Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Minden eddiginél nehezebb szezon előtt állunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 04.

ImageSajtótájékoztató keretében beszélt klubunk menedzsmentje és a szakmai stáb vezetője az előttünk álló szezon legfontosabb változásairól, a keret átalakításról, s a célkitűzésekről.

Tovább...
 
Bizonytalanságok a játékban és az eredményben Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 04.

ImageHarmadik felkészülési meccsén Veszprémben szenvedett vereséget az Alcoa FKC. A Veszprém Barabás KC elleni mérkőzésén nem volt eredményjelző, a csapatok maguk követték a gólok alakulását. A hazaiak feljegyzése szerint 30-22 lett a végeredmény, míg a fehérváriak statisztikája alapján 27-22-re nyert Gyurka János csapata…

Tovább...
 
GYORSHÍR: Horváth András két évre aláírt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 03.

A Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt róla, hogy Horváth András két éves szerződést kötött a klubbal.

 
Szerdától ifjúsági Európa-bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 03.

ImageÉrmeket vár a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) vezetése a szerdától Székesfehérváron sorra kerülő ifjúsági Európa-bajnokságon, amelyen húsz ország 58 férfi és 52 női versenyzője áll rajthoz. Az eseményen sajtótájékoztatóján Demeter József technikai igazgató beszélt arról, hogy mindenképpen dobogós helyezéseket vár a hazai indulóktól.

Tovább...
 
Újabb három akadémista kapott profi szerződést Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 03.

ImageJúlius 22-én már nyolc akadémistával szerződést kötött a Vidi, most pedig hozzájuk csatlakozott Gyulay Gergely, aki kapus, valamint két középpályás, Tóth Gergő és Lakk Péter. A három játékos azonban nem Hartyáni Gábor NB II-es csapatához kerül, hanem Tatabányára adta kölcsön őket klubunk, tehát ők is az NB II-es bajnokságban fognak rutint szerezni, miután kiöregedtek az U19-es bajnokságból. Az immár profi szerződéssel rendelkező labdarúgók nemes gesztust is gyakoroltak, hiszen havi nettó alapbérük 5%-ával, alapítványi támogatásként "A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért" Alapítványt támogatják minden hónapban.

 
A nők után a férfiak is Európa legjobbjai lettek az öttusa Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 03.

ImageA magyar férfi és női öttusaváltó is aranyérmes lett az angliai Gillinghamben rendezett Európa- bajnokság zárónapján. A férfiak Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállításban nyertek, a női együttes Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Gyenesei Leila összetételben bizonyult a kontinens legjobbjának. Mindkét együttes az első számtól vezetett, és előnyét végig megőrizve, magabiztosan győzött.

Tovább...
 
Interliga: Farmcsapatunk két hazai mérkőzéssel kezd Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 02.

ImageSzeptember 6-án, kedden a HSC Csíkszereda ellen hazai pályán kezdi meg szereplését farmcsapatunk a magyar-román közös bajnokságban, majd három nappal később a Steaua Rangers látogat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba.

Tovább...
 
Elkezdődik a felkészülés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 02.

ImageAugusztus 8-án kezdi meg a felkészülést a 2011/12-es szezonra az Albacomp kosárlabda csapata. Válogatottbeli elfoglaltsága miatt Branislav Dzunic vezetőedző és Keller Ákos később csatlakoznak majd a csapathoz.

Tovább...
 
Elcsúsztunk Kaposváron Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 01.

ImageA hazaiak jobban alkalmazkodtak a mély, sáros talajhoz és nyertek 2-0-ra. Nekünk sajnos semmi nem sikerült. Videoton FC: Tujvel - Brachi, Lipták, Vaskó, Horváth - Gosztonyi, Vasziljevics (Nikolics 72'), Sándor, Mitrovics (Evandro 61'), Walter (Elek 46') - Alves / Kaposvár: Hajduch (Horváth 78') - Okuka, Zsók, Bank, Gujic, Hegedűs, Pedro, Balázs, Peric, Pavlovic (Alexeev 88'), Kulcsár (Farkas 82')

Tovább...
 
Jól sikerült Szezonnyitó Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 01.

ImageSzerdán az UKSE Szekszárd elleni érkőzésen szoros első félidőt követően a második játékrészben alakult ki nagyobb különbség a két csapat között. Ebben jelentős szerepe volt az Alcoa FKC hálóőrének, Trimmel Brigittának, aki a szünet után 24 percet töltött a kapuban, és mindössze öt gólt kapott, azokból is hármat hétméteresből.

Tovább...
 
Harlan Pratt és Sille Tamás tovább erősíti a Sapa Fehérvár AV19 védelmét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 01.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tovább erősítette a védelmét a kanadai Harlan Pratt, illetve a Fehérváron már hat szezont lejátszott Sille Tamás leigazolásával.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5017 - 5027 / 7420