stáb a hétvége mérkőzéseit?

Tovább...
 
Somodi bravúrjai kellettek a pontszerzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 05.

ImagePaks II - Videoton-Puskás Akadémia 0-0 - "Nem volt jó mérkőzés, ellenfelünk főleg pontrúgások után volt veszélyes, nekünk viszont helyzetünk sem nagyon volt, inkább csak lehetőségeink. Somodi bravúrjai is kellettek a pontszerzéshez. Tudtuk, hogy nehéz szezon vár ránk, hiszen nyáron több alapemberünk is távozott, a fiataloknak pedig még időre van szükségük, hogy felvegyék az NB II ritmusát." (Hartyáni Gábor)

Tovább...
 
Orbán Viktor: "Minőségi váltás várható" Nyomtatás E-mail
Írta: plfa   
2011. szeptember 05.

ImageAz intenzívebb akadémiai képzésről, a Vidi Focisuliról, az épülő felcsúti fedett futballpályáról, az akadémisták első NB I-es lépéseiről, az új centerpályáról, a Puskás Intézetről, az akadémiáknak köszönhető minőségi fejlődésről, a sok idegenlégiós kérdéséről is beszélt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója az intézmény hivatalos honlapjának adott interjújában, amelyet a bentlakásos futballkollégium elindításának ötödik évfordulója és a tanévkezdés alkalmából kértek tőle.

Tovább...
 
Győzelem Dardában Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 05.

ImageGyőzelemmel mutatkozott be az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapata a Dardában megrendezésre kerülő nemzetközi felkészülési tornán. - A szombati és a vasárnapi mérkőzés is remekül szolgálta a felkészülést, hiszen ilyen agresszív védekezés ellen kevés mérkőzést tud itthon játszanai a csapat. A hazaiak remek vendéglátónak bizonyultak, csapatépítés szempontjából is rendkívül hasznos volt ez a két nap.

Tovább...
 
Méltón emlékeztünk: Sapa Fehérvár AV19-HC Asiago: 7-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. szeptember 05.

ImageZsinórban harmadszor győzedelmeskedett az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán a Sapa Fehérvár AV19 csapata. Szép volt fiúk!

Tovább...
 
A győzelem gyengébb játékkal is értékes Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 05.

ImageSorozatban hetedszer is győztesen rajtolt a bajnokságban az Alcoa FKC – azonban ezúttal a sikeres kezdés közel sem kerekedett olyan dicsőségesre, mint az előzőek. A fehérváriak az újonc Kiskunhalasi NKSE otthonában kétgólos félidei hátrányból fordítva nyögvenyelősen nyertek 28-27-re. A hazaiak a hajrában két büntetőt is elhibáztak.

Tovább...
 
Hét együttes részvételével rendezik idén a La Grandi Férfi Röplabda Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. szeptember 02.

Image2011. szeptember 10-én és 11-én a székesfehérvári Felsővárosi, valamint a Vörösmarty Általános Iskola lesz a házigazdája a Kodolányi Főiskolai Röplabda Klub Egyesület hagyományos, felkészülési röplabda tornájának. - Az „A” jelzésű csoportba kapott besorolást a Somogyjád, a Veszprém Junior, illetve a Dorog. A „B” csoportot az OSC, a szlovák Komárno, az Alba Java és a házigazda Kodolányi alkotja.

Tovább...
 
Jó ütemben halad Szolnoki rehabilitációja Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 02.

ImageJó ütemben halad Szolnoki rehabilitációja - Két hét múlva, akár már teljes értékű munkát is végezhet a Vidi fiatal játékosa, szeptember végén pedig már ismét játszhat. / Király Patrik bemutatkozott a Vidiben - A Békéscsabáról igazolt U19-es akadémista, az MTK elleni Ligakupa-meccsen a második félidőben pályára lépett, és bemutatkozott a felnőttek között.

Tovább...
 
Hosszú utazás, szoros vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. szeptember 02.

ImageCsapatunk nagy küzdelemben, két gólos hátrányt ledolgozva hosszabbításra mentette a mérkőzést. A végén mégis a szerencsésebb hazaiak örülhettek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4951 - 4961 / 7417