Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Fradi sem bírt a Csákvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. augusztus 17.

Image3-0-s győzelmet aratott az Aqvital-Publo Csákvár a Ferencvárosi TC II. ellen a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, hazai környezetben. Sikerével a Csákvár bejutott az MK harmadik körébe.

Tovább...
 
Kovács Csaba és Bálizs Bence is szerződést hosszabbított! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. augusztus 16.

ImageLassan kialakul a SAPA Fehérvár AV19 végleges kerete a 2011/2012-es EBEL szezonra. Válogatott balszélsőnk Kovács Csaba aláírta új szerződését, így szeptemberben az ötödik szezonját kezdheti meg az osztrák pontvadászatban. Az előző szezonban berobbant ifjú kapus, Bálizs Bence pedig további egy évvel toldotta meg a még futó kontraktusát. Kevin Primeau így a következő két szezonban is számíthat a villámgyors szélső és a tehetséges kapus játékára.

 
Hatodik helyen végeztünk... Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 16.

ImageAz előző szezonban felkészülési és bajnoki mérkőzéseken négyszer találkozott egymással az Alcoa FKC és az ÉTV-Érdi VSE, és három döntetlen mellett egyszer az utóbbiak győztek. A fehérváriak nyeretlensége az érdi torna helyosztóján sem szakadt meg: 12-12-es félidő után a hazaiak 31-28-ra nyertek. Az FKC így a torna hatodik helyén végzett.

Tovább...
 
Negyvenöt percig tartottuk a lépést Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 15.

ImageAz Alcoa FKC a meccs háromnegyedéig méltó ellenfele volt a francia bajnoknak, de a 46. perctől egy 7-1-es szakasszal elhúzott a Metz Handball, és 36-26-ra nyerte az ÉTV-Érdi VSE nemzetközi tornája budaörsi csoportjának második mérkőzését. Az FKC vasárnap a másik csoport harmadik helyezettjével, a házigazda Érddel játszik az 5-6. helyért – kezdés 15:00, színhely az érdi Batthyány tornacsarnok.

Tovább...
 
DVSC - Videoton FC 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 15.

ImageGyorsan vezetést szerzett a DVSC, Alves parádés cselsorozatot követően egyenlített, de a 47. percben újra a DVSC lőtt gólt. - Részletes beszámoló alább olvasható.

Tovább...
 
Nem sikerült a visszavágás Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 15.

ImageA másfél héttel ezelőtt Veszprémben lejátszott edzőmérkőzéshez hasonlóan az Érd tornájának első meccsén sem bírt az Alcoa FKC a Veszprém Barabás KC csapatával. A 31-25-re elveszített találkozón a 11 gólos Kristina Trishchuk volt a fehérváriak legeredményesebb játékosa.

Tovább...
 
Jó hangulatú edzőmeccs Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 15.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 EBEL- és farmcsapata este egymás ellen mérkőzött. A sok néző előtt megrendezett találkozón négy góllal diadalmaskodott az EBEL-csapat. - Az idény első mérkőzése jó alkalmat kínált a szurkolóknak, hogy megismerkedhessenek átalakult EBEL- és farmcsapatunkkal. Fiataljaink nagy becsvággyal léptek jégre, és csak a második harmadban tudott több gólos vezetésre szert tenni EBEL-csapatunk, amelyet a befejező játékrészben növelni tudott. Az új szerzemények biztató teljesítménnyel jelentkeztek mindkét együttesben.

Tovább...
 
Tudományos mustra: okos döntés a Zen Bu Kan Kempót választani Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. augusztus 15.

ImageA Zen Bu Kan Kempo nem csupán egy harcművészet, és nem csupán egy küzdősport-irányzat. Ennél sokkal több. Hanshi Lévai László szavaival élve a Zen Bu Kan Kempo feketeöves mesterének lenni nem a cél, hanem az út a fejlődéshez. A cikk írójaként saját, laikus szavaimmal megfogalmazva ez egy életvitel, mely sokszor, az élet számos területén képes megmutatni a helyes irányt.

Tovább...
 
Az MTK otthonában kezdjük a Ligakupát Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 12.

ImageA Gyirmóttal és a Bp.Honvéddal is játszunk két-két mérkőzést a Ligakupa C-csoportjában. - Mint arról múlt héten beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában elkészítették a Ligakupa csoportbeosztását, amelyen a csapatunk a C-csoportba került a Gyirmóttal, a Bp.Honvéddal és az MTK-val Szerdán a csoportokon belüli sorsolást tartották meg, és eldőlt, hogy az MTK-val kezdünk idegenben, majd jön a Gyirmót és a Honvéd hozzánk, ezt követően pedig a visszavágókra kerül sor.

Tovább...
 
Nagyon jó érzés újra pályán lenni! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 12.

ImageAz Alcoa FKC bajnoki felkészülésének egyik legfontosabb kérdése, hogy nyolchónapos kihagyás után hogyan tudja formáját visszanyerni Tilinger Tamara. Pumi a Vác ellen csak egy büntetőre állt be, de az azt követő öt mérkőzésen már rendes meccsterhelést kapott, így megtapasztalhatta, hogy mennyire sikerül játékba lendülnie, illetve milyen tendenciát mutat a csapat teljesítménye.

Tovább...
 
Újra jégen a Sapa Fehérvár AV19! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 12.

ImageAz elmúlt hetek izzasztó edzései után kezdetét veszi a felkészülés második szakasza. Az edzőmeccsek sorát pénteken 19:00 órától az EBEL-csapat "Farm"-csapat elleni meccse nyitja. A magyar bajnokságban induló, második számú csapatunk elleni derbi után augusztus 16-án (kedden) 19:00 órától a szlovák első ligás SHK 37 Piestany lesz az ellenfél, majd augusztus 19-én (pénteken) 20:00 órától az osztrák Kapfenberg Bulls csapata látogat a Raktár utcába. Az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna előtt már igazi EBEL rangadót is láthatnak szurkolóink.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4995 - 5005 / 7420