Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egyéjszakás kaland Morvaországban Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 08.

ImageA két győri edzőmeccset követően Hodonínba vezetett az Alcoa FKC csapatának az útja, ahol péntek délután a cseh bajnok HK Britterm Veselí csapatával mérkőzött meg a fehérvári együttes, és a 3x30 perces találkozón 41-38-as győzelmet aratott a cseh bajnokkal szemben.

Tovább...
 
Továbbment a Magyar Kupa első fordulójából a Csákvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 08.

Image1-0-s győzelemmel került a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának 2. körébe az Aqvital-Publo Csákvár. A Fejér megyei együttes a Herend otthonában nyert Domján Attila büntetőjével.

Tovább...
 
A Serie A-ból igazoltunk középpályást Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 05.

ImageA Chelseaben is megfordult Filipe Oliveira kölcsönbe érkezett a Parmatól. Egy évig lesz a Vidi labdarúgója.

Tovább...
 
Büszkeséggel töltik el a polgármestert az eredmények Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 04.

ImageDr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere örömmel értesült a székesfehérvári sportolók sikeres szerepléséről az angliai öttusa Európa-bajnokságon. Mint mondta: „A nagyszerű eredmények büszkeséggel töltenek el, és ismét öregbítik városunk hírnevét a sport területén!” – E véleményét, valamint gratuláló szavait Csáder Dezsőnek, Sárvári Lászlónak és Tóth Istvánnak is megírta köszönő levelében.

Tovább...
 
"A MÁV most lassítójelet kapott" Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2011. augusztus 04.

ImageÍgy fogalmazott - valljuk be, rendkívül találóan - Dévényi Tibor, a MÁV Előre SC ügyvezető elnöke, miután nyilvánossá, azaz véglegessé vált az, hogy a korszakalkotó edzői munkával a Klub röplabda szakosztályát az Exraliga élcsapatai közé juttató Fésüs Irén és néhány rendkívüli, a "kemény magot" meghatározó játékos (Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin, Antal Anett, Kondor Tímea) - azaz csaknem a csapat fele - ezentúl nap mint nap Budapest felé veszi az irányt. Immár nem csupán egy-egy küzdelemkor, hanem a felkészülési időszakokban is, a BSE-t erősítve, képviselve.

Tovább...
 
Solymosi lesz a Vidi-DVTK játékvezetője Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 04.

ImageRutinos játékvezető, a több mint egy évtizede az élvonalban működő Solymosi Péter fújja a hétvégi bajnokinkat. A 38 éves, veszprémi illetőségű játékvezető kölyökként a Bakony Vegyészben, illetve kisebb helyi csapatokban futballozott, közben 1995-ben tett játékvezetői vizsgát.

Tovább...
 
"Minden eddiginél nehezebb szezon előtt állunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 04.

ImageSajtótájékoztató keretében beszélt klubunk menedzsmentje és a szakmai stáb vezetője az előttünk álló szezon legfontosabb változásairól, a keret átalakításról, s a célkitűzésekről.

Tovább...
 
Bizonytalanságok a játékban és az eredményben Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 04.

ImageHarmadik felkészülési meccsén Veszprémben szenvedett vereséget az Alcoa FKC. A Veszprém Barabás KC elleni mérkőzésén nem volt eredményjelző, a csapatok maguk követték a gólok alakulását. A hazaiak feljegyzése szerint 30-22 lett a végeredmény, míg a fehérváriak statisztikája alapján 27-22-re nyert Gyurka János csapata…

Tovább...
 
GYORSHÍR: Horváth András két évre aláírt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 03.

A Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt róla, hogy Horváth András két éves szerződést kötött a klubbal.

 
Szerdától ifjúsági Európa-bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 03.

ImageÉrmeket vár a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) vezetése a szerdától Székesfehérváron sorra kerülő ifjúsági Európa-bajnokságon, amelyen húsz ország 58 férfi és 52 női versenyzője áll rajthoz. Az eseményen sajtótájékoztatóján Demeter József technikai igazgató beszélt arról, hogy mindenképpen dobogós helyezéseket vár a hazai indulóktól.

Tovább...
 
Újabb három akadémista kapott profi szerződést Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 03.

ImageJúlius 22-én már nyolc akadémistával szerződést kötött a Vidi, most pedig hozzájuk csatlakozott Gyulay Gergely, aki kapus, valamint két középpályás, Tóth Gergő és Lakk Péter. A három játékos azonban nem Hartyáni Gábor NB II-es csapatához kerül, hanem Tatabányára adta kölcsön őket klubunk, tehát ők is az NB II-es bajnokságban fognak rutint szerezni, miután kiöregedtek az U19-es bajnokságból. Az immár profi szerződéssel rendelkező labdarúgók nemes gesztust is gyakoroltak, hiszen havi nettó alapbérük 5%-ával, alapítványi támogatásként "A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért" Alapítványt támogatják minden hónapban.

 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5006 - 5016 / 7415